Konvektor

Részletes kereső

- kW
1-12 termék. ÖSSZESEN: 79
Akció
Akciós ár: Fég parapet szett Ft
Régi ár: 13 657 Ft
Azonnal elvihető
Akció
Akció
Akció
Akciós ár: Fég GF30 F két tagos parapetes gázkonvektor Ft
Régi ár: 88 295 Ft
Azonnal elvihető
Akció
Akciós ár: Fég F8.50 P kéményes gázkonvektor Ft
Régi ár: 85 453 Ft
Azonnal elvihető
Akció
Akciós ár: Mika 6-E parapetes mini kazán váltószelep nélkül, fehér színben Ft
Régi ár: 152 550 Ft
Azonnal elvihető
Akció
Akció

Konvektor / Gázkonvektor - takarékos és a legolcsóbban kiépíthető.

A konvektor, gázkonvektor egy olyan fűtési forma, mely egyszerű, elterjedt és viszonylag költségkímélő megoldás is. Leginkább a nagyvárosokban elterjedt fűtési forma a konvektor, gázkonvektor, de vidéken is szép számmal található konvektor, gázkonvektor egy-egy családi fészekben. A gázkonvektor jólszabályozható, fűtési ereje könnyen személyre szabható. A konvektor, gázkonvektor az egyik legkedveltebb, és legkedvezőbb árú fűtési forma. A konvektor, gázkonvektor elsősorban lakóhelyiségek fűtésére készülnek, de alkalmasak egyéb, pl. irodák, közösségi helyiségek fűtésére is. Kivitelük szerint lehetnek zárt égésterü konvektor, gázkovektor, vagy kéményes konvektor, gázkonvektor, vagy elektromos konvektor készülékek

Konvektor, gázkonvektor, parapetes gázkonvektor, kéményes gázkonvektor, elektromos konvektor és látványkonvektor a legjobb akciós árakon, raktárról, azonnal. Nagy múltú szakboltunkban képzett eladók, szakszerű tanácsadás és segítőkész légkör várja.

Parapetes gázkonvektor

Parapetes gázkonvektor

A parapetes konvektor, gázkonvektor az egyik legkedveltebb, és legkedvezőbb árú fűtési forma, ami már gázfűtéses komfortot varázsol lakásunkba. Ez a konvektor, gázkonvektor fajta nevét az ablak alatti falrész után kapta, melyet parapetnek hívnak, mivel ezt a konvektor, gázkonvektor faját ott helyezik el. A konvektor, gázkonvektor felerősíthető a falra, a parapetes konvektor, gázkonvektor legismertebb része segítségével, a parapettel. Egyben ez vezeti el a konvektor, gázkonvektor füstgázát is. A parapetes konvektor, gázkonvektor általában egy helyiség befűtésére használható, de a nagyobb konvektor, gázkonvektor típusok kompromisszumok árán, de egy kisebb lakást is be tud fűteni. Az öntöttvas konvektor, gázkonvektor egyenletesebben adja le a hőt, és nem "pattog". A lemezből készült parapetes konvektor, gázkonvektor terjed el jobban a kedvezőbb ára miatt. A legismertebb parapetes konvektor, gázkonvektor termékek a Fég F8.50 F gázkonvektor, Fég GF 25.11 F gázkonvektor, Fég GF30 F gázkonvektor, Fég GF35 F gázkonvektor, Fég GF40 F gázkonvektor, Lampart LB 20 gázkonvektor, Lampart LB 30 gázkonvektor, Lampart LB 50 gázkonvektor.

Parapetes gázkonvektor
Akció
Akció
Akciós ár: Fég GF30 F két tagos parapetes gázkonvektor Ft
Régi ár: 88 295 Ft
Azonnal elvihető
Akció

Kéményes gázkonvektor

Kéményes gázkonvektor

A kéményes konvektor, gázkonvektor az égéshez nélkülözhetetlen oxigént a helyiségből nyeri, így kiemelten fontos a konvektor, gázkonvektor megfelelő szellőzése, erre fokozottan kell figyelni, ha ilyen konvektor, gázkonvektor beüzemeltetése mellett dönt. Kéményes konvektor, gázkonvektor kéménye kiemelten fontos, legfőképp annak állapota. Régebbi lakások felújításánál gyakran használt módszer volt, a kéménybe kötött konvektor, gázkonvektor. A kéményes konvektor, gázkonvektor típusokat legtöbbször a lakás központi részében szerelik fel. A legismertebb kéményes konvektor, gázkonvektor termékek a Fég GF25 P gázkonvektor, Fég GF30 P gázkonvektor, Fég GF35 P gázkonvektor, Fég GF40 P gázkonvektor, Lampart LB 20 gázkonvektor, Lampart LB 30 gázkonvektor, Lampart LB 50 gázkonvektor, Lampart Gála Classic 50 gázkonvektor.

Kéményes gázkonvektor

Elektromos konvektor

Elektromos konvektor

Az elektromos konvektor akkor lehet megfelelő választás, ha kiegészítő fűtést szeretne alkalmazni. Az elektromos konvektor felszerelhető akár kisebb helyiségekbe, szobákba. Ezek a konvektorok leginkább fürdőszobákban helyezkednek el, ahol fontos, hogy a konvektor rövid idő alatt kellemes meleget csináljon. Működési elvüket tekintve a konvektor egyszerűnek mondhatóak, egy fűtőszál izzik az elektromos konvektor belsejében, mely termeli a hőt. Mobilitás jellemezi az elektromos konvektort és vannak falra szerelhető változatok is. Elektromos konvektor akciós áron a Ventilnél!

Elektromos konvektor

Fali és mobil fűtő készülék

Fali és mobil fűtő készülék

A gázüzemű fali konvektor, gázkonvektor, és fűtő konvektor, gázkonvektor előnyei közé sorolható, hogy piezoelektromos gyújtás könnyebb kezelhetőséget tesz lehetővé. Másik előnye ennek a gyújtásnak, hogy a fali konvektor, gázkonvektor, és a fűtő konvektor, gázkonvektor mélysége nagyságrendileg 200mm-rel kisebb, mint egy azonos teljesítményű konvektor, gázkonvektor esetében. Beépítésük jóval egyszerűbb, és persze gazdaságosabb. Kerámiabetétes égőcsővel, és zománcozott acéllemez hőhasznosítóval rendelkeznek ezek a konvektor, gázkonvektor típusok.

Fali és mobil fűtő készülék

Minikazán

Minikazán

Ha szeretne gázkazánt konvektor, gázkonvektor helyére felszerelni, ne keressen tovább! A konvektor, gázkonvektor helyére könnyedén telepíthető minikazánok nagyban hozzájárulnak a régebbi lakások fűtéskorszerűsítéséhez, ahol nincs lehetőség kéményes kazánt felszerelni. Amellett a távozó füstgáz jóval hidegebb mint a konvektor, gázkonvektor esetében.Ez esetben konvektor, gázkonvektor helyett parapetes minikazán lesz Önnek a megoldás!

Minikazán