Használja a felső sávban levő keresőnket, hogy a lehető leggyorsabban megtalálja amit szeretne!
arrow-up

Duguláselhárítás

Válasszon a kategóriák közül:

1-12 termék. ÖSSZESEN: 36

FIGYELEM!

AKCIÓS EGYEDI DUGULÁSELHÁRÍTÓ ÁRAKért hívjon minket a 20/920-8979-es telefonszámon, vagy küldjön e-mailt a webshop@ventil-team.hu-ra! Ne hagyja ki, kérje egyedi duguláselhárító ajánlatunkat!

Rems duguláselhárító gépei bevizsgált és praktikus készülékek. A Rems duguláselhárító gépei közt megtalálhatóak a kézi és a gépi duguláselhárító gépek. A kézi duguláselhárító gépek praktikus megoldást jelentenek kisebb dugulások elhárításában, kézi és elektromos erővel hajtott duguláselhárító gépei alkalmazhatóak kisebb dugulásoknál. A készülékeken kívül sok kiegészítő is található itt, úgy mint csőtisztító spirál és egyéb kiegészítők. Duguláselhárító. Rems duguláselhárító gépek és csőtisztító spirálok széles választékban akciós áron, azonnal, raktárról.

Rems duguláselhárítás, Rems duguláselhárítás a legjobb akciós árakon, raktárról, azonnal. Nagy múltú szakboltunkban képzett eladók, szakszerű tanácsadás és segítőkész légkör várja.

Duguláselhárító gép

Duguláselhárító gép

Üzletünkben széles választékban találhatóak Rems duguláselhárító gépek. A kézi duguláselhárító géptől a nagyobb elektromos duguláselhárító gépekig terjed a Rems duguláselhárító gép termékpalettája. Csövek esetén 20-250mm-ig alkalmazhatóak a Rems duguláselhárító gépek. Spirálok befogadása: 8-, 16-, 22-, 32mm. Azonnal, raktárról, akciós áron csak a Ventiltől!

Duguláselhárító gép

Csőtisztító spirál

Csőtisztító spirál

Rems csőtisztító spirálok és tartozékok Rems duguláselhárító gépekhez, pl. Rems Cobra 22-es duguláselhárító géphez, Rems Cobra 32 duguláselhárító géphez, és egyéb termékekhez. Csatornatisztításra alkalmas szerszámkészletek. Csőtisztító spirálok duguláselhárító gépekhez 12-, 22-, és 32mm-es méretben. Azonnal, raktárról, minden Rems duguláselhárító gép kedvezményes áron, csak a Ventiltől!

Csőtisztító spirál