Használja a felső sávban levő keresőnket, hogy a lehető leggyorsabban megtalálja amit szeretne!
arrow-up

Törölközőszárító radiátor

Részletes kereső megnyitása

Szűkítse a találati listát

-
- W
1-12 termék. ÖSSZESEN: 442
Akciós bruttó ár: Silver 600X700 mm egyenes törölközőszárító radiátor fehér Ft
Régi ár: 11 102 Ft
Azonnal elvihető
Akció
Akciós bruttó ár: Silver 400X1000 mm íves törölközőszárító radiátor króm Ft
Régi ár: 24 030 Ft
Azonnal elvihető
Akció
Akciós bruttó ár: Silver 600X800 mm egyenes törölközőszárító radiátor fehér Ft
Régi ár: 10 511 Ft
Azonnal elvihető
Akció
Akciós bruttó ár: Silver 600X800 mm íves törölközőszárító radiátor fehér Ft
Régi ár: 11 340 Ft
Azonnal elvihető
Akció
Akciós bruttó ár: Silver 600X1000 mm egyenes törölközőszárító radiátor fehér Ft
Régi ár: 12 755 Ft
Azonnal elvihető
Akció
Akciós bruttó ár: Silver 400X1200 mm egyenes törölközőszárító radiátor króm Ft
Régi ár: 27 787 Ft
Azonnal elvihető
Akció
Akciós bruttó ár: Silver 600X1000 mm íves törölközőszárító radiátor fehér Ft
Régi ár: 13 172 Ft
Azonnal elvihető
Akció
Akció
Akciós bruttó ár: Silver 600X1100 mm egyenes törölközőszárító radiátor fehér Ft
Régi ár: 15 023 Ft
Azonnal elvihető
Akció
Akciós bruttó ár: Silver 600X1100 mm íves törölközőszárító radiátor fehér Ft
Régi ár: 16 168 Ft
Azonnal elvihető
Akció
Akciós bruttó ár: Silver 500X800 mm egyenes törölközőszárító radiátor fehér Ft
Régi ár: 10 812 Ft
Azonnal elvihető
Akció
Akciós bruttó ár: Silver 600X1200 mm egyenes törölközőszárító radiátor fehér Ft
Régi ár: 15 705 Ft
Azonnal elvihető
Akció

Törölközőszárító radiátor - praktikus és esztétikus

A törölközőszárító radiátor ugyanolyan módon működik, mint egy hagyományos radiátor, a fűtési rendszer vize kering benne és az fűti. A fűtési idényen kívül - tavasszal és ősszel - elektromos fűtőpatronnal a rendszertől függetlenül lehetséges csak ezt az egy radiátort fűteni. A jó hőleadó képesség mellett esztétikus is. Alkalmazási területek: fürdőszobák, WC-k, konyhák. A törölközőszárító radiátorok egyenes és íves kivitelben is készülnek. A radiátor és lapradiátor a legolcsóbb hőleadó. Az acéllemez lapradiátor kis helyigénye és kedvező ár érték aránya miatt népszerű. Könnyű méretezhetőség, széles méretválaszték, egyszerű szabályozhatóság jellemzi. Az alumínium radiátorok korrózió állóságuk és esztétikájuk miatt kedveltek. A radiátorok és törölköző szárító hőleadók élettartamát több dolog is befolyásolja. Leginkább az alkalmazott alapanyagok számítanak, mert különböző hővezető képességükkel befolyásolják a hatásfokot, de a fűtési rendszeren elvégzett beavatkozások szakszerűsége és száma, illetve a kedvező vagy kedvezőtlen üzemeltetés is befolyásolják a tartósságot.

