REMS gépi csőhajlító Curvo 50 elektromos

Ár
REMS gépi csőhajlító Curvo 50 elektromos Ft (Bruttó ár)
Még nincs kedvezményre jogosító kuponja? Ide kattintva igényelhet!
Külső raktáron
Ez mit jelent?
Házhozszállítás
Megrendelését kedvezményes áron, az ország egész területére kiszállítjuk
Részletek
INGYENES átvétel szaküzletünkben
  • Üllői út BP. XVIII Átvehető 3-7 munkanap
  • Szentendre Átvehető 3-7 munkanap
  • Lehel utca BP. XIII. Átvehető 3-7 munkanap
Részletek
Választható fizetési módok
Előre utalás, készpénz, utánvét, online bankkártya, bankkártya
Termék Garancia
1 év

Termék leírás

REMS Curvo 50 elektromos csőhajlító
 
Univerzális, kompakt, elektromos szerszám hajlításához 90°-ig. Satu nélkül mindenütt használ-ható. A kereskedelembe és az iparba. Építkezésekre és a gyárakba. Acélcsövek EN 10255 (DIN 2440)  Ø ¼ – 1¼” Kemény, félkemény lágy vvörösréz csövek   Ø 10–42 mm Vékonyfalú vvörösrézcsövek  Ø 10–35 mm A présfitting rendszerek csöveihez a következő anyagokból: rozsdamentes acél  Ø 12 – 42 mm szénacél (bevonatos)  Ø 12 – 35 (28) mm Többrétegű csövek  Ø 14 – 50 mm Egyéb anyagok, lásd REMS Curvo-t. REMS Curvo 50 nagyméretű csövek ráncmentes hajlítása!
 
Univerzális használat
 
Lakatosmunkákra, és az Az egészségügyi, fűtő, klíma, hűtéstechnika és a hidraulika területén. Kitűnően alkalmazható EN 10255 (DIN 2440) acélcsövekhez, présfitting rendszerek csöveihez, kemény és félkemény vvörösréz csövekhez, valamint vékonyfalú EN 1057 szerinti, vvörösrézből készült fűtéscsövekhez. 
 
Rendszerelőny
 
A REMS Curvo, REMS Akku-Curvo és REMS Sinus hajlítószegmensek és vezetőidomok illenek a négyszögletű menesztős 10–40 REMS Curvo 50 meghajtó géphez, támaszték 10–40. Ezért a raktáron tartás egyszerű és előnyös költségű. Felcserélés nem lehetséges. 
 
Költségelőny
 
A csőhajlító néhány ív után megtérül a fittingek megtakarítása által. Nincsenek fitting költségek, tárolási költségek, beszerzési költségek. Megtakarítjuk a forrasztási helyeket, a préselt kötéseket és a munkaidőt. A biztonság is megnő a csőkötések következtében.
 
REMS Curvo 50 elektromos csőhajlító felépítése
 
Kompakt, kézre álló elektromos szerszám, a hajlítási folyamattal magába zárt hajlítási folyamatú erőátadással. Mindenütt azonnal használható. Nincsenek beállítási munkák. Egyszerű, gond nélküli munkavégzés, pl. 90°-os ívek Ø 1¼” acélcső, csak 37 s. Gyors és lassú fokozat a méretpontos hajlításhoz. Kettős ívek, szintívek hajlítása lehetséges.
 
Hajlítószegmensek és ellendarabok
 
A hajlítószegmensek és a görgőhengerek optimális összehangolása garantálja a munkadarab ránc és törésmentes meghajlítását. Szög-beosztás minden hajlító szegmensen és jelölés minden ellendarabon a méretpontos hajlításhoz. A hajlító szegmensek és az ellendarabok gyors cseréje. Hajlítószegmensek és ellendarabok különböző csőméretekhez. Nyersanyagok és hajlítási rádiuszok. 
 
REMS Curvo 50 (Ø 35 R 100, Ø 42 R 140, Ø 50 R 135, Ø 1” R 100, Ø 1¼” R 140) hajlítószegmensek és ellendarabok: alaktartó, ás nyomásnak ellenálló ellendarabok szféro öntvényből és ellendarabok nagyszilárdságú, nagy csúszóképességű üvegszállal erősített poliamidból.
 
REMS Curvo 50 elektromos csőhajlító meghajtása
 
Robusztus, karbantartást nem igénylő hajtómű. Torlódásbiztosítás mindkét forgásirányban a biztonsági csúszó tengelykapcsolóval. Bevált, nagyteljesítményű univerzális 1000 W motor. Jobbra- és balra futás. Fokozatmentes elektronikus biztonsági érintőkapcsoló a gyors- és lassú fokozatban. 

 

Amit mások mondtak...

A TERMÉK ÁTLAGOS ÉRTÉKELÉSE:
Értékelés írása

Ehhez a termékhez még nem tartozik értékelés.
Értékeld elsőként

REMS Curvo 50 elektromos csőhajlító

Univerzális, kompakt elektromos szerszám nehéz hajlításokhoz hidegen 90°-ig. Mindenhol használható satu nélkül. Műhelyben, építkezésen, karbantartásoknál. Kemény, félkemény, lágy vvörösrézcsövekhez, valamint vékonyfalú ? 10–42 mm csövekhez is. Rozsdamentes acélcső-, és présfitting-rendszerekhez ? 12–42 mm. Acélcsövekhez DIN 2440 ? 1/4–1 1/4”. Többrétegű csövek ? 14–50 mm (további anyagok - lásd. REMS Curvo) REMS Curvo 50 – nagy csövek ráncmentes hajlítása. Beállítások nélkül azonnal működőképes. Gyors-, és nagyon lassú munkasebesség a pontos hajlításhoz. Gyorsan cserélhető hajlítószegmensek és ellendarabok.

Cikkszám
REMS-580110
További REMS termékek