Használja a felső sávban levő keresőnket, hogy a lehető leggyorsabban megtalálja amit szeretne!
arrow-up

Gyémántfúró

Válasszon a kategóriák közül:

Részletes kereső megnyitása

Szűkítse a találati listát

- Ft
1-12 termék. ÖSSZESEN: 46

FIGYELEM!

AKCIÓS EGYEDI GYÉMÁNTFÚRÓ ÁRAKért hívjon minket a 20/920-8979-es telefonszámon, vagy küldjön e-mailt a webshop@ventil-team.hu-ra! Ne hagyja ki, kérje egyedi gyémántfúró ajánlatunkat!

A Rems gyémántfúró készülékek és tartozékai egyszerű kezelhetőségük miatt piacvezető termékek. Ezen elektromos gyémántfúró készülékek alkalmasak magfúráshoz vasbeton, falazat és egyéb anyagokban. Száraz ill. nedves fúráshoz kézi vezetéssel, vagy állvánnyal is használható gyémántfúró gépek. Egyszerű, gyors és vibrációmentes gyémántfúró. Gyémántfúró. Magfúró elektromos gépek és gyémántfejes koronák széles választéka akciós áron, azonnal, raktárról...

Rems gyémántfúró és fúrókorona, Rems gyémántfúrók és fúrókoronák a legjobb akciós árakon, raktárról, azonnal. Nagy múltú szakboltunkban képzett eladók, szakszerű tanácsadás és segítőkész légkör várja.

Gyémántfúró

Gyémántfúró

Magfúrás egyszerűen, vasbetonba, falazatba, egyéb anyagba, a Rems gyémántfúró gépekkel. A Rems gyémántfúró kompakt, így könnyen szállítható. Száraz és nedves fúrás kézi vezetéssel, vagy állvánnyal. Egyszerűség, gyorsaság, vibrációmentesség jellemzi a Rems gyémántfúró gépeket. Azonnal, raktárról, kedvező áron a Ventiltől!

Gyémántfúró
Akciós bruttó ár: Rems csempefúró Ft
Régi ár: 51 271 Ft
Azonnal elvihető
Akció

Fúrókorona

Fúrókorona

Univerzálisan használható Rems gyémántfúró fúrókorona, száraz és nedves fúráshoz. Fúrásmélysége 420mm. Speciális kötőanyag, magas minőségű gyémánt szegmensek teszik lehetővég hogy az egyik leghatékonyabb gyémántfúró legyen a Rems gyémántfúró. Hosszú élettartamú fúrókoronák, raktárról, azonnal, akciós áron csak a Ventilnél!

Fúrókorona