Radiátor akció

Google+

Ventil megbízható szakbolt

Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Pénzvisszafizetési garancia

Hírlevél Legyen naprakész!
Egyedi akciók csak feliratkozóknak!

Fizmod

Rendeljen online webáruházunkból!

Szivattyú
zoom További szűréshez válasszon a fenti kategóriákból

Grundfos és Wilo keringető szivattyúk széles választéka

Grundfos UPS keringető szivattyúk

A Grundfos keringető szivattyú fűtési és használati melegvíz rendszerekben alkalmazható. Alkalmazási területek: egycsöves és kétcsöves fűtési és hűtési rendszerekben; padló-, fal- és mennyezetfűtési, hűtési rendszerekben; használati melegvíz cirkulációs rendszereiben; légtechnikai rendszerek közvetítőközeges hővisszanyerő berendezéseiben. Alkalmazás előnyei: egyszerű beépítés, alacsony zajszint, alacsony energiafogyasztás.

Wilo RS keringető szivattyúk

A Wilo keringető szivattyú alkalmas melegvizes fűtések, ipari keringető berendezések, hűtővízrendszerek és klímaberendezések cirkulációjához. Előválasztható fordulatszám-fokozatok a teljesítményillesztéshez.

Grundfos ALPHA2 - A-energiaosztályú keringető szivattyú

Az A-energiaosztályú jelöléssel ellátott keringető-szivattyú legkisebb felvett teljesítménye alig 5 W. Hatékonyságát többek között olyan funkciók garantálják, mint az AUTOADAPT, illetve a csökkentett éjszakai üzemmód. Üzemeltetése az érintéssel működő kezelőfelületen igen egyszerű, a LED kijelzőnek köszönhetően pedig a felhasználó folyamatosan tájékoztatást kap a felvett elektromos teljesítményről.

AUTOADAPT

Néhány hét alatt – napi bontásban - rögzíti a fogyasztók vízfelhasználási szokásait, azaz mikor, mennyi ideig, milyen hőmérsékletű melegvizet használnak. A továbbiakban pedig ennek megfelelően működik a szivattyú, azaz csak akkor, amikor tényleges fogyasztás történik. Ezzel akár 85 %-os energiamegtakarítás is elérhető a folyamatos működéshez képest!