BRH Angelit törölközőszárító radiátor

A BRH Angelit kiemelkedő minőségű MAGYAR TERMÉK, melyre a gyártó 5 év gyári garanciát vállal. A modern gyártási technológia teszi lehetővé, hogy ilyen minőségben készülhessenek a BRH Angelit törölközőszárító radiátorok. Méltán az egyik legkedveltebb, és legkeresettebb márka a magyar piacon. A legtöbb lakásban, ez a leggyakoribb magyar termék országunkban. Kétféle kivitelben érhető el, melyek az egyenes-, és az íves BRH Angelit törölközőszárító radiátor. Széles méretválasztékkal rendelkezik, így biztosan megtalálja a megfelelő törölközőszárító radiátor méretet. Természetesen ezen radiátorok is felszerelhetőek elektromos fűtőpatronnal, így fűtési szezonon kívül is használhatóak, kellemes hőmérsékletet tarthatunk fürdőszobánkban, és szárazon tarthatjuk törölközőinket. Kérjük tekintse meg BRH Angelit törölközőszárító radiátor kínálatunkat, és válassza ki az Önnek megfelelő típust és méretet. Tovább...

Concept törölközőszárító radiátor - Széles méretválaszték és minőség

Fürdőszoba az egyik leggyakrabban használt helyisége a lakásnak. A fürdőkádon, a zuhanykabinon és a mosdón kívül itt kap helyet a törülközőszárító csőradiátor is. Nem csak esztétikai érzékünknek szép egy törülközőszárító csőradiátor, hanem fűti a helyiséget és nem utolsó sorban szárazon tartja a törülközőket, így megakadályozva a nedves környezetet kedvelő baktériumok és gombák szaporodását. Abban az esetben, ha nagyobb méretű a fürdőszoba, csupán kiegészítő fűtésként funkcionálhat a csőradiátor, melyet kombinálhatunk padlófűtéssel vagy radiátoros fűtéssel. A csőradiátorokat üzemeltethetjük a központi fűtés rendszerre csatlakoztatva vagy attól függetlenül önállóan egy elektromos fűtőbetét beszerelésével, illetve a kettő kombinációjával, melynek eredményeképp fűtési idényben a központi fűtési rendszer részeként, fűtési szezonon kívül az elektromos fűtőbetét segítségével üzemel. 5 év garancia.  Tovább...

Dunaferr Bossa törölközöszárító radiátor - Magyar prémium minőség

A Dunaferr Bossa csőradiátor család tagjai a modern belsőépítészeti igényeknek megfelelő fürdőszobai törölközőszárítós radiátorok. A Dunaferr Bossa csőradiátorok letisztult formavilága széles körben megoldást jelent a fogyasztói igények kielégítésére. A radiátorok kiváló minőségének záloga a több évtizedes gyártási tapasztalat. A termékcsalád minősége 10 év garancia biztosítását teszi lehetővé a beépítési és üzemeltetési útmutató előírásainak betartása mellett. Tovább...

KORALUX törölközőszárító radiátorok elérhető áron

A KORALUX törölközőszárító radiátorok fürdőszobák, WC-k, konyhák és egyéb közüzemi terek kifűtésére tervezték. Az alapos tervezésnek köszönhetően be lehet építeni bármely fűtési rendszerekbe, mind a gravitációs, mind a zárt rendszerekbe. Egyenes és íves kivitelben sok szinte bármely méret elérhető, hagyományos kivitelben, középső kötéssel és beépített fűtőpatronnal is kaphatóak. 10 év garancia, azonnal raktárról. Tovább...

Törölközőszárító radiátor, törölközőszárító radiátorok a legjobb akciós árakon, raktárról, azonnal. Nagy múltú szakboltunkban képzett eladók, szakszerű tanácsadás és segítőkész légkör várja.

Silver törölközőszárító radiátor

Silver törölközőszárító radiátor

Szinte minden mai modern fürdőszobában megtalálható legalább egy darab törölközőszárító radiátor. Nem csak biztosítja a helyiség megfelelő hőmérsékletét, de szárazon tartja törölközőit is. Megőrzi fürdőszobája higiénikusságát, így családját is óvja a nem kívánatos kórokozóktól. A Silver törölközőszárító radiátor mindegyike a jól bevált felületkezelést kapja, így a hosszú élettartam garantált. Kétféle kivitelben készülnek ezek a radiátorok, melyek a fehér, és a króm. Emellett széles a méretválaszték, tehát biztosan mondhatjuk, hogy megtalálja a Silver törölközőszárító radiátorok között az Önnek megfelelőt.

