Ügyfélszolgálat: ugyfel@ventil-team.hu / /
A kosár jelenleg üres

Vízmelegítő

171 termék a kategóriában

Használati melegvíz készítése vízmelegítő segítségével gyorsan, egyszerűen, nagy mennyiségben.

Ariston átfolyós vízmelegítő (felső szerelésű vízmelegítő)

Ariston átfolyós vízmelegítő (felső szerelésű vízmelegítő)

A vízmelegítő két fő kategóriára bontható a felhasznált energia szerint : gáz vízmelegítő és villanybojler (elektromos vízmelegítő).

Elektromos vízmelegítő összeszereléseA villanybojler (elektromos vízmelegítő) tovább bontható kis és nagyobb bojler méretre. A kisbojlereket általában mosogató fölé/alá helyezzük fel, míg a nagyobb méretű villanybojler alkalmas fürdőszobai vízvételre és a mosogató/mosdó kiszolgálására együttesen is. Az átfolyós vízmelegítő készülékeket három külön csoportra tudjuk bontani: zárt égésterű vízmelegítő, kéményes vízmelegítő, és kémény nélküli átfolyós vízmelegítő. Vízmelegítő. Villanybojler (elektromos vízmelegítő) és átfolyós vízmelegítő akciós áron, raktárról, azonnal.

Villanybojler (elektromos vízmelegítő), átfolyós vízmelegítő, indirekt tároló (csőkígyós vízmelegítő), Hajdu elektromos vízmelegítő, Bosch elektromos vízmelegítő, Ariston elektromos vízmelegítő, Elnett elektromos vízmelegítő, Bosch átfolyós vízmelegítő, Ariston átfolyós vízmelegítő, F-Ég átfolyós vízmelegítő, Beretta átfolyós vízmelegítő, Saunier Duval átfolyós vízmelegítő, Vaillant átfolyós vízmelegítő, Viessmann csőkígyós vízmelegítő, Concept csőkígyós vízmelegítő, Hajdu csőkígyós vízmelegítő kedvező áron a Ventélnél!

Vízmelegítő, vízmelegítők a legjobb akciós árakon, raktárról, azonnal. Nagy múltú szakboltunkban képzett eladók, szakszerű tanácsadás és segítőkész légkör várja.

Villanybojler

Villanybojler

Három-négy fős családok számára elegendő lehet a 80, vagy 120 literes villanybojler (elektromos vízmelegítő), ennek legelterjedtebb fajtája a függőleges szerelésű villanybojler (elektromos vízmelegítő). Ezeknek az villanybojler készülékeknek mérettől függően, 1,8kW-os fogyasztás mellett, átlagosan 2,5 - 4,2 óra. Létezik fekvő kialakítású villanybojler (elektromos vízmelegítő) is, amelyet csak helyhiány esetén szoktak javasolni.

Villanybojler

Átfolyós vízmelegítő

Átfolyós vízmelegítő

Ha el szeretnénk látni otthonunkat melegvízzel, az egyik legmegfelelőbb megoldás a gáz üzemű átfolyós vízmelegítő lehet. A különböző teljesítményű vízmelegítő készülékeknek hála, kis-, és nagyobb melegvíz-szükségletű, nagyobb vízigényű lakásokat, házakat is képesek kiszolgálni a vízmelegítő készülékek. Az átfolyós vízmelegítő két kategóriára bontható: kéményes vízmelegítő, és kémény nélküli vízmelegítő (zárt égésterű vízmelegítő). Tekintse meg átfolyós vízmelegítő kínálatunkat, minden vízmelegítő kedvező áron!

Átfolyós vízmelegítő

Indirekt tároló

Indirekt tároló

Használati melegvíz készítésénél alkalmazzák az indirekt tárolókat (csőkígyós vízmelegítő). Azt a melegvizet, amelyet kazánunk felmelegít - és megfelelő hőfokon tart hőcserélő segítségével -, az indirekt tároló (csőkígyós vízmelegítő) tárolja. Két fajtája létezik: egy csőkígyós vízmelegítő, két csőkígyós vízmelegítő. Tehát az indirekt tárolók belsejében csőkígyó(k) fut(nak), ezért is nevezhetjük őket csőkígyós vízmelegítő termékeknek. A vízmelegítő belsejében található csőkígyó a benne áramló vizet felmelegíti és melegen tartja.

Indirekt tároló

Puffer tároló

Puffer tároló

A fűtési rendszerek energiatárolója. Kiegyenlítik a hőtermelő berendezések által termelt energia és a hőigény időbeli eltérését, biztosítva ezáltal a komfortosságot.

Puffer tároló