Fég FK-25 fali fűtő készülék bézs színben

Ár
Fég FK-25 fali fűtő készülék bézs színben Ft (Bruttó ár)
Még beszerezhető
Ez mit jelent?
Házhozszállítás
Megrendelését kedvezményes áron, az ország egész területére kiszállítjuk
Részletek
INGYENES átvétel szaküzletünkben
Üllői út Még beszerezhető
Szentendre Még beszerezhető
Lehel utca Még beszerezhető
Részletek
Termék Garancia
1 év

Termék leírás

Fég FK-25 fali fűtő készülék bézs színben

Fűthető helyiség mérete 40-70 m3 között van hőveszteségtől függően. Fürdőszobák, kisebb kéménykürtővel rendelkező terek fűtésére alkalmazható. A füstelvezetése kéményes kivitelű. Bézs színű kivitel. Hőteljesítménye: 3 kilowatt. Füstcső méret 76 mm. Pb gázról működő változata is van. méretek: 710x392x183 mm

1891. február 24. - Megalakult a Fegyver- és Gépgyár Részvénytársaság a mai Soroksári út 158-as telkén. Kezdetben a fegyverekkel egy időben szerszámgépeket, marógépeket is gyártott a Fég. Jó minőségű véső- és emelőgépeket, szerszámokat bocsátott ki a gyár, a háború után a katonai fegyvergyártás leállítása miatt, csak a civil termékeket állították elő, melyeknek köre kibővült konyhai mérlegekkel, körzőkészletekkel. 1935. November, egyesült a Lámpagyárral. Lámpák, csillárok edények gyártása mellett egyre több gázkészülék is készült. (Fég FK-25 bézs színű fali fűtő készülék) A gáz új energiaforrásként megjelenik a háztartásokban, megkezdődik a gáztűzhelyek, valamint a gázüzemű vízmelegítők előállítása. 1970-es évek - Felgyorsul a különböző gázkészülékek gyártása. Megkezdődött az átfolyó rendszerű vízmelegítők, lakásfűtő készülékek – konvektorok, cirkókészülékek, valamint a kombinált lakásfűtő és vízmelegítő készülékek gyártása (Fég FK-25 bézs színű fali fűtő készülék). 2008-ban a VA-RA Kft. megvásárolja a FÉG típusú fali kazánok és átfolyós vízmelegítők gyártástechnológiáját, a gyártó-gépsorokat és a FÉG márkanevet. Ebből lesz a VARA-FÉG kft. A magyar, tartósságról és megbízhatóságról híres Fég termékek gyártása szakmai befektető kezébe került, hiszen a VA-RA Kft. is évtizedek óta gázkészülékekhez gyárt hőcserélőket. Az új társaság, a VARA-FÉG Kft. folytatja a keresett és bevált kazánok és vízmelegítők gyártását, mint például a Fég FK-25 bézs színű fali fűtő készülék. A makói gyáregységben az évek folyamán lassan megszűnt a fegyvergyártás, ma már Makón csak vízmelegítők, lakásfűtő készülékek, hőcserélők és modulkazánok készülnek.

A FÉG- típusú gázkészülékek és modulkazánok ma már nemcsak hazánkban, hanem számos közép- és kelet európai országban is értékesítésre kerülnek.

Amit mások mondtak...

A TERMÉK ÁTLAGOS ÉRTÉKELÉSE: 4.2 / 4 értékelés alapján
Értékelés írása

Burza Edit Jelentem

a kedvenc szinem, a padlomhoz is tökéletesen illik

2017.01.06

Juhász Olga Jelentem

Elegáns bézs színben ragyogóan néz ki, az ára is kedvező, és kiválóan működik.

2016.12.06

Dicskó Noémi Jelentem

Olyan kellemes ez a bézs szín.

2016.09.30

Kismándor Katalin Jelentem

Nagyon kedvesek volt az ügyintéző, nem bántam meg hogy itt vettem a fali fűtőt. Eddig minden rendben vele, szerintem ez is évekig fog működni.

2016.08.29

Műszaki jellemzők

  • Hőteljesítmény: 3 kW
  • Szín: bézs.
  • Füstcső méret 76 mm.
  • Pb gázról működő változata is van.
  • Méretek (Szélesség x Magasság x Mélység): 392 x 710 x 183mm
Cikkszám
FEG-FK-25B
További Fég termékek
Akciós bruttó ár: Fég F8.50 F parapetes gázkonvektor Ft
Régi ár: 93 642 Ft
Akció
Akciós bruttó ár: Fég F8.50 P kéményes gázkonvektor Ft
Régi ár: 97 116 Ft
Azonnal elvihető
Akció
Akciós bruttó ár: Fég Zeusz F 8.50F parapetes fehér látványkonvektor Ft
Régi ár: 147 406 Ft
Azonnal elvihető
Akció
Akciós bruttó ár: Fég Zeusz F 8.50F parapetes fekete látványkonvektor Ft
Régi ár: 146 293 Ft
Akció