REMS gépi menetmetsző Magnum elektromos 4"-ig

Ár
REMS gépi menetmetsző Magnum elektromos  4"-ig Ft (Bruttó ár)
Még nincs kedvezményre jogosító kuponja? Ide kattintva igényelhet!
Külső raktáron
Ez mit jelent?
Házhozszállítás
Megrendelését kedvezményes áron, az ország egész területére kiszállítjuk
Részletek
INGYENES átvétel szaküzletünkben
Üllői út BP. XVIII Átvehető 2-5 munkanap
Szentendre Átvehető 2-5 munkanap
Lehel utca BP. XIII. Átvehető 2-5 munkanap
Részletek
Termék Garancia
1 év

Termék leírás

REMS Magnum elektromos menetvágó gép 4"-ig

Robusztus, kompakt, nagyteljesítményű gép menetvágásra, darabolásra, sorjamentesítésre, karmantyú menetvágásra, görgős hornyolásra. Installáláshoz, fémmegmunkáló kézműipar, ipar számára. Az építési helyszínen és a műhelyben.
 
Csőmenet  (1/16) ½ – 4”, 16 – 63 mm
Csapmenet  (6) 20 – 60 mm, ½ – 2 ”
 
Csőhornyolás a REMS
 
görgős hornyoló berendezéssel   NA 25 – 200 (300)1 – 8” (12”)
 
REMS Magnum – A szupergép 4”-ig!
Kiemelkedően tiszta menetek 4”-ig a 4” 6 vágóbetétnek köszönhetően.
 
Működési elv: Forgó anyag – álló szerszámok.
 
REMS Magnum elektromos menetvágó gép 4"-ig felépítése
 
Robusztus, kompakt, az építési helyszínnek megfelelő konstrukció. Kedvező méretek, kedvező súly, pl. a REMS Magnum 4000 L-T csak 81 kg. Nagyméretű munka- és forgácstér.
 
Kivitelek:
 
–  L-T könnyű kivitel, levehető, nagyméretű olajteknővel és forgácstartóval.
–  T kivitel, integrált, még nagyobb olajteknővel, és forgácstartóval. 
 
A munkapad számára
 
Alváz, vagy mozgatható alváz anyaglerakóval, tartozékként az egyszerű szállítás érdekében, optimális munkavégzési magasság és stabil munkaállás.
 
REMS Magnum elektromos menetvágó gép 4"-ig meghajtása
 
Rendkívül nagy, erőteljes és gyors, pl. az R 2 menet 15 sec-on belül. Egyáltalán nem kíván karbantartást, zárt olajfürdőben futó hajtómű. 3 nagy teljesítményű motor közül választhatunk:
 
–  Átütés biztos univerzális motor, 1700 W, Túlterhelés védelem. Orsó fordulatszám 23 min­1.
–  Átkapcsolható pólusú kondenzátoros motor, 2100 W, Túlterhelés védelem. 2 orsófordulatszám 52 és 26 min­1, teljes terhelés alatt is. Nagyon halk működés.
–  Átkapcsolható pólusú háromfázisú motor, 2000 W, Túlterhelés védelem. 2 orsófordulatszám 52 és 20 min­1, terhelés alatt is. Nagyon halk működés.
 
A munkának megfelelő biztonsági lábkapcsoló vész kikapcsolóval, 2-fokozatú, ezért a munkavégzés alatt a teljes kapacitással terhelhető.
 
Befogótokmány
 
Bevált gyorsbefogós - ütőtokmány, önmeghúzós. A cső átcsúszása nem lehetséges. A befogó tokmány és a központosító tokmány közötti nagy távolság biztosítja a hosszú csövek biztonságos befogását. Hátsó központosító tokmány az anyag beszabályozásához. Automatikus kenőanyaghűtés Robusztus, bevált, nagy szállítási teljesítményű kenőanyag szivattyú. Az optimalizált, sokoldalú vágóanyag betáplálás a menetvágófejen keresztül, közvetlenül a vágóhelyhez, garantálja a menettisztaságot és a vágóbetétek, a hajtómű és a motor hosszabb élettartamát.
 