Silver törölközőszárító radiátor
Akciós bruttó ár: Silver 400X1000 mm egyenes törölközőszárító radiátor fehér Ft
Régi ár: 13 087 Ft
Azonnal elvihető
Akció
Akciós bruttó ár: Silver 400X1000 mm íves törölközőszárító radiátor fehér Ft
Régi ár: 13 984 Ft
Azonnal elvihető
Akció
Bruttó ár Silver 400X1200 mm egyenes törölközőszárító radiátor fehér Ft
Azonnal elvihető
Akció

Dunaferr törölközőszárító radiátor

Dunaferr törölközőszárító radiátor

A Dunaferr törölközőszárítós radiátor termékei magasabb minőséget, és magasabb árkategóriát képviselnek. A termékskálán egyenes, és íves kivitelben rendelhetőek a törölközőszárítós radiátor fűtőtestek. Méretük a 800x400mm-től egészen 1800x800mm-ig változik, tehát széles választék közül rendelheti meg az Önnek megfelelő méretet. A Dunaferr törölközőszárítós radiátor ideális választás lehet, ha többek között a fő szempont az igényesség és a minőség. A Dunaferr törölközőszárítós radiátor termékek kedvező áron rendelhetők, raktárról azonnal elvihetők, és 10 év garancia jár hozzájuk.

Dunaferr törölközőszárító radiátor

BRH angelit törölközőszárító radiátor

BRH angelit törölközőszárító radiátor

A BRH Angelit törölközőszárító radiátor kitűnő választás akármilyen fürdőszobába. Négyzetes kialakításának és sűrű bordázatának köszönhetően az egyik legkedveltebb termék jelenleg a piacon. A járatos, 500mm-es és 600mm-es kötéstávban rendelhető választék kielégíti a fürdőszobák igényeit. Magasságuk 770mm-től 1770mm-ig változik. Kétféle kivitelben kaphatóak: egyenes és íves. Az Angelit törölközőszárító radiátor esetén a gyártó 5 év gyári garanciát vállal. A radiátor, az európai szabványoknak teljesen megfelelő termék.

BRH angelit törölközőszárító radiátor

Sanica törölközőszárító radiátor

Sanica törölközőszárító radiátor

A Sanica törölközőszárítós radiátor termékeket magas minőség jellemzi, és a megfelelő formatervezésnek hála tökéletes választás lehet a fürdőszobába. Az elegáns fehér mellett, a mai kornak megfelelően fényes krómozott kivitelben is megvásárolható. Sanica törölközőszárítós radiátor termékek kétféle kivitelben kaphatóak: egyenes és íves. Továbbá széles méretválaszték jellemzi a Sanica radiátorokat 300mm-től egészen a 700mm-es szélességig. A Sanica fehér törölközőszárító radiátorokra 5 év, míg a króm Sanica törölközőszárító radiátorokra 3 év garanciát vállal a gyártó. Kiemelkedő ár/érték arány!

Sanica törölközőszárító radiátor

Koralux törölközőszárító radiátor

Koralux törölközőszárító radiátor

A Koralux törölközőszárítós radiátor tökéletesen kielégíti az igényeket az összes célcsoport számára. Kétféle kivitelben kapható: egyenes és íves. M-es kötéssel is rendelhető, de akár beépített fűtőpatronnal is elérhetőek mindenki számára. A Koralux törölközőszárítós radiátor termékek azonnal elvihetőek raktárról, és 5 év garanciát vállal a gyártó!

Koralux törölközőszárító radiátor

Concept törölközőszárító radiátor

Concept törölközőszárító radiátor

A Concept törölközőszárító radiátor termékek magas minőségű acélból készülnek. Könnyedén csatlakoztathatjuk a központi fűtési rendszerhez, és fűtési szezonon kívül elektromos fűtőbetéttel is használhatóak. Nálunk a Concept törölközőszárító radiátorokat kedvező áron találja meg. Minden Concept törölközőszárító radiátor 5 év garanciával rendelkezik!

Concept törölközőszárító radiátor