REMS gépi menetmetsző Magnum elektromos 3"-ig

Akció
Régi ár:
1 810 899 Ft
Akciós ár:
REMS gépi menetmetsző Magnum elektromos 3"-ig Ft (Bruttó ár)
Megtakarítás:
249 779 Ft (14%)
Még nincs kedvezményre jogosító kuponja? Ide kattintva igényelhet!
Külső raktáron
Ez mit jelent?
Házhozszállítás
Megrendelését kedvezményes áron, az ország egész területére kiszállítjuk
Részletek
INGYENES átvétel szaküzletünkben
  • Üllői út BP. XVIII Átvehető 3-7 munkanap
  • Szentendre Átvehető 3-7 munkanap
Részletek
Választható fizetési módok
Előre utalás, készpénz, utánvét, online bankkártya, bankkártya
Termék Garancia
1 év

Termék leírás

REMS Magnum elektromos menetvágó gép 3"-ig
 
Robusztus, kompakt, nagyteljesítményű gép menetvágásra, darabolásra, sorjamentesítésre, karmantyú menetvágásra, görgős hornyolásra. Installáláshoz, fémmegmunkáló kézműipar, ipar számára. Az építési helyszínen és a műhelyben.
 
Csőmenet  (1/16) ½ – 3”, 16 – 63 mm
Csapmenet  (6) 20 – 60 mm, ½ – 2 ”
 
Csőhornyolás a REMS görgős hornyoló berendezéssel   NA 25 – 200 (300)1 – 8” (12”)
 
REMS Magnum – A szupergép 3”-ig!
 
Kiemelkedően tiszta menetek 3”-ig a 3” 5 vágóbetétnek köszönhetően.
 
Működési elv
 
Forgó anyag – álló szerszámok.
 
REMS Magnum elektromos menetvágó gép 3"-ig felépítése
 
Robusztus, kompakt, az építési helyszínnek megfelelő konstrukció. Kedvező méretek, kedvező súly, pl. a REMS Magnum 3000 L-T csak 79 kg. Nagyméretű munka- és forgácstér.
 
Kivitelek:
 
–  L-T könnyű kivitel, levehető, nagyméretű olajteknővel és forgácstartóval.
–  T kivitel, integrált, még nagyobb olajteknővel, és forgácstartóval. 
 
A munkapad   számára
 
Alváz, vagy mozgatható alváz anyaglerakóval, tartozékként az egyszerű szállítás érdekében, optimális munkavégzési magasság és stabil munkaállás.
 
REMS Magnum elektromos menetvágó gép 3"-ig meghajtása
 
Rendkívül nagy, erőteljes és gyors, pl. az R 2 menet 15 sec-on belül. Egyáltalán nem kíván karbantartást, zárt olajfürdőben futó hajtómű. 
 
3 nagy teljesítményű motor közül választhatunk:
 
–  Átütésbiztos univerzális motor, 1700 W, Túlterhelésvédelem. Orsó fordulatszám 23 min­1.
–  Átkapcsolható pólusú kondenzátoros motor, 2100 W, Túlterhelésvédelem. 2 orsófordulatszám 52 és 26 min­1, teljes terhelés alatt is. Nagyon halk működés.
–  Átkapcsolható pólusú háromfázisú motor, 2000 W, Túlterhelésvédelem. 2 orsófordulatszám 52 és 20 min­1, terhelés alatt is. Nagyon halk működés. 
 
A munkának megfelelő biztonsági lábkapcsoló vész kikapcsolóval, 2-fokozatú, ezért a munkavégzés alatt a teljes kapacitással terhelhető.
 
Befogótokmány
 
Bevált gyorsbefogós - ütőtokmány, önmeghúzós. A cső átcsúszása nem lehetséges. A befogó tokmány és a központosító tokmány közötti nagy távolság biztosítja a hosszú csövek biztonságos befogását. Hátsó központosító tokmány az anyag beszabályozásához.
 
Automatikus kenőanyaghűtés
 
Robusztus, bevált, nagy szállítási teljesítményű kenőanyag szivattyú. Az optimalizált, sokoldalú vágóanyag betáplálás a menetvágófejen keresztül, közvetlenül a vágóhelyhez, garantálja a menettisztaságot és a vágóbetétek, a hajtómű és a motor hosszabb élettartamát.
 
