Használja a felső sávban levő keresőnket, hogy a lehető leggyorsabban megtalálja amit szeretne!
arrow-up

Csőszerelő gépek

Részletes kereső megnyitása

Szűkítse a találati listát

- Ft
1-12 termék. ÖSSZESEN: 113
Akciós bruttó ár: Rothenberger Préspofa TH 20 mm Ft
Azonnal elvihető
Akció
Akciós bruttó ár: Rothenberger Romax AC ECO elektrohidraulikus présgép Ft
Régi ár: 276 846 Ft
Akció
Akciós bruttó ár: Rothenberger Préspofa TH 16 mm Ft
Azonnal elvihető
Akció
Akciós bruttó ár: Rothenberger Préspofa TH 26 mm Ft
Azonnal elvihető
Akció
Akciós bruttó ár: Rothenberger SUPER CUT 1/2"-2" kézi menetmetsző készlet Ft
Azonnal elvihető
Akció
Akciós bruttó ár: Rothenberger Romax Compact elektrohidraulikus présgép Ft
Régi ár: 411 466 Ft
Akció
Akciós bruttó ár: Rothenberger Rocal 20 vízkőmentesítő szivattyú Ft
Régi ár: 248 270 Ft
Azonnal elvihető
Akció
Akciós bruttó ár: Rothenberger Préspofa M 22 mm Ft
Azonnal elvihető
Akció
Akciós bruttó ár: Rothenberger SUPERTRONIC 1250 elektromos menetmetsző Ft
Régi ár: 215 378 Ft
Akció
Akciós bruttó ár: Rothenberger ROWELD P 63 S-3 63 mm-ig  elektronikus hegesztőgép Ft
Régi ár: 139 686 Ft
Azonnal elvihető
Akció

A Rothenberger a csőszerelő gépek széles palettáját vonultatja fel. Ebben a kategóriában megtalálható a csőhajlító gép, présgép, orrfűrész, menetmetsző, csőfagyasztó, lerakódás -mentesítő és műanyaghegesztő csőszerelő gépek is. Ezen csőszerelő gépek használatosak minden olyan csőszerelési munkálatokhoz, melyekhez az emberi erő többszöröse szükséges és precíziós munkát kell végezni. A Rothenberger csőszerelő gépek magas élettartammal rendelkeznek a szabadalmaztatott biztonsági eljárásoknak köszönhetően. Csőszerelő gépek, Rothenberger csőszerelő gépek a legjobb akciós árakon, raktárról, azonnal. Nagy múltú szakboltunkban képzett eladók, szakszerű tanácsadás és segítőkész légkör várja.

Menetmetsző

Menetmetsző

Rothenberger menetmetsző készülékek a kis mérettől egészen a nagy robusztus kivitelig minden téren megtalálhatóak és jelen vannak a csőszerelő gépek piacán. A termékskálán megtalálhatóak a kézi racsni-menetmetszők, az elektromos menetmetszők és a kompakt menetvágó csőszerelő gépek is. A kisebb menetmetsző csőszerelő gépek 1/2\"-2\"-ig, míg a nagyobb menetvágó csőszerelő gépek akár 4\"-ig is képesek menetet vágni vascsövekre. Menetmetsző. Rothenberger menetmetsző készülékek és menetvágó gépek, csőszerelő gépek akciós áron, raktárról, azonnal.

Menetmetsző

Orrfűrész

Orrfűrész

Rothenberger orrfűrészek speciális fejlesztésük miatt egyedülállóak a csőszerelő gépek piacán. Az elektormos működtetésű csőfűrészek fokozatmentesen állítható vágási sebességgel vannak ellátva, mely segíti a vágást. Az univerzális fűrészlapok használata teszi teljesen gördülékennyé a vágási folyamatot. Orrfűrész. Rothenberger elektromos csőfűrészek és fűrészlapok, csőszerelő gépek akciós áron, raktáron, azonnal.

