Használja a felső sávban levő keresőnket, hogy a lehető leggyorsabban megtalálja amit szeretne!
arrow-up

Klímatechnika

1-12 termék. ÖSSZESEN: 58
Akciós bruttó ár: Rothenberger univerzális peremező Ft
Azonnal elvihető
Akció
Akciós bruttó ár: Rothenberger MINIBEND 6-8-10mm kétkezes hajlító készülék Ft
Azonnal elvihető
Akció
Akciós bruttó ár: Rothenberger Roxy 400l Ft
Akció
Akciós bruttó ár: Rothenberger Rorec Pro hűtőközeg lefejtő készülék Ft
Régi ár: 537 239 Ft
Akció
Akciós bruttó ár: Rothenberger ROSOLAR napkollektor feltöltő Ft
Régi ár: 230 999 Ft
Akció

Rothenberger különös figyelmet fordít többek között a klímatechnika területén használatos készülékek széles körben való elterjedésére. Ezért a Rothenberger cég is folyamatosan fejleszti klímatechnikai berendezéseit, melyek közt megtalálhatóak a vákuumszivattyúk, hűtőközeglefejtők, különböző a klímatechnika területén használatos szerszámok és az ellenőrző készülékek is. Kínálunk továbbá komplett klímatechnikai rendszereket, melyek önmagukban ellátják a vákuumozás, a hűtés, a fűtés és a tisztítás feladatait is. Klímatechnika, Rothenberger klímatechnikai termékek a legjobb akciós árakon, raktárról, azonnal. Nagy múltú szakboltunkban képzett eladók, szakszerű tanácsadás és segítőkész légkör várja.

Rothenberger - a klímatechnika itt kezdődik

Vákuumszivattyú

Vákuumszivattyú

Rothenberger klímatechnika egyedülálló fejlesztése közé tartozik a vákuumszivattyú, mely a klímarendszer levákuumolására való. Termékskálájuk széles körű, különböző teljesítményű vákuumszivattyú készítésével szolgálják ki a kis-, közép- és nagyteljesítményű klímarendszereket. Vákuumszivattyú. Rothenberger vákuumszivattyúk akciós áron azonnal, raktárról.

Vákuumszivattyú

Hűtő- és klímatechnikai tartozékok

Hűtő- és klímatechnikai tartozékok

Rothenberger klímatechnika fejlesztései közé tartoznak a komplett egységek, amik egy klímarendszer karbantartásához nyújtanak megoldást. Egy készülékkel meg lehet valósítani egy komplett klímarendszer karbantartását, így elősegítve az egyszerűbb és gyorsabb munkavégzést. Hűtő- és klímatechnikai tartozékok. Rothenberger hűtő- és klímatechnikai tartozékok akciós áron, azonnal, raktárról.

Hűtő- és klímatechnikai tartozékok