Használja a felső sávban levő keresőnket, hogy a lehető leggyorsabban megtalálja amit szeretne!
arrow-up

Aluminium radiátor - Romantik és Viking radiátorok

Részletes kereső megnyitása

Szűkítse a találati listát

-
- W
1-12 termék. ÖSSZESEN: 29
Akciós bruttó ár: Romantik Classic 600mm 4 tagos ezüst színű eloxált aluminium radiátor Ft
Régi ár: 31 504 Ft
Azonnal elvihető
Akció
Akció
Akciós bruttó ár: Romantik Classic 600mm 7 tagos ezüst színű eloxált aluminium radiátor Ft
Régi ár: 56 163 Ft
Azonnal elvihető
Akció
Akciós bruttó ár: Romantik Classic elox. aluminium radiátor 600mm kötéstáv Ft
Régi ár: 7 118 Ft
Akció
Akciós bruttó ár: Romantik Classic fehér szinterezett aluradiátor 600mm kötéstáv 4 tagos Ft
Azonnal elvihető
Akció
Akciós bruttó ár: Romantik Classic fehér szinterezett aluradiátor 600mm kötéstáv 8 tagos Ft
Azonnal elvihető
Akció
Akciós bruttó ár: Romantik Classic fehér szinterezett aluradiátor 600mm kötéstáv 10 tagos Ft
Azonnal elvihető
Akció

Keskeny, kis helyigényű és esztétikus

Romantik aluradiátor (Classic aluradiátor)​A panellakásokban általában alumínium radiátor termékek vannak elszerelve, amiknek a kötéstávolsága nem egyezik meg az acéllemez radiátorral. A távfűtés szolgáltatója általában javasolja az aluadiátor fűtőtestet arra hivatkozva, hogy a rendszer lágy vízzel van feltöltve és nem kedvező korróziós szempontból az acéllemez radiátor felszerelése az aluminium radiátor termékkel szemben. A lépcsőházakban - a vandálokkal szembeni ellenállósága miatt - sokszor azonban ők is acéllemez radiátort alkalmaznak az aluradiátor helyett. A kötéstávolság persze probléma lehet egy aluminium radiátor esetén, szakemberrel kell konzultálni a lehetőségekről, amik az alsó Z idom felhasználásától a csövek hegesztéssel való átalakításáig terjed. Nagyon kell figyelni a műanyag csővel való aluminium radiátor, aluradiátor termékek bekötésre, mert a műanyag cső falán beszűrődő oxigén károsítja az aluminium radiátor fűtőtestet és idő előtt kilyukadhat. Csak oxigén diffúzió mentes, vagy ötrétegű műanyag csövet célszerű alkalmazni aluminium radiátor esetén. Lakótelepi panellakásokban általában alumínium radiátor fűtőtestek vannak felszerelve. Ezen aluradiátor termékeknek nem csak az anyaga, hanem a kötéstávolsága sem egyezik az acéllemez radiátorral. A távfűtés szolgáltatója általában javasolja az aluminium radiátor fűtőtestet arra hivatkozva, hogy a rendszer lágy vízzel van feltöltve és nem kedvező korróziós szempontból az acéllemez radiátor felszerelése. Ezen okokból panellakásokban aluradiátor felszerelése ajánlott.

A Romantik radiátorok sajtolt aluminium profilból készülnek, felületük anódosan oxidált.

A Romantik Classic aluminium radiátor termékek kiemelkedően nagy a méret és szín választéka más aluminium radiátor termékekhez képest. Ezért szinte nincs olyan funkciójú helyiség, amibe ne lehetne megtalálni a megfelelőt. Távfűtéses lakások, családi házak, iroda, üzlet... Külön előnyt jelent a roncsolás nélküli bővíthetőség, átalakíthatóság. A Romantik aluminium radiátor évtizedek óta a legelterjedtebb az aluminium radiátor fűtőtestek piacán. A Romantik aluminium radiátor árak tekintetében is piacvezető és úttörő szerepet tölt be az alacsony árú, minőségi aluminium radiátor termékek piacán. Aluradiátor termékek több féle kötéstávolsággal. 10 év garancia, garantált 25 év élettartam!Romantik aluradiátor műszaki rajza

Aluradiátor Színválaszték: anódosan oxidált felületű ó ezüst és mahagóni színek. Rendkívül tartós, könnyen tisztítható, esztétikus bevonatot alkot. Felszerelése, kezelése egyszerű. Karbantartást, utólagos felületkezelést nem igényel.

Aluradiátor, Romatik aluradiátor, Romantik Classic aluradiátor, Romantik Plus aluradiátor, Alurad aluradiátor, Alurad Viking aluradiátor széles választékban, kedvező áron a Ventilnél!

 

Az aluradiátor árak tagonként értendők!

Aluminium radiátor Romantik radiátor Viking radiátor, Aluminium radiátor Romantik radiátor Viking radiátorok, aluradiátor termékek a legjobb akciós árakon, raktárról, azonnal. Nagy múltú szakboltunkban képzett eladók, szakszerű tanácsadás és segítőkész légkör várja.

Romantik aluminium radiátor

Romantik aluminium radiátor

Romantik alumínium radiátor alkalmas panellakások, családiházak, irodák fűtésére egyaránt. Tagos radiátor lévén, személyre szabottan tudja megadni az alumínium radiátor hosszát. Egy tag hossza megközelítőleg 93mm. Több féle kötéstávolsággal és anódosan eloxált felülettel rendelkezik. Ez a típusú felületkezelés teszi igazán hosszú élettartamúvá a Romantik alumínium radiátort.

Romantik aluminium radiátor
Akciós bruttó ár: Romantik Classic 600mm 4 tagos ezüst színű eloxált aluminium radiátor Ft
Régi ár: 31 504 Ft
Azonnal elvihető
Akció
Akciós bruttó ár: Romantik Classic 600mm 7 tagos ezüst színű eloxált aluminium radiátor Ft
Régi ár: 56 163 Ft
Azonnal elvihető
Akció
Akciós bruttó ár: Romantik radiátor szerelési egységcsomag ( fehér ) Ft
Azonnal elvihető
Akció
Akciós bruttó ár: Romantik radiátor szerelési egységcsomag ( fekete ) Ft
Azonnal elvihető
Akció

Viking aluminium radiátor

Viking aluminium radiátor

Magyar gyártású tagos Viking aluradiátor, minőségi, megbízható. Alkalmas panellakások régi aluradiátorainak kiváltására, valamint öntöttvas radiátorok lecserélésére is. Könnyen felszerelhetőek, minőségüket tekintve felső kategóriát képviselik. Viking aluradiátor, aluradiátorok kedvező áron a Ventil-team.hu webáruháztól.

 

 

Viking aluminium radiátor