Bosch CT 100 érintőképernyős, programozható szobatermosztát

Ár
Bosch CT 100 érintőképernyős, programozható szobatermosztát Ft (Bruttó ár)
Külső raktáron
Ez mit jelent?
Házhozszállítás
Megrendelését kedvezményes áron, az ország egész területére kiszállítjuk
Részletek
INGYENES átvétel szaküzletünkben
  • Üllői út BP. XVIII 1-3 munkanap
  • Szentendre 1-3 munkanap
  • Lehel utca BP. XIII. 1-3 munkanap
Részletek
Választható fizetési módok
Előre utalás, készpénz, utánvét, online bankkártya, bankkártya
Termék Garancia
1 év

Termék leírás

Bosch CT 100 érintőképernyős, programozható szobatermosztát

A Bosch CT 100 érintőképernyős, programozható szobatermosztát a legmodernebb technológiával készült: a szabályzó akár WiFi-n keresztül képes internetre csatlakozni, és egy applikáció segítéségével a hőmérsékletet távolról, okos telefonról is szabályozható. Az érintőképernyője kényelmessé teszi a közvetlen használatot is. A termék kompatibilis a jelenleg forgalomban lévő kondenzációs kazánokkal (pár példa: Bosch- Condens 2500 W, Condens 3000 W, Condens 5000 WT, Condens 7000 W-WT, Condens 2000 F, Condens 3000 F).

Telefonhoz az alkalmazás a ” Bosch Control ” néven érhető el a Google Play -ben, vagy az App Store –ban.

Energiatakarékos, Érintőképernyő, Programozható, Okos szabályozás, Otthonlét érzékelő funkcióval,Egyszerű telepítés és internetkapcsolat a beépített W-LAN segítségével. 1 év garanciával

A Bosch az európai fűtéstechnikai piac egyik legnagyobb szereplője. 1932-től a Bosch –hoz tartozó Junkers márkanév alatt, forgalmazta a fűtéstechnikai termékeket, mely az egyik legelterjedtebb volt hazánkban, majd 2010-től kezdve a saját a saját neve alatt folytatta a fűtéstechnikai termékeket gyártását. A Bosch a minőség, a megbízhatóság, az innováció jelképe, melynek egyik ékes példája a Bosch CT 100 érintőképernyős, programozható szobatermosztát. Mára a Bosch már a fűtéstechnikai berendezések piacának valamennyi szegmensében jelen van, legyen az hagyományos gázkészülék, kondenzációs kazán, vízmelegítő, szilárdtüzelésű kazán, szolár rendszer vagy hőszivattyú. Célja, hogy ügyfeleit az innováció erejével, a gazdaságossággal, a megbízhatósággal és minőséggel szolgálja ki. A Bosch feladata, hogy fűtéstechnikai termékeit folyamatosan fejlessze, bővítse palettáját, és hogy hozzájáruljon az élhető környezet megteremtéséhez. Ezért termékkínálatában a megújuló energiákat használó szolár megoldások és föld hőjét hasznosítását szolgáló hőszivattyús rendszerek is megtalálhatók.

Bosch a környezetvédelemért!

Amit mások mondtak...

A TERMÉK ÁTLAGOS ÉRTÉKELÉSE:
Értékelés írása

Ehhez a termékhez még nem tartozik értékelés.
Értékeld elsőként

Műszaki jellemzők

  • Energiatakarékos
  • Érintőképernyő
  • Programozható
  • Okos szabályozás
  • Otthonlét érzékelő funkció
  • Egyszerű telepítés és internetkapcsolat a beépített W-LAN segítségével
  • 1 év garanciával
Cikkszám
BO-7736701040
További Bosch termékek