Fég FK-25 fali fűtő készülék bézs színben

Ár
Fég FK-25 fali fűtő készülék bézs színben Ft (Bruttó ár)
Még beszerezhető
Ez mit jelent?
Házhozszállítás
Megrendelését kedvezményes áron, az ország egész területére kiszállítjuk
Részletek
INGYENES átvétel szaküzletünkben
  • Üllői út BP. XVIII Még beszerezhető
  • Szentendre Még beszerezhető
  • Lehel utca BP. XIII. Még beszerezhető
Részletek
Termék Garancia
1 év

Termék leírás

Fég FK-25 fali fűtő készülék bézs színben

Fűthető helyiség mérete 40-70 m3 között van hőveszteségtől függően. Fürdőszobák, kisebb kéménykürtővel rendelkező terek fűtésére alkalmazható. A füstelvezetése kéményes kivitelű. Bézs színű kivitel. Hőteljesítménye: 3 kilowatt. Füstcső méret 76 mm. Pb gázról működő változata is van. méretek: 710x392x183 mm

1891. február 24. - Megalakult a Fegyver- és Gépgyár Részvénytársaság a mai Soroksári út 158-as telkén. Kezdetben a fegyverekkel egy időben szerszámgépeket, marógépeket is gyártott a Fég. Jó minőségű véső- és emelőgépeket, szerszámokat bocsátott ki a gyár, a háború után a katonai fegyvergyártás leállítása miatt, csak a civil termékeket állították elő, melyeknek köre kibővült konyhai mérlegekkel, körzőkészletekkel. 1935. November, egyesült a Lámpagyárral. Lámpák, csillárok edények gyártása mellett egyre több gázkészülék is készült. (Fég FK-25 bézs színű fali fűtő készülék) A gáz új energiaforrásként megjelenik a háztartásokban, megkezdődik a gáztűzhelyek, valamint a gázüzemű vízmelegítők előállítása. 1970-es évek - Felgyorsul a különböző gázkészülékek gyártása. Megkezdődött az átfolyó rendszerű vízmelegítők, lakásfűtő készülékek – konvektorok, cirkókészülékek, valamint a kombinált lakásfűtő és vízmelegítő készülékek gyártása (Fég FK-25 bézs színű fali fűtő készülék). 2008-ban a VA-RA Kft. megvásárolja a FÉG típusú fali kazánok és átfolyós vízmelegítők gyártástechnológiáját, a gyártó-gépsorokat és a FÉG márkanevet. Ebből lesz a VARA-FÉG kft. A magyar, tartósságról és megbízhatóságról híres Fég termékek gyártása szakmai befektető kezébe került, hiszen a VA-RA Kft. is évtizedek óta gázkészülékekhez gyárt hőcserélőket. Az új társaság, a VARA-FÉG Kft. folytatja a keresett és bevált kazánok és vízmelegítők gyártását, mint például a Fég FK-25 bézs színű fali fűtő készülék. A makói gyáregységben az évek folyamán lassan megszűnt a fegyvergyártás, ma már Makón csak vízmelegítők, lakásfűtő készülékek, hőcserélők és modulkazánok készülnek.

A FÉG- típusú gázkészülékek és modulkazánok ma már nemcsak hazánkban, hanem számos közép- és kelet európai országban is értékesítésre kerülnek.

Amit mások mondtak...

A TERMÉK ÁTLAGOS ÉRTÉKELÉSE:
4.2 / 4 értékelés alapján
Értékelés írása

Burza Edit Jelentem

a kedvenc szinem, a padlomhoz is tökéletesen illik

2017.01.06

Juhász Olga Jelentem

Elegáns bézs színben ragyogóan néz ki, az ára is kedvező, és kiválóan működik.

2016.12.06

Dicskó Noémi Jelentem

Olyan kellemes ez a bézs szín.

2016.09.30

Kismándor Katalin Jelentem

Nagyon kedvesek volt az ügyintéző, nem bántam meg hogy itt vettem a fali fűtőt. Eddig minden rendben vele, szerintem ez is évekig fog működni.

2016.08.29

Műszaki jellemzők

  • Hőteljesítmény: 3 kW
  • Szín: bézs.
  • Füstcső méret 76 mm.
  • Pb gázról működő változata is van.
  • Méretek (Szélesség x Magasság x Mélység): 392 x 710 x 183mm
Cikkszám
FEG-FK-25B
További Fég termékek