Használja a felső sávban levő keresőnket, hogy a lehető leggyorsabban megtalálja amit szeretne!
arrow-up

Orrfűrész

Válasszon a kategóriák közül:

Részletes kereső megnyitása

Szűkítse a találati listát

- Ft
1-12 termék. ÖSSZESEN: 15

FIGYELEM!

AKCIÓS EGYEDI ORRFŰRÉSZ ÁRAKért hívjon minket a 20/920-8979-es telefonszámon, vagy küldjön e-mailt a webshop@ventil-team.hu-ra! Ne hagyja ki, kérje egyedi ajánlatunkat!

A Rems orrfűrész gépei egyedüli technológiával készített berendezések. Az orrfűrész gépek nagyteljesítményű készülékek kézi vezetéssel, vagy szabadalmaztatott tartóval, univerzális fűrészlapokkal. A Rems fűrészlapok speciális kiképzésűek, és van amit csak a Rems orrfűrész gépek tudnak befogni, de vannak univerzális Rems fűrészlapok is. A Rems körfűrész kompakt, hordozható fémkörfűrészgép a gyors, merőleges és sorjamentes vágáshoz.  Ideális rozsdamentes acélcsövek-, és vörösrézcsövek présfitting-rendszereihez. Orrfűrész. Rems orrfűrész, fűrészlapok és körfűrészek széles választéka akciós áron, azonnal, raktárról.

Rems orrfűrész, Rems orrfűrészek a legjobb akciós árakon, raktárról, azonnal. Nagy múltú szakboltunkban képzett eladók, szakszerű tanácsadás és segítőkész légkör várja.

Orrfűrész

Orrfűrész

A Rems orrfűrész satu nélkül használható, nagy teljesítményű elektromos készülék, saját szabadalom alapján gyártott vezető tartóval. A Rems orrfűrész univerzális kézi szabad vágásra is használható. Mindössze 3kg a Rems orrfűrész. Megfelelő választás összeszereléshez, javításhoz, szétszedéshez. Bármilyen cső elvágására alkalmas a Rems orrfűrész. Mindig tartunk készleten, így azonnal, raktárról juthat hozzá az orrfűrész géphez, kedvező áron!

Orrfűrész
Bruttó ár REMS Puma VE elektromos orrfűrész Ft
Azonnal elvihető
Akciós bruttó ár: Rems Tiger ANC elektromos cső-orrfűrész Ft
Régi ár: 195 642 Ft
Akció

Fűrészlap

Fűrészlap

Különleges kialakítású Rems fűrészlap vezetősatuval, amely merőleges vágásra is alkalmas. Ezen speciális fűrészlap a segítségével könnyedén és gyorsan vághat acélcsövet is. Kétszáras befogásának köszönhetően rendkívül stabil.

Fűrészlap

Körfűrész

Körfűrész

A Rems körfűrész gépek, kifejezetten fémekhez készülnek. Kompaktság, hordozhatóság, gyorsaság jellemzi ezeket a gépeket. Kattintson, és ismerje meg jobban a körfűrészeket. Azonnal, raktárról, akciós áron!

Körfűrész