Viessmann Vitoligno 100-S 25 kW faelgázosító kazán

A+
Akció
Régi ár:
1 058 954 Ft
Akciós ár:
Viessmann Vitoligno 100-S 25 kW faelgázosító kazán Ft (Bruttó ár)
Megtakarítás:
146 456 Ft (14%)
Külső raktáron
Ez mit jelent?
Házhozszállítás
Megrendelését kedvezményes áron, az ország egész területére kiszállítjuk
Részletek
INGYENES átvétel szaküzletünkben
  • Üllői út BP. XVIII Átvehető 3-7 munkanap
  • Szentendre Átvehető 3-7 munkanap
Részletek
Választható fizetési módok
Előre utalás, készpénz, utánvét, online bankkártya, bankkártya
Termék Garancia
1+1 év

Termék leírás

Viessmann Vitoligno 100-S 25 kW faelgázosító kazán

Szembetűnő előnyök

  • Nagyméretű töltőtér, akár 50 cm hosszú fahasábokhoz
  • Masszív felépítésű, acélból készített kazántest
  • Hosszú égési időközök (négy-öt óra)
  • Kézzel állítható égés

A kazánról

A Vitoligno 100-S egy rendkívül masszív felépítésű faelgázosító kazán. Nagyméretű töltőtérrel és minőségi égést segítő ventillátorral rendelkezik. 

A kazántest hegesztett acéllemezből készül. A tervezésnél figyelembe vettük a fatüzelés tulajdonságait is: a töltőtér, az égőkamra és a füstgáz-hőcserélő kellő tartalékkal rendelkezik a tartós üzemeltetéshez. 

A Vitoligno 100-S faelgázosító kazánt elsősorban családi házak, és nagyobb lakóépületek fűtésére ajánljuk.

A töltőtérről

A Vitoligno 100-S nagy- és mély töltőtérrel rendelkezik: a tüzelés akár 50 cm-es hasított fával is történhet. Teljes terhelés mellett a töltőtér mérete négy-öt órás leégési időt is lehetővé tesz.

Az utántöltés szükségességét a kazánszabályozó a kijelzőjén jelzi. A töltőtér kinyitásakor egy biztonsági retesz meggátolja, hogy a töltőtérben található fagáz esetleges visszaégésekor az ajtó Önre csapódjon (hirtelen nyitás esetén). Az ajtó nyitásával az elszívó ventilátor náhány másodperc alatt leszívja a káros- és szagos gázokat a töltőtérről, így ön biztonságosan és kényelmesen töltheti fel a kazánt.

A túlhevülés elleni védelemről

Minden fatüzelésű kazánban izzó parázságy képezi az égés alapját. Egy meghibásodás - esetleg áramszünet - esetén a készülékben található túlfűtési védelem visszahűti a kazánt, így sem a készülék, sem a rendszer nem károsodik. A túlfűtési védelmet a kazánba épített hőcserélőn keresztül átfolyatott hidegvíz biztosítja, amelyet egy segédenergia nélküil, automatikus szelep szabályoz.

Az égés beállíthatóságáról

A Vitoligno 100-S kézzel állítható levegőbevezetéssel rendelkezik. Önnek így lehetősége nyílik az égés beállítására, amely a fa minősége függvényéven jelentősen változhat. Így az irányítás az Ön kezében van.

A Viessmann egyike a hatékony fűtési-, hűtési- és ipari hőszolgáltató rendszerek vezető gyártóinak. A vállalkozást 1917 ben alapították családi vállalkozásként, mára már az alkalmazottak száma a 11.500 főt is meghaladja. 11 országban található 22 gyártóegységeivel, 74 országra kiterjedő értékesítési szervezetével, valamint 120 kereskedelmi kirendeltségével a Viessmann nemzetközileg is méltán ismert márka. A Viessmann különösen nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre, a fejlesztéseik mérföldkőnek számítanak a fűtéstechnika területén. Ahogy Viessmann Vitoligno 100-S 25 kW faelgázosító kazán is, minden termék magas minőségben a legkiválóbb anyagok felhasználásával készül. A Viessmann szolgáltatásai közé tartozik a tervezők, építészek, kéményseprők, fűtésszerelők műszaki oktatása és a továbbképzési program. A Viessmann célja a leghatékonyabb megoldások megvalósítása, a lehető legkiválóbb minőségben, hosszútávra. A Viessmann termékek mindegyike megfelel a mai legfrissebb szabványoknak és előírásoknak, mindamellett, hogy a felhasználók igényeit és elvárásait továbbra is kielégíti.

Amit mások mondtak...

A TERMÉK ÁTLAGOS ÉRTÉKELÉSE:
5.0 / 1 értékelés alapján
Értékelés írása

dr Erent Gábor Jelentem

Szép és kiváló termék, kiépítése ld. puffer, stb ca. azonos ktsgbe kerül, mint maga a kazán. Nekem a kisvasutat helyettesíti, hihetetlen sok ponton lehet optimalizálni a fűtést, szinte IQ teszt a működtetése, kezdve a fa fajtájától, darabolásától, szárazságától, "keverésétől", az égés beállításától a megrakásán keresztül a kinti hőmérsékletnek megfelelő üzemeltetésig stb. Egy VITODENS 333 -as gázkazánnal, napelemekkel együtt harmonizálom, ami a puffereket fűti, ha kell, a kinti hőmérséklettel, napjárással/napsütéssel együttszabályozva. Még két újításom is van a kitűnő szerkezetekhez. Remek készülék. Még kéne bele egy kommunikációs lehetőség telefonhoz ld. ON STAR...

2018.01.20

Műszaki jellemzők

  • Névleges teljesítmény: 25 kW
  • Kazán víz űrtartalom: 100 L
  • Súly: 461 kg
  • 1+1 év garanciával
Cikkszám
VI-VL1A061
További Viessmann termékek