Ravak Supernova SRV2-90 S zuhanykabin, fehér + Transparent, négyrészes, elcsúszatható sarokbelépős

Ár
Ravak Supernova SRV2-90 S zuhanykabin, fehér + Transparent, négyrészes, elcsúszatható sarokbelépős Ft (Bruttó ár)
Külső raktáron
Ez mit jelent?
Házhozszállítás
Futárszolgálattal nem szállítható!
INGYENES átvétel szaküzletünkben
  • Üllői út BP. XVIII 1-3 munkanap
  • Szentendre 1-3 munkanap
  • Lehel utca BP. XIII. 1-3 munkanap
Részletek
Választható fizetési módok
Előre utalás, készpénz, utánvét, online bankkártya, bankkártya
Termék Garancia
10 év

Termék leírás

Ravak Supernova SRV2-90 S zuhanykabin, fehér + Transparent, négyrészes, elcsúszatható sarokbelépős

A csomag egy oldalt tartalmaz!

A Ravak Supernova SRV2-90 S zuhanykabin, (fehér + Transparent, négyrészes, elcsúszatható sarokbelépős) az ideális megoldás a fürdőszoba komfort érzetének növelésére. A 900 x 900 mm-es méretével a helyiséghez igazodik, és feldobja a szoba hangulatát. A letisztult dizájnú Ravak Supernova SRV2-90 S zuhanykabin, (fehér + Transparent, négyrészes, elcsúszatható sarokbelépős) természetes módon tölti be a teret és választási lehetőséget kínál, hova helyezze, és hogyan használja a zuhanykabint. Engedje szabadjára fantáziáját, a Ravak Supernova SRV2-90 S zuhanykabin, (fehér + Transparent, négyrészes, elcsúszatható sarokbelépős) segítségével! A Ravak Supernova SRV2-90 S zuhanykabin, (fehér + Transparent, négyrészes, elcsúszatható sarokbelépős) kellemes Fehér színű.

Egy teljes zuhanykabin kialakításához két darab SRV2-S tolóajtó szükséges. Mindkét rész különböző méretének kombinációjával négyzet vagy téglalap alapú zuhanykabint alakíthat ki.

A Ravak a szaniter termékek között egyedülálló, átgondolt és átfogó megoldást kínál, szinte minden területen kiváló minőségben: Ravak Supernova SRV2-90 S fehér + Transparent, négyrészes, elcsúszatható sarokbelépős zuhanykabin és egyéb kádak, zuhanykabinok és ajtók, mosdók és egyéb kiegészítők. A RAVAK vállalatot 1991-ben alapították korlátolt felelősségű társaságként, 1997-re részvénytársasággá nőtte ki magát. A Ravak elsődleges célja a dizájn, az esztétika, továbbra is kielégítve a minőségi elvárásokat. A Ravak Supernova SRV2-90 S fehér + Transparent, négyrészes, elcsúszatható sarokbelépős zuhanykabin minőségét a legújabb technológiák, az első osztályú alapanyagok és a többéves szakmai tapasztalat biztosítja: RAVAK AntiCalc®, RAVAK AntiBlock®, RAVAK Antibac®, RAVAK EasyClean. A Supernova, Blix, Rapier zuhanykabinok és -ajtók tökéletes működése egy speciális RAVAK fejlesztésnek, a RAVAK AntiBlock® rendszernek köszönhető, mely egyben világszabadalom is.

Amit mások mondtak...

A TERMÉK ÁTLAGOS ÉRTÉKELÉSE:
Értékelés írása

Ehhez a termékhez még nem tartozik értékelés.
Értékeld elsőként

Műszaki jellemzők

  • Szín: Fehér
  • Kivitel: Sarokbelépős
  • Négy részes
  • Méret:90x90 cm
  • 10 év garanciával
  • Csak személyes átvétellel rendelhető!
Cikkszám
RAV-14V70102Z1
További Ravak termékek