Ügyfélszolgálat: ugyfel@ventil-team.hu / /
A kosár jelenleg üres

Konvektor

30 termék a kategóriában

Konvektor / Gázkonvektor - takarékos és a legolcsóbban kiépíthető.

A konvektor egy olyan fűtési forma, mely egyszerű, elterjedt és viszonylag költségkímélő megoldás is. Leginkább a nagyvárosokban elterjedt fűtési forma a konvektor, de vidéken is szép számmal található konvektor egy-egy családi fészekben.

Konvektor, konvektorok a legjobb akciós árakon, raktárról, azonnal. Nagy múltú szakboltunkban képzett eladók, szakszerű tanácsadás és segítőkész légkör várja.

Parapetes gázkonvektor

Parapetes gázkonvektor

A parapetes konvektor az egyik legkedveltebb, és legkedvezőbb árú fűtési forma, ami már gázfűtéses komfortot varázsol lakásunkba. Ez a konvektor fajta nevét az ablak alatti falrész után kapta, melyet parapetnek hívnak, mivel ezt a konvektor faját ott helyezik el. A konvektor felerősíthető a falra, a parapetes konvektor legismertebb része segítségével, a parapettel. Egyben ez vezeti el a konvektor füstgázát is. A parapetes konvektor általában egy helyiség befűtésére használható, de a nagyobb konvektor típusok kompromisszumok árán, de egy kisebb lakást is be tud fűteni. Az öntöttvas konvektor egyenletesebben adja le a hőt, és nem "pattog". A lemezből készült parapetes konvektor terjed el jobban a kedvezőbb ára miatt.

Parapetes gázkonvektor

Kéményes gázkonvektor

Kéményes gázkonvektor

A kéményes konvektor az égéshez nélkülözhetetlen oxigént a helyiségből nyeri, így kiemelten fontos a megfelelő szellőzés, erre fokozottan kell figyelni, ha ilyen konvektor beüzemeltetése mellett dönt. Kéményes konvektorról lévén szó, a konvektor kéménye kiemelten fontos, legfőképp annak állapota. Régebbi lakások felújításánál gyakran használt módszer volt, a kéménybe kötött konvektor. A kéményes konvektor típusokat legtöbbször a lakás központi részében szerelik fel. A legnépszerűbb kéményes konvektor a F-Ég GF35.

Kéményes gázkonvektor

Fali és mobil fűtő készülék

Fali és mobil fűtő készülék

A gázüzemű fali konvektor, és fűtő konvektor előnyei közé sorolható, hogy piezoelektromos gyújtás könnyebb kezelhetőséget tesz lehetővé. Másik előnye ennek a gyújtásnak, hogy a fali konvektor, és a fűtő konvektor mélysége nagyságrendileg 200mm-rel kisebb, mint egy azonos teljesítményű konvektor esetében. Beépítésük jóval egyszerűbb, és persze gazdaságosabb. Kerámiabetétes égőcsővel, és zománcozott acéllemez hőhasznosítóval rendelkeznek ezek a konvektor típusok.

Fali és mobil fűtő készülék

Lampart konvektor

Lampart konvektor

A Lampart konvektor kiváló minőségű termék, mely magas hatásfokkal, és remek dizájnjával elérik a konvektor készülékek felső kategóriáját. A Lampart cég kéményes konvektor-, és parapetes konvektor gyártásával foglalkozik, elérhető áron bocsájtják a lakosság számára a konvektor típusokat. Mindezek mellett kimagasló minőséget képvisel mindegyik Lampart konvektor. Lampart gázüzemű konvektor, kéményes konvektor, parapetes konvektor kedvező áron, raktári készletről!

Lampart konvektor

Fég konvektor

Fég konvektor

A Magyarországon gyártott F-Ég konvektor magas minőséget képvisel, és minden mai szabványnak megfelel. Kedvező ár/érték arányának köszönhetően a F-Ég konvektor piacvezető szerepet tölt be hazai viszonylatban. A F-Ég konvektor termékek kéményes konvektor, és parapetes konvektor kivitelben készülnek. A F-Ég kéményes fali fali fűtő-sugárzó készülékeket is gyárt. F-Ég gázüzemű parapetes konvektor, és kéményes konvektor kedvező áron, raktári készletről a Ventilnél!

Fég konvektor

Minikazán

Minikazán

Ha szeretne gázkazánt konvektora helyére felszerelni, ne keressen tovább! A konvektor helyére könnyedén telepíthető minikazánok nagyban hozzájárulnak a régebbi lakások fűtéskorszerűsítéséhez, ahol nincs lehetőség kéményes kazánt felszerelni. Ez esetben a parapetes minikazán lesz Önnek a megoldás!

Minikazán