Utoljára megtekintett termékek Összes
nincs

REMS = Német gyártmány.

A REMS szerszámok gyára Németország csúcstechnológiai ipari központjában, Stuttgart mellet található. A REMS magas képzettségű szakemberei Waiblingen városában több generáció óta fejlesztik az épületgépészeti szerszámokat és gépeket.

A minőségi Rems termékek előállítása csak magasan kvalifikált munkatársakkal és szigorú minőségbiztosítási rendszer alkalmazásával lehetséges. Ez nem csupán a minőségellenőrzés mérési pontosságán és a funkcionális ellenőrzésen alapul, hanem külön intézetekkel ellenőrzik a gyártási folyamat színvonalát és folyamatos a piacról való visszajelzések felhasználása is.

Rems szerszámok

A REMS fejlesztőgárdájának alapvetőek az EU munka és balesetvédelmi előírásai , az európai szabványok . Minden szerszám és gép bevizsgálásra kerül független intézetek által a munka, minőség és üzembiztonság szempontjai szerint.

Folyamatos - nagyon szigorúan időzített és ellenőrzött - kontroll vizsgálatok szavatolják a REMS szerszámok kimagasló minőségét, és biztosítják a hibátlan termékek gyártósorról való megérkezését.

Rems szerszámokA REMS saját acélipari öntődével és edző műhellyel rendelkezik.

Mindez garanciát ad a legjobb acél előállítására és a saját maguk által precíziós módon, számítógépes technika által felügyelt - folyamatosan jegyzőkönyvben rögzített - edzés kiváló minőségére. A különleges minőségű speciális hőkezelés hosszú élettartamot és szívósságot eredményez, amely különösen fontos a folyamatosan nagy igénybevételnek kitett alkatrészeknél pl: préspofák vagy vágókerekek.

REMS szerviz
A központi raktárban tízezres nagyságrendben áll folyamatosa rendelkezésre valamennyi kopó és mozgó alkatrész. A fejlett logisztika segítségével a szerződéses műhelyek rövid időn belül hozzájuthatnak szinte bármelyik alkatrészhez. A minőség ebben az esetben gyorsaságot, pontosságot és minimális kieső időt jelent, amire garancia e fejlett hálózaton felül a 14000 m2es alkatrész raktár csarnok is a háttérben.

Rems préserő mérés
A Rems tanácsadók bemutató autóit felszerelték préserő mérő berendezésekkel, ami lehetővé teszi a helyszínen - szakkereskedéseknél - a radiál présen végzett ingyenes ellenőrzést.

Tekintse meg REMS termékeinket!

Létrehozva
2014. április 4. 10:57