Ügyfélszolgálat: ugyfel@ventil-team.hu / /
A kosár jelenleg üres

Átfolyós vízmelegítő

17 termék a kategóriában

A gáz üzemű átfolyós vízmelegítő az egyik legmegfelelőbb megoldás a családi házak és lakások melegvízszükségletének kielégítésére. A különböző teljesítményű készülékek kielégítik mind a kis használati melegvíz-szükségletet, mind a nagyobb vízigényt is. Az átfolyós vízmelegítő különböző kategóriákra bontható, léteznek kéményes és kémény nélküli ill. zárt égésterű átfolyós vízmelegítő készülékek. Átfolyós vízmelegítő. Bosch, Vaillant, AEG, Beretta, Saunier Duval átfolyós vízmelegítők akciós áron, azonnal, raktárról.

Átfolyós vízmelegítő, átfolyós vízmelegítők a legjobb akciós árakon, raktárról, azonnal. Nagy múltú szakboltunkban képzett eladók, szakszerű tanácsadás és segítőkész légkör várja.

Beretta vízmelegítő

Beretta vízmelegítő

A gáz üzemű átfolyós vízmelegítő az egyik legmegfelelőbb megoldás a családi házak és lakások melegvízszükségletének kielégítésére. A különböző teljesítményű készülékek kielégítik mind a kis használati melegvíz felvételt, mind a nagyobb HMV használatot is.

Beretta vízmelegítő

Bosch vízmelegítő

Bosch vízmelegítő

A gáz üzemű átfolyós vízmelegítő az egyik legmegfelelőbb megoldás a családi házak és lakások melegvízszükségletének kielégítésére. A különböző teljesítményű készülékek kielégítik mind a kis használati melegvíz felvételt, mind a nagy HMV használatot is. Bosch vízmelegítő - Német megbízható minőség, kedvező áron, azonnal, készletről!

Bosch vízmelegítő

Sauinier Duval vízmelegítő

Sauinier Duval vízmelegítő

A gáz üzemű átfolyós vízmelegítő az egyik legmegfelelőbb megoldás a családi házak és lakások melegvízszükségletének kielégítésére. A különböző teljesítményű készülékek kielégítik mind a kis használati melegvíz felvételt, mind a nagy HMV használatot is. Saunier Duval gáz üzemű átfolyós vízmelegítők kedvező áron, megbízható minőségben!

Sauinier Duval vízmelegítő

Vaillant vízmelegítő

Vaillant vízmelegítő

A gáz üzemű átfolyós vízmelegítő az egyik legmegfelelőbb megoldás a családi házak és lakások melegvízszükségletének kielégítésére. A Vaillant vízmelegítő alacsony árának köszönhetően nagyon kedvelt termék. Különösen kis helyigénye miatt a Vaillant vízmelegítő optimális választás 1-2 melegvízfelvételi ponttal rendelkező lakásokba, házakba. A különböző teljesítményű készülékek kielégítik mind a kis használati melegvíz felvételt, mind a nagy HMV használatot is. Vaillant átfolyós vízmelegítő megbízható minőségben, kedvező áron, azonnal raktárról.

Vaillant vízmelegítő

Zárt égésterű vízmelegítő

Zárt égésterű vízmelegítő

A zárt égésterű, átfolyós rendszerű, gáz üzemű vízmelegítő készülékek működési elvüket tekintve eltérnek a kéményes kiviteltől. A leg lényegesebb különbség az, hogy itt a zárt égésterű átfolyós vízmelegítő a helyiség levegőjét nem használja. Egy úgynevezett parapet szetten keresztül szívja be a friss levegőt és fújja ki a füstgázt. Cső a csőben koncentrikus parapet szett technológiája: a cső belső kisebb átmérőjén távozik az égéstermék, míg a külső nagyobb átmérőn szívja be az égéshez szükséges frisslevegőt a zárt égésterű átfolyós vízmelegítő. Zárt égésterű vízmelegítő. Beretta, Bosch, Vaillant átfolyós gáz vízmelegítők akciós áron, azonnal, raktárról.

Zárt égésterű vízmelegítő

Kéményes gáz vízmelegítő

Kéményes gáz vízmelegítő

A kéményes gáz vízmelegítő készülékek működési elve a következő képpen alakul: Az égéshez a helyiség levegőjéből veszi az oxigént a készülék, majd egy kéményen keresztül távozik az égéstermék. Lényeges, hogy abban a helyiségben legyen jól megoldva a szellőztetés, mert ha elfogy az oxigén, akkor elalszik a kéményes gáz üzemű vízmelegítő lángja. Kéményes gáz vízmelegítő. Bosch, Vaillant, AEG, Saunier Duval, Beretta kéményes gáz üzemű átfolyós vízmelegítők akciós áron, azonnal, raktárról.

Kéményes gáz vízmelegítő

Kémény nélküli vízmelegítő

Kémény nélküli vízmelegítő

A kémény nélküli, gáz üzemű, átfolyós rendszerű vízmelegítők sajátos megoldással rendelkeznek. Ezen termékek az égéshez szükséges oxigént a helyiség levegőjéből veszik és az égésterméket is ugyanoda juttatják vissza. Lényeges tehát a jól szellőző helyiség a kémény nélküli átfolyós vízmelegítő készülékek esetében. Ezek a kis teljesítményű (5 l/perc) készülékek általában konyhai mosogató vízvételére használatosak, de előfordul, hogy egy-egy mosdót szolgálnak ki. Kémény nélküli vízmelegítő. Bosch (Junkers) kémény nélküli, átfolyós gáz vízmelegítő akciós áron, azonnal, raktárról.

Kémény nélküli vízmelegítő