Ariston 80V CA kéményes fali gázbojler

Ár
Ariston 80V CA kéményes fali gázbojler Ft (Bruttó ár)
Külső raktáron
Ez mit jelent?
Házhozszállítás
Megrendelését kedvezményes áron, az ország egész területére kiszállítjuk
Részletek
INGYENES átvétel szaküzletünkben
  • Üllői út BP. XVIII Átvehető 3-7 munkanap
  • Szentendre Átvehető 3-7 munkanap
Részletek
Termék Garancia
1+1 év

Termék leírás

Ariston 80V CA kéményes fali gázbojler

Az Ariston gáz üzemű vízmelegítő maximálisan megbízható, magas szintű biztonsági megoldásokkal látja el a melegvíz igényeket. Minden acéllemez tartályt, nyomáspróbáznak és 850 °C-on zománcoznak. Piezo elektromos gyújtással. Háromszorosan biztosított biztonsági szelep. A kéménybekötés átmérője: 110 mm. Az Ariston gázbojler nem igényel elektromos áramot. Esztétikus külső és modern formatervezés, komfortos környezetett ad a fürdőszobának.

Az Ariston világszerte a vízmelegítők és fűtési rendszerek szakértője. Az Ariston termékei a Föld minden pontján olasz tervezésű, hatékony megoldásokkal szolgálják a vásárlók kényelmét. Az Ariston szakértelmének köszönhetően, illetve a fogyasztók igényeinek alapos felmérése révén, világszerte több millió család használja, és elégedett az immár több mint ötven éves Ariston készülékeivel, amely több mint 150 országban értékesíti termékeit. Az Ariston termékeit a szakértők és a szakmabeliek is szívesen választják, mindazért az energiáért, amelyet termékei tervezésébe fektet, hogy a szerelés és karbantartás minden lépését egyszerűbbé és gyorsabbá tegye. Az Ariston márka az Ariston Thermo Group vállalatcsoport része, amely világelső a fűtőrendszerek terén.
Az 1930-as években Aristide Merloni megalapítja az „Industrie Merloni” vállalatot az olaszországi Marche tartományban, és mérlegek gyártásába kezd. 30 évvel később megalakul az Ariston márkanév és megkezdődik az elektromos vízmelegítők gyártása. 1980-as években az Ariston megszilárdítja piacvezető helyét a vízmelegítők terén, és megkezdi a kazánok gyártását.

 

Amit mások mondtak...

A TERMÉK ÁTLAGOS ÉRTÉKELÉSE:
Értékelés írása

Ehhez a termékhez még nem tartozik értékelés.
Értékeld elsőként

Műszaki jellemzők

  • Űrtartalom: 77 l
  • Névleges hőteljesítmény: 5200 W
  • Hasznos hőteljesítmény: 4400 W
  • Felfűtési idő (ΔT=45˚C): 1 h
  • Gázfogyasztás (G20): 0,55 m3/h
  • Maximális üzemi nyomás: 8 bar
  • Tömeg: 31 kg
Cikkszám
AR-006186
További Ariston termékek