REMS RADIÁL PRÉSGÉP AKKU PRESS ACC POWER-EDITION

Nincs értékelés | Értékeld elsőként
videó VIDEÓ
Ár (Bruttó ár)
REMS RADIÁL PRÉSGÉP AKKU PRESS ACC POWER-EDITION Ft
Elérhetőség: Külső raktáron Ez mit jelent?
Házhozszállítás
Megrendelését kedvezményes áron, az ország egész területére kiszállítjuk
Részletek
Személyes átvétel
Rendelje meg itt és vegye át személyesen budapesti üzletünkben INGYENESen! Részletek
Választható fizetési módok
Előreutalással, Személyesen az üzletben átvételkor, Futárnak készpénzben átvételkor, Online Fizetéssel
Termék Garancia
1 év

Termék leírás

REMS Akku Press ACC Power-Edition présgép
 
Univerzális, kézre álló elektromos szerszám, kényszervezérléssel, valamennyi járatos présfitting-rendszer préskötésének létrehozásához. Hálózati és akkumulátoros üzemmódra.
 
Préskötések  Ø 10 – 108 mm
 
Másodperceken belüli, biztonságos préselés. A présfogó automatikus reteszelése.
 
REMS Akku Press ACC Power-Edition présgép rendszerelőnye
 
Csak egyfajta présfogó és más gyártmányú alkalmas radiál prés van az összes REMS radiál préshez (a REMS Mini Press ACC kivételével). Az összes, *-al jelölt présfogónak van egy további csatlakozója (EP 1 223 008 sz. szabadalom, US 6,739,172 sz. szabadalom), és illeszthető a REMS Eco-Press kézi radiál préshez is. Ezért egyszerűen és olcsón rraktározható.
 
REMS Akku Press ACC Power-Edition présgép felépítése
 
Kompakt, kézre álló, könnyű. A meghajtó gép, akkuval együtt csak 4,3 kg. Ezért mindenütt használható, fej fölött, szűk helyeken. Optimális súlyeloszlás az egykezes kezelés érdekében. Ergonómiai kialakítású ház, fogantyú-mélyedésekkel. Forgatható présfogó-befogás. Az automatikus reteszelés biztosítja a présfogó biztos felfekvését. Más gyártók megfelelő présfogóihoz/préshurkaihoz is. Akkumulátoros, és hálózati üzemelésére. Elektronikus töltési szint kontroll teljes lemerülés elleni védelemmel és töltőttségi szint mutatóval 2-színű LED-del.Préselési folyamat érintőgombos üzemmódban, ACC-vel A munkavégzési biztonság, a működési biztonság, és az üzemelési biztonság 
érdekében. Automatikus visszafutás, ha a préselési folyamat befejeződött. (kényszervezérlés)
 
REMS Akku Press ACC Power-Edition présgép meghajtása
 
Nagy előtoló- és préselési erő a másodperceken belüli, kifogástalan préseléshez. Nagyteljesítményű, elektrohidraulikus hajtás, erőteljes akkumulátoros 14,4 V, 380 W leadott teljesítmény, bolygókerekes hajtóművel, excenteres dugattyús szivattyúval és kompakt nagyteljesítményű hidraulikus rendszerrel. Biztonsági érintőkapcsoló. Feszültségellátás az akkumulátoros vagy hálózati üzemmódban Li-Ion PLUS Technológia. Nagykapacitású Akku Li-Ion 18 V 3,2 Ah teljesítménnyel, a hosszú teljesítményért. Nagyteljesítményű és könnyű. Akku Li-Ion 14,4 V, 3,2 Ah kb. 330 Viega Profipress DN 15 préselés egy töltéssel. A mélykiütés és a túltöltés ellen beszerelt ellenőrző rendszerrel. A hőmérséklet megfigyelése és ellenőrzése a töltés ideje alatt. A működési hőmérséklet tartomány – 10-tól + 60 °C-ig. Memóriaeffektus mentes az akkumulátor maximális teljesítményéért. Gyorstöltő a rövid töltésidő érdekében. Li-Ion akkumulátor. 230 V hálózati üzemeltetés Li-Ion 14,4 V akkumulátor helyett. 
 
A REMS présfogók megfelelnek más gyártók meghajtó gépeibe.
 

Díjmentes kiszállítás!

Hívjon egyedi árakért!

Videók

Amit mások mondtak...

A TERMÉK ÁTLAGOS ÉRTÉKELÉSE:
Értékelés írása

Ehhez a termékhez még nem tartozik értékelés.
Értékeld elsőként

REMS Akku Press ACC Power-Edition présgép
 
Szállítási terjedelem
 
REMS Akku-Press ACC Power-Edition. Akkumulátoros radiál prés, kényszervezérléssel, Ø 10–108 mm préskötések készítéséhez. REMS présfogók/présgyűrűk és más gyártók megfelelő présfogókkal való préseléshez. Présfogó-befogás automatikus reteszeléssel. Elektrohidraulikus hajtás, erőteljes akkumulátoros 
motorral 14,4 V, 380 W, bolygókerekes hajtóművel, excenteres dugattyús szivattyúval és kompakt nagyteljesítményű hidraulikus rendszerrel. Biztonsági érintőkapcsoló. Stabil acéllemez dobozban.
  • A befejezett préselési folyamata jelzésével
  • 10-108mm préskötések készítéséhez.
  • Stabil acéllemez dobozban
Cikkszám
571015
További REMS termékek