Utoljára megtekintett termékek Összes
nincs

Megmutatjuk a legjobb Ravak zuhanykabinokat - és azt is, hogyan telepítse őket!

A Ravak köztudottan csúcsminőségű zuhanykabinokat gyárt, melyek telepítését bízhatjuk profi szerelőkre, de kis segítséggel akár mi magunk is megoldhatjuk a feladatot. Most a legkedveltebb kabinokon keresztül járjuk körbe a kérdést, egyúttal be is mutatva azokat, tartson velünk!

 

A Ravak zuhanykabinjainak egyik legnagyobb előnye, hogy az egyes változatok gyakorlatilag szinte minden fürdőszobába tökéletesen beilleszthetők, a napi rutin zuhanyzást pedig igazi otthoni spa szeánsszá emelik!

 

Kezdjük a Pivot zuhanykabinnal. Ezt a típust azoknak javasoljuk elsősorban, akik a fürdőszobájuk gyönyörű csempéjét minél jobban ki kívánják hangsúlyozni, hiszen a minimális számú fémpaneleket és a lehető legnagyobb üvegfelületeket kombináló modell kellemesen teret enged a szemnek. És ez még nem minden: technikai rendszere meglepően egyszerű, így a telepítése sem okozhat túl nagy problémát – nézze meg a videót, és meglátja, hogy igazunk volt!

 

https://www.youtube.com/watch?v=orDDqUgiX_c

 

A Supernova az egyik legkedveltebb termékcsalád, nem véletlenül: szabadalmaztatott tolórendszerrel ellátott ajtajai nem kevesebb, mint 1 millió nyitást és zárást bírnak ki minden gond nélkül! Az összeszerelést pedig bízza ránk, hiszen a terméket összeszerelt állapotban szállítjuk ki, így azt csupán a falhoz kell erősítenie, ahogy az alábbi videóból kiderül:

 

https://www.youtube.com/watch?v=ElEeGGYBzZE

 

A Blix zuhanykabinok szintén tolóajtós kialakításúak, ráadásul a praktikusság mellett még egy rendkívül csendes és megbízható csúszkarendszerrel is rendelkeznek. Hasznos funkciót lát ez továbbá az alsó részbe épített SilentRun mechanizmus, mely meggátolja az ajtó akadozását és a csúszó elemek összegabalyodását. Ám a Blix-modellek egyik legnagyobb erőssége, hogy minden élethelyzetben megállják a helyüket: a két méter széles zuhanyajtók romantikus pillanatokhoz ideálisak, a mélyülőkével kombinálható verziók kényelmes fürdetésekre alkalmasak, a negyedköríves változatok pedig a kisebb fürdőszobák esetén jelentik a tökéles választást. Már csak az a kérdés, hogy kell beszerelni? Íme:

 

https://www.youtube.com/watch?v=MZM6gWZVP3M

 

Ha szeretne lecsapni ezekre a nagyszerű zuhanykabinokra, látogasson el webshopunkba!

Létrehozva
2020. január 27. 10:38