Használja a felső sávban levő keresőnket, hogy a lehető leggyorsabban megtalálja amit szeretne!
arrow-up

Orrfűrész

Válasszon a kategóriák közül:

1-12 termék. ÖSSZESEN: 15

FIGYELEM!

AKCIÓS EGYEDI ORRFŰRÉSZ ÁRAKért hívjon minket a 20/920-8979-es telefonszámon, vagy küldjön e-mailt a webshop@ventil-team.hu-ra! Ne hagyja ki, kérje egyedi ajánlatunkat!

A Rems orrfűrész gépei egyedüli technológiával készített berendezések. Az orrfűrész gépek nagyteljesítményű készülékek kézi vezetéssel, vagy szabadalmaztatott tartóval, univerzális fűrészlapokkal. A Rems fűrészlapok speciális kiképzésűek, és van amit csak a Rems orrfűrész gépek tudnak befogni, de vannak univerzális Rems fűrészlapok is. A Rems körfűrész kompakt, hordozható fémkörfűrészgép a gyors, merőleges és sorjamentes vágáshoz.  Ideális rozsdamentes acélcsövek-, és vörösrézcsövek présfitting-rendszereihez. Orrfűrész. Rems orrfűrész, fűrészlapok és körfűrészek széles választéka akciós áron, azonnal, raktárról.

Rems orrfűrész, Rems orrfűrészek a legjobb akciós árakon, raktárról, azonnal. Nagy múltú szakboltunkban képzett eladók, szakszerű tanácsadás és segítőkész légkör várja.

Orrfűrész

Orrfűrész

A Rems orrfűrész satu nélkül használható, nagy teljesítményű elektromos készülék, saját szabadalom alapján gyártott vezető tartóval. A Rems orrfűrész univerzális kézi szabad vágásra is használható. Mindössze 3kg a Rems orrfűrész. Megfelelő választás összeszereléshez, javításhoz, szétszedéshez. Bármilyen cső elvágására alkalmas a Rems orrfűrész. Mindig tartunk készleten, így azonnal, raktárról juthat hozzá az orrfűrész géphez, kedvező áron!

Orrfűrész

Fűrészlap

Fűrészlap

Különleges kialakítású Rems fűrészlap vezetősatuval, amely merőleges vágásra is alkalmas. Ezen speciális fűrészlap a segítségével könnyedén és gyorsan vághat acélcsövet is. Kétszáras befogásának köszönhetően rendkívül stabil.

Fűrészlap

Körfűrész

Körfűrész

A Rems körfűrész gépek, kifejezetten fémekhez készülnek. Kompaktság, hordozhatóság, gyorsaság jellemzi ezeket a gépeket. Kattintson, és ismerje meg jobban a körfűrészeket. Azonnal, raktárról, akciós áron!

Körfűrész