Használja a felső sávban levő keresőnket, hogy a lehető leggyorsabban megtalálja amit szeretne!
arrow-up

Kamera

1-12 termék. ÖSSZESEN: 23

A Rothenberger kamerái precíziós kamerák, melyek milliméter pontossággal tudják meghatározni a dugulás helyét. Nagyon fontos és szinte elengedhetetlen kelléke a duguláselhárításnak a csővizsgáló kamera, mivel ezzel tudjuk pontosan meghatározni a dugulás típusát és helyét, meg tudjuk állapítani belőle csőrendszerünk állapotát, és mindezt rögzíteni is tudjuk későbbi elemzésekre. Kamera. Rothenberger ipari és kézi csőkamerák a legjobb akciós árakon, raktárról, azonnal. Nagy múltú szakboltunkban képzett eladók, szakszerű tanácsadás és segítőkész légkör várja.

Kézi csővizsgáló kamera

Kézi csővizsgáló kamera

Rothenberger kézi csővizsgáló kamera kisebb csőrendszerek állapotainak, esetleges dugulásainak felderítésére szolgál. A háztartásokban könnyedén kiszűrhető a probléma a kézi csővizsgáló kamera használatával. Kézi csővizsgáló kamera. Rothenberger kézi csővizsgáló kamerák akciós áron, azonnal, raktárról.

Kézi csővizsgáló kamera

Ipari csővizsgáló kamera

Ipari csővizsgáló kamera

Rothenberger ipari csővizsgáló kamerái lehetőséget nyújtanak komplett csőrendszerek ellenőrzésére. Nagy hatótávolságúak, profi kialakításúak és nagyon hatékonyak. Ipari csővizsgáló kamera. Rothenberger ipari csővizsgáló kamerák akciós áron, azonnal, raktárról.

Ipari csővizsgáló kamera