Orrfűrész

Présgép

Présgép

Rothenberger préstechnika présgépei kifinomult technológiával készültek. A Rothenberger elektrohidraulikus présgépek fittingek préseléséhez használatos csőszerelő gépek, mellyel komplett csőrendszereket készíthetünk rövid idő alatt. Ezen csőszerelő gépek magasfokú préselési biztonságot nyújtanak, több mint 10 000 préselési művelet végezhető velük. A Rothenberger présgépek 32kN állandó axiális tolóerőt biztosítanak. A Rothenberger préspofák egyedülálló technológiával készültek, a speciális edzési eljárások következtében nagyfokú rugalmasságú pofákat képeztek ki. Présgép. Rothenberger elektrohidraulikus présgépek és cserélhető préspofák, csőszerelő gépek akciós áron, azonnal, raktárról.

Présgép

Csőhajlító

Csőhajlító

Rothenberger csőhajlító készülékek széles körben elégítik ki a szaniter- és fűtésszerelvényezés területén, megkönnyítve ezzel munkáját! A szortimentben megtalálhatóak a kézi egykezes, kézi kétkezes és az elektromos csőhajlítók is. Alkalmazhatóak lágy és bevonatos vörösréz, sárgaréz, alumínium, bevonatos réz és acélcsövek hajlítására. Csőhajlító. Rothenberger kézi- és elektromos csőhajlító készülékek akciós áron, raktárról, azonnal.

Csőhajlító

Csőfagyasztó

Csőfagyasztó

Rothenberger csőfagyasztó technológia forradalmi megoldást jelent a csőfagyasztás terén. Ezen készülékek jégdugót képeznek a fűtési rendszerben lehetőséget adva arra, hogy a teljes rendszer leeresztése nélkül tudjuk csőmunkálatokat végrehajtani a rendszeren. Időt takaríthatunk meg vele, és a rövid fagyasztási idő lehetővé teszi a gyors munkát. A fagyasztópaszta használata biztosítja a problémamentes automatikus fagyasztást. Csőfagyasztó. Rothenberger csőfagyasztó készülékek, csőfagyasztó rendszerek 2\"-ig akciós áron, raktárról, azonnal.

Csőfagyasztó

Lerakódás-, és vízkőmentesítő

Lerakódás-, és vízkőmentesítő

Rothenberger vízkő- és lerakódás -mentesítés fontos szerepet tölt be a csőszerelő gépek között a fűtési rendszer karbantartásakor. A vízkőmentesítő szivattyúk alkalmasak a vezetékrendszer gyors vízkőmentesítéséhez és feltöltéséhez. A vízvezeték ellenőrző készülék akusztikusan keresi a hibát. A mosókompresszor fűtési és ivóvíz vezetékek átmosásához pulzáló préslevegő/vízkeveréket használ. Vízkő-, és lerakódás -mentesítés. Rothenberger vízkőmentesítő szivattyúk, vízvezeték ellenőrző készülékek, mosókompresszorok, csőszerelő gépek akciós áron, raktárról, azonnal.

Lerakódás-, és vízkőmentesítő
Akciós bruttó ár: Rothenberger Rocal 20 vízkőmentesítő szivattyú Ft
Régi ár: 248 270 Ft
Azonnal elvihető
Akció
Bruttó ár Rothenberger ROCAL Chemie semlegesítő por 1kg Ft
Azonnal elvihető

Műanyagcső hegesztés

Műanyagcső hegesztés

Rothenberger műanyagcső hegesztés technológiája széles körben elterjedt a csőszerelő gépek között. A csőszerelő gépek termékpalettájában megtalálható a tokos hegesztő készülék, a szaniter műanyagcső hegesztőgép, az univerzális elektrofitting hegesztő, a tokos karmantyú és nyeregidom hegesztő készülék és a CNC vezérlésű hegesztő gép. Műanyagcső hegesztés. Rothenberger tokos hegesztők, műanyagcső hegesztők, elektrofitting hegesztők, csőszerelő gépek, akciós áron, raktárról, azonnal.

 
Műanyagcső hegesztés