Viessmann Vitoligno 100-S 25 kW faelgázosító kazán + Vitocell 100-E puffertartály

A+
Akció
Régi ár:
1 998 654 Ft
Akciós ár:
Viessmann Vitoligno 100-S 25 kW faelgázosító kazán + Vitocell 100-E puffertartály Ft (Bruttó ár)
Megtakarítás:
225 334 Ft (11%)
Külső raktáron
Ez mit jelent?
Házhozszállítás
Megrendelését kedvezményes áron, az ország egész területére kiszállítjuk
Részletek
INGYENES átvétel szaküzletünkben
 • Üllői út BP. XVIII Átvehető 3-7 munkanap
 • Szentendre Átvehető 3-7 munkanap
Részletek
Választható fizetési módok
Előre utalás, készpénz, utánvét, online bankkártya, bankkártya
Termék Garancia
1+1 év

Termék leírás

Viessmann Vitoligno 100-S 25 kW faelgázosító kazán + Vitocell 100-E puffertartály

Szembetűnő előnyök

 • Nagyméretű töltőtér, akár 50 cm hosszú fahasábokhoz
 • Masszív felépítésű, acélból készített kazántest
 • Hosszú égési időközök (négy-öt óra)
 • Kézzel állítható égés

A kazánról

A Vitoligno 100-S egy rendkívül masszív felépítésű faelgázosító kazán. Nagyméretű töltőtérrel és minőségi égést segítő ventillátorral rendelkezik. 

A kazántest hegesztett acéllemezből készül. A tervezésnél figyelembe vettük a fatüzelés tulajdonságait is: a töltőtér, az égőkamra és a füstgáz-hőcserélő kellő tartalékkal rendelkezik a tartós üzemeltetéshez. 

A Vitoligno 100-S faelgázosító kazánt elsősorban családi házak, és nagyobb lakóépületek fűtésére ajánljuk.

A töltőtérről

A Vitoligno 100-S nagy- és mély töltőtérrel rendelkezik: a tüzelés akár 50 cm-es hasított fával is történhet. Teljes terhelés mellett a töltőtér mérete négy-öt órás leégési időt is lehetővé tesz.

Az utántöltés szükségességét a kazánszabályozó a kijelzőjén jelzi. A töltőtér kinyitásakor egy biztonsági retesz meggátolja, hogy a töltőtérben található fagáz esetleges visszaégésekor az ajtó Önre csapódjon (hirtelen nyitás esetén). Az ajtó nyitásával az elszívó ventilátor náhány másodperc alatt leszívja a káros- és szagos gázokat a töltőtérről, így ön biztonságosan és kényelmesen töltheti fel a kazánt.

A túlhevülés elleni védelemről

Minden fatüzelésű kazánban izzó parázságy képezi az égés alapját. Egy meghibásodás - esetleg áramszünet - esetén a készülékben található túlfűtési védelem visszahűti a kazánt, így sem a készülék, sem a rendszer nem károsodik. A túlfűtési védelmet a kazánba épített hőcserélőn keresztül átfolyatott hidegvíz biztosítja, amelyet egy segédenergia nélküil, automatikus szelep szabályoz.

Az égés beállíthatóságáról

A Vitoligno 100-S kézzel állítható levegőbevezetéssel rendelkezik. Önnek így lehetősége nyílik az égés beállítására, amely a fa minősége függvényéven jelentősen változhat. Így az irányítás az Ön kezében van.

 

Vitocell 100-E puffertartály

 • Sokoldalúan alkalmazható több hőfejlesztővel és hőfelhasználóval rendelkező fűtési rendszerek esetén: több előremenő és visszatérő csatlakozással, valamint kiegészítő csatlakozóval a mérési helyek számára. Különösen jól alkalmazható napenergiával működő rendszerek, hőszivattyúk és szilárd tüzelésű kazánok esetében.
 • 200 liter űrtartalommal különösen hőszivattyús fűtési rendszerek fontos kiegészítő tartozéka lehet.
 • Csekély hőveszteség a kiváló minőségű körkörös hőszigetelésnek köszönhetően.
 • Átfolyó-vízmelegítő elven működő, higiénikus használati melegvíz készítéshez Vitotrans 353 frissvíz-modul tartozékként szállítható. 750 és 950 liter űrtartalmú tárolók számára tárolóra szerelhetően is.

A Viessmann egyike a hatékony fűtési-, hűtési- és ipari hőszolgáltató rendszerek vezető gyártóinak. A vállalkozást 1917 ben alapították családi vállalkozásként, mára már az alkalmazottak száma a 11.500 főt is meghaladja. 11 országban található 22 gyártóegységeivel, 74 országra kiterjedő értékesítési szervezetével, valamint 120 kereskedelmi kirendeltségével a Viessmann nemzetközileg is méltán ismert márka. A Viessmann különösen nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre, a fejlesztéseik mérföldkőnek számítanak a fűtéstechnika területén. Ahogy Viessmann Vitoligno 100-S 25 kW faelgázosító kazán + Vitocell 100-E puffertartály is, minden termék magas minőségben a legkiválóbb anyagok felhasználásával készül. A Viessmann szolgáltatásai közé tartozik a tervezők, építészek, kéményseprők, fűtésszerelők műszaki oktatása és a továbbképzési program. A Viessmann célja a leghatékonyabb megoldások megvalósítása, a lehető legkiválóbb minőségben, hosszútávra. A Viessmann termékek mindegyike megfelel a mai legfrissebb szabványoknak és előírásoknak, mindamellett, hogy a felhasználók igényeit és elvárásait továbbra is kielégíti.

Amit mások mondtak...

A TERMÉK ÁTLAGOS ÉRTÉKELÉSE:
Értékelés írása

Ehhez a termékhez még nem tartozik értékelés.
Értékeld elsőként

Műszaki jellemzők

 • Névleges teljesítmény: 25 kW
 • Kazán víz űrtartalom: 100 L
 • Vitocell 100-E puffertárolóval
 • Súly: 461 kg
 • 1+1 év garanciával
Cikkszám
VI-VL1A088
További Viessmann termékek