Buderus Logamax plus GB 012-25K kondenzációs kombi gázkazán

Megszűnt
A gyártó megszüntette ennek a terméknek a
gyártását, ezért nem rendelhető.
Helyette javasoljuk, hogy válassza a termék utódját, mely kedvező áron nyújt jobb teljesítményt.
Helyettesítő termék:

Termék leírás

Buderus Logamax plus GB 012-25K kondenzációs kombi gázkazán

  • jól bevált kondenzációs technika
  • 103 %-os éves hatásfok
  • helyiség hőmérsékletétől függő teljesítmény szabályozás
  • kompakt méret
  • könnyű elhelyezhetőség
  • könnyű szerelhetőség
  • egyszerű kezelhetőség
  • fejlett öndiagnosztikai rendszer

A készlet erejéig!!

Leírás

A régi, elavult gázkészülékek cseréjekor a GB 012 jelenti a kedvező ár-érték arány alternatívát. A készüléket hagyományos módon kiválasztott radiátoros fűtési rendszerekhez ajánljuk. Itt a kazán magas 103%-os éves hatásfoka jelentős megtakarítást eredményez, a fűtési rendszer átalakítása, a radiátorok cseréje nélkül. Az egytagú falikazán sorozat a cserepiac ideális készüléke.


Napenergia

A kedvező ár és a kombi kazán, valamint a napenergia hasznosítás nem mondanak ellent egymásnak. A szolár előtéttartály alkalmazása esetén kedvező költségekkel készíthet használati melegvizet. A kazán szolár üzemmódjának aktiválásával, elkerülheti a forrázás veszélyt.

Hőcserélő

A GB 012 új irány nyit a Buderus kondenzációs kazánjai között. Az utánkapcsolt kondenzációs hőcserélőnek köszönhetően a lehűlt fűtési visszatérő vagy a használati hidegvíz találkozik a forró égéstermékkel. A füstgáz hőmérséklete felmelegíti a hidegebb közeget, mely előmelegítve érkezik a kazán gáz által melegített hőcserélőjéhez. Az így előmelegített víz már kevesebb energiát igényel a gázégőtől, ezért takarékosabban működik.

Elhelyezési lehetőségek


A Buderus Logamax plus GB 012 kis befoglaló méretei miatt rugalmasan elhelyezhető, kerülhet fürdőszobába, konyhába vagy más helyiségbe. Biztonságtechnikai felszerelései és korszerű szabályozási koncepciója a legmagasabb igényeket is kielégíti.

A készülék modulációs égővel rendelkezik, amely mind földgáz (H), mind PB gázzal üzemeltethető. A PB gázhoz átalakító készlet szűkséges. A gyújtás elektronikus, a lángőrzés ionizációs úton történik.

Cikkszám
BUD-7736900104