20 Éves a Ventil

20 éves a Ventil

Szivattyú

34 termék a kategóriában

Grundfos és Wilo keringető szivattyúk széles választéka

Keringető szivattyú, Grundfos és Wilo keringető szivattyúk a legjobb akciós árakon, raktárról, azonnal. Nagy múltú szakboltunkban képzett eladók, szakszerű tanácsadás és segítőkész légkör várja.

Grundfos

Grundfos

Grundfos szivattyúk minden alkalmazásra

Éves szinten 16 millió darab szivattyú gyártásával a Grundfos egyike a világ vezető szivattyú gyártóinak. Napjainkban az alkalmazotti létszám meghaladja a 16.000-et.

Nem számít, hogy milyen területre vagy alkalmazásba keres szivattyút, a Grundfos minőség és innováció garantálja Önnek a megbízhatóságot.

Grundfos

Wilo

Wilo

"Nagy teljesítmény, egyszerű karbantartás, megbízhatóság" – magától értetődő tulajdonságok a Wilo szivattyúk számára. Ha számít a kiemelkedő teljesítmény, akkor a Wilo A energiacímkéjű nagyhatásfokú szivattyúit Önnek fejlesztettük ki. Nedves tengelyű keringető szivattyú, kondenzátum átemelő szivattyú, száraztengelyű keringető szivattyú a wilo termékszortimentjében.

Keringető szivattyú

Keringető szivattyú

Üzletünk többféle kerinető szivattyú típussal várja a kedves vásárlóit. A különböző márkájú és típusú szivattyúk mind kielégítik a fűtés és melegvíz keringetési igényeket. A két főbb márka a Grundfos és a Wilo. Keringető szivattyúk széles választéka akciós áron azonnal raktárról.

Keringető szivattyú

Átemelő szivattyú

Átemelő szivattyú

A Grundfos átemelő szivattyú - házi szennyvízkezelési megoldások sorozata, egy- vagy kétcsaládos családi házak esetében tartalmaz merülő szennyezettvíz szivattyúkat, merülő és hordozható szennyvíz- és lecsapolószivattyúkat, valamint átemelő telepeket szürkeszennyvíz és toalett szennyvíz átszivattyúzásához a fő szennyvízlevezető csatornába.

Átemelő szivattyú