Univerzális – automatikus vágófej
 
Csak egy darab 1/16 – 2” és 2½ – 4” univerzális-automatikus vágófej van az összes menethez, a hosszú menethez is; automatikusan nyíló a menethossz automatikával, kúpos menetek számára. A 6 db 2½ – 4” vágóbetét előnyösen hat a vágóerőnek a csövön történő eloszlására, ezáltal körkörös, és tiszta menetek keletkeznek. A menet-méretek gyors, egyszerű beállítása. Áttekinthető menet méretskála. A vágóbetétek gyors, egyszerű cseréje a vágóbetét-tartóban lévő ugratós pozícionáló következtében.
 
Vágóbetétek
 
A bevált, elnyűhetetlen minőségi REMS vágóbetétek optimális vágási geometriájuk által szuperkönnyű vágáskezdést, könnyű menetvágást és tiszta meneteket garantálnak. Szívós, különlegesen edzett speciális acélból készülnek a rendkívül hosszú élettartam érdekében.
 
Csődaraboló
 
Központosító. Kovácsolt acélból készült stabil kengyel. Ergonómikus, széles kézi fogantyú az orsó erőteljes beállításához. A bevált, szívós REMS vágóbetétacélból készült speciális edzésű metszőkerék hosszú élettartósságot garantál.
 
Belső cső-sorjamentesítő
 
Stabil, könnyen kezelhető sorjamentesítő berendezés, változtatható sorjamen tesítő pozícióval. A speciális edzésű és speciális kiképzésű sorjamentesítő penge könnyű sorjamentesítést és extrém hosszú élettartamot garantál. 2-élű az optimális forgács-folyam érdekében különösen kis csőméretek esetén.
 
Szerszámkészletek
 
2½ – 4”-ra és ¼ – 2”-ra egy-egy komplett, a mindenkori vágási tartományhoz hozzáillesztett univerzális, automatikus vágófejjel, csődarabolóval, belső cső-sorjamentesítő berendezéssel, szorítókarral rendelkező szerszámkészlet.

Amit mások mondtak...

A TERMÉK ÁTLAGOS ÉRTÉKELÉSE:
Értékelés írása

Ehhez a termékhez még nem tartozik értékelés.
Értékeld elsőként

Menetvágó anyagok
 
Sanitol és REMS speciál. Speciálisan a menetvágásra fejlesztették ki. Ezért különösen magas kenési- és a hűtőhatással rendelkeznek. A menetek tisztasága és a vágópofák, szerszámok, és gépek hosszú élettartama érdekében feltétlenül szűkségesek.
 
Karmantyú menetvágás
 
Célszerűen az automatikus belső befogású REMS Nippelfix ½ – 4”-el, vagy a kézi belső befogású ⅜ – 2” REMS karmantyú befogókkal. 
 
Anyagmegtámasztók
 
Állítható magasságú anyagmegtámasztók, REMS Herkules és REMS Herkules Y 
 
REMS Görgős hornyoló berendezés
 
Robusztus, kompakt görgős hornyoló berendezés olaj-hidraulikus előtolással, csöves tengelykapcsoló rendszerek csöveinek hornyolásához NA 25–200 (300), 
Cikkszám
REMS-380444
További REMS termékek
Akciós bruttó ár: REMS gépi menetmetsző Amigo 2 elektromos Ft
Régi ár: 453 784 Ft
Azonnal elvihető
Akció
Bruttó ár REMS gépi menetmetsző Amigo Set R 1.1/4" elektromos Ft
Azonnal elvihető
Akciós bruttó ár: REMS gépi menetmetsző Magnum elektromos 3"-ig Ft
Régi ár: 1 810 899 Ft
Akció