Fég GF40 F parapetes gázkonvektor

Akció
Régi ár:
118 422 Ft
Akciós ár:
Fég GF40 F parapetes gázkonvektor Ft (Bruttó ár)
Megtakarítás:
10 523 Ft (9%)
Az akciós ár 2017. szeptember 26-ig érvényes!
Még beszerezhető
Ez mit jelent?
Házhozszállítás
Megrendelését kedvezményes áron, az ország egész területére kiszállítjuk
Részletek
INGYENES átvétel szaküzletünkben
  • Üllői út BP. XVIII Még beszerezhető
  • Szentendre Még beszerezhető
  • Lehel utca BP. XIII. Még beszerezhető
Részletek
Termék Garancia
1 év

Gyakran vásárolják együtt

Csomag ára:

119 798 Ft

Termék leírás

Zárt égésterű, parapetes (F) gázkonvektor, mely a felállítási helyiség légterétől függetlenül üzemel. A fűthető helyiség mérete hőveszteségtől függően 60-80 m3 között alakul.

Közepes méretű helyiségek fűtésére ideális. Atmoszférikus, előkeveréses gázégővel, korrózióálló lemezből készül, öntöttvas hőladóval.
Gazdaságos üzemelés és gyors felfűtés jellemzi a FÉG GF40 parapetes gázkonvektort.

Parapet nélkül van csomagolva.

A készülékhez megvásárolható parapet készlet.

1891. február 24. - Megalakult a Fegyver- és Gépgyár Részvénytársaság a mai Soroksári út 158-as telkén. Kezdetben a fegyverekkel egy időben szerszámgépeket, marógépeket is gyártott a Fég. Jó minőségű véső- és emelőgépeket, szerszámokat bocsátott ki a gyár, a háború után a katonai fegyvergyártás leállítása miatt, csak a civil termékeket állították elő, melyeknek köre kibővült konyhai mérlegekkel, körzőkészletekkel. 1935. November, egyesült a Lámpagyárral. Lámpák, csillárok edények gyártása mellett egyre több gázkészülék is készült. (Fég GF40 F parapetes gázkonvektor) A gáz új energiaforrásként megjelenik a háztartásokban, megkezdődik a gáztűzhelyek, valamint a gázüzemű vízmelegítők előállítása. 1970-es évek - Felgyorsul a különböző gázkészülékek gyártása. Megkezdődött az átfolyó rendszerű vízmelegítők, lakásfűtő készülékek – konvektorok, cirkókészülékek, valamint a kombinált lakásfűtő és vízmelegítő készülékek gyártása (Fég GF40 F parapetes gázkonvektor). 2008-ban a VA-RA Kft. megvásárolja a FÉG típusú fali kazánok és átfolyós vízmelegítők gyártástechnológiáját, a gyártó-gépsorokat és a FÉG márkanevet. Ebből lesz a VARA-FÉG kft. A magyar, tartósságról és megbízhatóságról híres Fég termékek gyártása szakmai befektető kezébe került, hiszen a VA-RA Kft. is évtizedek óta gázkészülékekhez gyárt hőcserélőket. Az új társaság, a VARA-FÉG Kft. folytatja a keresett és bevált kazánok és vízmelegítők gyártását, mint például a Fég GF40 F parapetes gázkonvektor. A makói gyáregységben az évek folyamán lassan megszűnt a fegyvergyártás, ma már Makón csak vízmelegítők, lakásfűtő készülékek, hőcserélők és modulkazánok készülnek.

A FÉG- típusú gázkészülékek és modulkazánok ma már nemcsak hazánkban, hanem számos közép- és kelet európai országban is értékesítésre kerülnek.

Amit mások mondtak...

A TERMÉK ÁTLAGOS ÉRTÉKELÉSE: 4.7 / 7 értékelés alapján
Értékelés írása

Majoros Cili Jelentem

Egy másik hasonlóm volt elözőleg, csak ez ha jól tudom nagyobb

2017.04.08

Balogh Sándor Jelentem

Gázkonvektort ajánlottak a tervezők a lakásom fűtéséhez, a szakemberek iránymutatásai alapján lett ez a termék kiválasztva.
A legkevesebb költséggel beépíthető fűtőkészülék. A többi konvektorhoz képest az öntött vas hőcserélő miatt kiváló a hatásfoka, gazdaságosan üzemeltethető, csendes és mivel a szabadból, kültérből veszi a levegőt az égéshez és az égéstermék is oda távozik, így abszolút biztonságos. Nem szükséges kémény a bekötéséhez! 25m2-es , jól szigetelt víkendházat fűtök vele, állandó 22 C. fokos hőmérsékletet tartva összesen 600m3-es gázfogyasztás jön ki. Ez éves szinten 78000 Ft! Mivel nem igényel elektromos bekötést, akkor is fűt, ha áramszünet van, erre a gázkazánok nem képesek! Kicsi a helyigénye.

2017.02.28

Kedves Endre Jelentem

Kiváló termék. A kiválóságát jellemzi, hogy kifejezetten csendes, a hőingadozást mérve a helyiségben nincsen. Celsius fok, ami igazán dicséretes
KIVÁLÓ ! ! Ajálaném mindenkinek aki szereti a MEGBÍZHATÓSÁGOT! ! !

2016.12.21

Luskai Peter Jelentem

Fűt mint a gép, pedig csak egy konvektor.

2016.11.08

Kocsis Géza Jelentem

Tökéletes!

2016.09.08

Műszaki jellemzők

  • Gázfajta: Földgáz "H"
  • Csatlakozás mérete 1/2"
  • Méretek (Szélesség x Magasság x Mélység): 630 x 650 x 325mm
  • Hőteljesítmény: 4,3 kW
  • Tömege: 44 kg
  • Hatásfoka: 90%
  • Alapszínek: bézs
Cikkszám
FEG-GF-40.11F
További Fég termékek

Kapcsolódó cikkek

Ez a gázkonvektor a FÉG GF 35-ös változata. Nagyon sok üzemel belőle a városokban. Atmoszférikus, előkeveréses gázégővel készül. 3,4 kW hőteljesítményű, ami azt jelenti, hogy (egy normál nagyszobát befűt) de egyedül már egy kislakás fűtéséhez kicsi.
A gázkonvektor idejét múlt fűtési módnak számít, pedig meglepően praktikus és a hatásfoka is elég jó. Sokkal gazdaságosabban lehet vele fűteni mint egy régi, elavult gázkazánokkal. A szilárd tüzelés elég nagy macerával jár - tüzelő tárolás, behordás - de a konvektor a gázfűtés komfortját hordozza.