Kludi csaptelep

1-12 termék. ÖSSZESEN: 22

A Kludi csaptelep kiváló német minőség!

A Kludi csaptelep teljesen fémből készíti a csaptesteket, könnyen tisztítható fényes króm felülettel. Házilag is javítható, könnyen cserélhető, elnyűhetetlen szelepfelsőrész illetve kerámia betét jellemzi a Kludi csaptelep termékeket.
Folyamatos  az alkatrészellátás a Kludi csaptelep termékek mindegyikéből!

A Kludi csaptelep fő jellemzői a kedvező árfekvés, a hosszú élettartam és a megbízhatóság. Bármely Kludi csaptelep alkatrész beszerezhető hozzájuk hosszú évek után is.

5 év garancia (2 év törvény által előírt + 3 év gyártói szavatosság), 10 évig garantált az alkatrész ellátás mindegyik Kludi csaptelep termékre.

Kludi csaptelep, Kludi csaptelepek a legjobb akciós árakon, raktárról, azonnal. Nagy múltú szakboltunkban képzett eladók, szakszerű tanácsadás és segítőkész légkör várja.

Logo Neo csaptelep család

Logo Neo csaptelep család

A Kludi Logo Neo egy kimagasló minőségű Kludi csaptelep család. Minden Kludi csaptelep rendkívül kedvező áron érhető el! Fürdőszobája elegánsabb lehet bármely Logo Neo családból származó Kludi csaptelep beszerelésével is. Belső kialakítása környezetbarát a Logo Neo Kludi csaptelepek mindegyikének. Öko-porlátort alkalmaznak ennél a Kludi csaptelep családnál is, így a 40%-os vízmegtakarítás sem lehetetlen! 

Logo Neo csaptelep család

Standard csaptelep család

Standard csaptelep család

A Standard család egy bevált Kludi csaptelep család, kedvező áron. Mint az összes Kludi csaptelep család esetén itt is folyamatos a Kludi csaptelep alkatrész ellátás. Egyszerű javíthatóság jellemzi ezt a Kludi csaptelep családot is. A Standard Kludi csaptelep kétgombos csaptelep, tehát hagyományos tekerős kivitelű. Ezeknek a Kludi csaptelep termékeknek erős réz belseje, és krómozott felülete van, így nem csak elegáns, de könnyen tisztítható.

Standard csaptelep család

Kludi Maris csaptelep család

Kludi Maris csaptelep család

A Maris nevezetű, Kludi csaptelep család rendkívül időtálló csaptelepekkel szerepel a piacon, melyek megfelelnek a modern igényeknek. Ezen Kludi csaptelep termékek használata szintén kényelmes. A Standard Kludi csaptelep jellemzői közé tartozik az egyenes vonalú formatervezés, minőségi króm felület. Nálunk minden Kludi csaptelep termékhez kedvező áron juthat hozzá!

Kludi Maris csaptelep család