Univerzális – automatikus vágófej
 
Csak egy darab 1/16 – 2” és 2½ – 3”univerzális-automatikus vágófej van az összes menethez, a hosszú menethez is; automatikusan nyíló a menethossz automatikával, kúpos menetek számára. A 5 db 2½ – 3” vágóbetét előnyösen hat a vágóerőnek a csövön történő eloszlására, ezáltal körkörös, és tiszta menetek keletkeznek. A menet-méretek gyors, egyszerű beállítása. Áttekinthető menetméret-skála. A vágóbetétek gyors, egyszerű cseréje a vágóbetét-tartóban lévő ugratós pozícionáló következtében.
 
Vágóbetétek
 
A bevált, elnyűhetetlen minőségi REMS vágóbetétek optimális vágási geometriájuk által szuperkönnyű vágáskezdést, könnyű menetvágást és tiszta meneteket garantálnak. Szívós, különlegesen edzett speciális acélból készülnek a rendkívül hosszú élettartam érdekében.
 
Csődaraboló
 
Központosító. Kovácsolt acélból készült stabil kengyel. Ergonómikus, széles kézifogantyú az orsó erőteljes beállításához. A bevált, szívós REMS vágóbetétacélból készült speciális edzésű metszőkerék hosszú éltartartósságot garantál.
 
Belső cső-sorjamentesítő
 
Stabil, könnyen kezelhető sorjamentesítő berendezés, változtatható sorjamen tesítő pozícióval. A speciális edzésű és speciális kiképzésű sorjamentesítő penge könnyű sorjamentesítést és extrém hosszú éltartamot garantál. 2-élű az optimális forgács-folyam érdekében különösen kis csőméretek esetén.
 
Szerszámkészletek
 
2½ – 3”-ra és ¼ – 2”-ra egy-egy komplett, a mindenkori vágási tartományhoz hozzáillesztett univerzális, automatikus vágófejjel, csődarabolóval, belső cső-sorjamentesítő berendezéssel, szorítókarral rendelkező szerszámkészlet.
 
Menetvágó anyagok
 
Sanitol és REMS speciál. Speciálisan a menetvágásra fejlesztették ki. Ezért különösen magas kenési- és a hűtőhatással rendelkeznek. A menetek tisztasága és a vágópofák, szerszámok, és gépek hosszú élettartama érdekében feltétlenül szűkségesek.
 
Karmantyú menetvágás 
 
Célszerűen az automatikus belső befogású REMS Nippelfix ½ – 3” (4”)-el, vagy a kézi belső befogású ⅜ – 2” REMS karmantyú befogókkal. 
 
Anyagmegtámasztók
 
Állítható magasságú anyagmegtámasztók, REMS Herkules és REMS Herkules Y. 
 
REMS Görgős hornyoló berendezés
 
Robusztus, kompakt görgős hornyoló berendezés olaj-hidraulikus előtolással, csöves tengelykapcsoló rendszerek csöveinek hornyolásához NA 25–200 (300),

Amit mások mondtak...

A TERMÉK ÁTLAGOS ÉRTÉKELÉSE:
4.3 / 3 értékelés alapján
Értékelés írása

Várai Juhász Jelentem

Mintha gyári menet lenne

2016.12.15

Rákosa David Jelentem

Szerelőknek kötelező, főleg ha könnyen akarnak dolgozni, én már máshogy nem is tudnék dolgozni

2016.12.13

Nagy Balázs Jelentem

Nagyon jó menetet készít, és jó gyorsan

2016.06.23

REMS Magnum elektromos menetvágó gép 3"-ig

Robusztus, kompakt nagyteljesítményű menetvágógép menetvágáshoz, levágáshoz, sorjázáshoz, közcsavar készítéshez, horonypréseléshez. Szerelésre, fémmegmunkáló műhelyekbe, iparba. Építkezésre és műhelyekbe is. Csőmenet 1/16–2", 16–63 mm. Csapmenet 6–60 mm, 1/4–2". Csőmenet a REMS 4" automata mentvágó fejjel 21/2–4". Szintén alkalmas a műanyaggal bevont csőmenetekre. Horony gyártás REMS berendezés segítségével hengerelt kerületi horony gyártására DN 25–200 (300) 1–8" (12").

Cikkszám
REMS-380309
További REMS termékek