Fég FK-25 fali fűtő készülék fehér színben

Akció
Régi ár:
73 567 Ft
Akciós ár:
Fég FK-25 fali fűtő készülék fehér színben Ft (Bruttó ár)
Megtakarítás:
8 679 Ft (12%)
Az akciós ár 2017. december 16-ig érvényes!
Még beszerezhető
Ez mit jelent?
Házhozszállítás
Megrendelését kedvezményes áron, az ország egész területére kiszállítjuk
Részletek
INGYENES átvétel szaküzletünkben
  • Üllői út BP. XVIII Még beszerezhető
  • Szentendre Még beszerezhető
  • Lehel utca BP. XIII. Még beszerezhető
Részletek
Termék Garancia
1 év

Termék leírás

Fűthető helyiség méret 40-70 m3 között van hőveszteségtől függően. Fürdőszobák, kisebb kéménykürtővel rendelkező terek fűtésére alkalmazható.

Kéményes kivitelű.

1891. február 24. - Megalakult a Fegyver- és Gépgyár Részvénytársaság a mai Soroksári út 158-as telkén. Kezdetben a fegyverekkel egy időben szerszámgépeket, marógépeket is gyártott a Fég. Jó minőségű véső- és emelőgépeket, szerszámokat bocsátott ki a gyár, a háború után a katonai fegyvergyártás leállítása miatt, csak a civil termékeket állították elő, melyeknek köre kibővült konyhai mérlegekkel, körzőkészletekkel. 1935. November, egyesült a Lámpagyárral. Lámpák, csillárok edények gyártása mellett egyre több gázkészülék is készült. (Fég FK-25 fehér színű fali fűtő készülék) A gáz új energiaforrásként megjelenik a háztartásokban, megkezdődik a gáztűzhelyek, valamint a gázüzemű vízmelegítők előállítása. 1970-es évek - Felgyorsul a különböző gázkészülékek gyártása. Megkezdődött az átfolyó rendszerű vízmelegítők, lakásfűtő készülékek – konvektorok, cirkókészülékek, valamint a kombinált lakásfűtő és vízmelegítő készülékek gyártása (Fég FK-25 fehér színű fali fűtő készülék). 2008-ban a VA-RA Kft. megvásárolja a FÉG típusú fali kazánok és átfolyós vízmelegítők gyártástechnológiáját, a gyártó-gépsorokat és a FÉG márkanevet. Ebből lesz a VARA-FÉG kft. A magyar, tartósságról és megbízhatóságról híres Fég termékek gyártása szakmai befektető kezébe került, hiszen a VA-RA Kft. is évtizedek óta gázkészülékekhez gyárt hőcserélőket. Az új társaság, a VARA-FÉG Kft. folytatja a keresett és bevált kazánok és vízmelegítők gyártását, mint például a Fég FK-25 fehér színű fali fűtő készülék. A makói gyáregységben az évek folyamán lassan megszűnt a fegyvergyártás, ma már Makón csak vízmelegítők, lakásfűtő készülékek, hőcserélők és modulkazánok készülnek.

A FÉG- típusú gázkészülékek és modulkazánok ma már nemcsak hazánkban, hanem számos közép- és kelet európai országban is értékesítésre kerülnek.

Amit mások mondtak...

A TERMÉK ÁTLAGOS ÉRTÉKELÉSE:
5.0 / 4 értékelés alapján
Értékelés írása

Debela Aliz Jelentem

nagyon meleg

2017.03.07

Úri Béla Jelentem

Méretéhez képest nagy légteret be tud fűteni. Már évek óra ezt használom a 65 m^2 es lakásomban.

2016.11.17

Malatinszky.Péter Bogdán Jelentem

régen mindenhova ilyet szereltünk, a mai napig közkedvelt még mindig, nagyon jó

2016.09.11

Füzessi Benedekné Jelentem

elegáns

2016.08.07

Műszaki jellemzők

  • Hőteljesítmény: 3 kW
  • Szín: fehér
  • Füstcső méret 76 mm.
  • Pb gázról működő változata is van.
  • Méretek (Szélesség x Magasság x Mélység): 392 x 710 x 183mm
Cikkszám
FEG-FK-25F
További Fég termékek