Használja a felső sávban levő keresőnket, hogy a lehető leggyorsabban megtalálja amit szeretne!
arrow-up

Csőhajlító

Válasszon a kategóriák közül:

Részletes kereső megnyitása

Szűkítse a találati listát

- Ft
1-12 termék. ÖSSZESEN: 14

FIGYELEM!

AKCIÓS EGYEDI ÁRAKért hívjon minket a 20/920-8979-es telefonszámon, vagy küldjön e-mailt a webshop@ventil-team.hu-ra! Ne hagyja ki, kérje egyedi csőhajlító ajánlatunkat!

A Rems csőhajlító termékek praktikus és univerzális szerszámok. Két részre oszthatóak: Kézi csőhajlító és gépi csőhajlító. Kemény, félkemény, lágy vörösrézcsövekhez valamint vékonyfalú csövekhez is használhatóak a Rems csőhajlító termékei. Rozsdamentes acélcső-, és présfitting-rendszerekhez, bevonatos acélcső présfitting-rendszerekhez, lágy precíziós acélcsövekhez, többrétegű csövekhez is. Csőhajlító. Rems kézi csőhajlító és gépi csőhajlítók széles választéka akciós áron, azonnal, raktárról.

Rems csőhajlító gép, Rems csőhajlító gépek a legjobb akciós árakon, raktárról, azonnal. Nagy múltú szakboltunkban képzett eladók, szakszerű tanácsadás és segítőkész légkör várja.

Kézi csőhajlító

Kézi csőhajlító

A Rems kézi csőhajlító praktikusan használható, csőhajlításra 90°-ig használható. Ha helyszínen kell csövet hajlítani, a Rems kézi csőhajlító tökéletes választás. Sokféle anyagú csöveket képes hajlítani, a vörösréztől a lágy acélcsövekig. Univerzális felhasználás jellemzi a Rems kézi csőhajlító termékeket. A kézi csőhajlító használatával felgyorsíthatja munkáját. Csőhajlító azonnal, raktári készletről, akciós áron a Ventilnél!

Kézi csőhajlító
Akciós bruttó ár: Rems csőhajlító Swing Set 16-32 Ft
Régi ár: 158 571 Ft
Azonnal elvihető
Akció
Bruttó ár REMS csőhajlító Swing 12-15-18-22 set Ft
Azonnal elvihető

Gépi csőhajlító

Gépi csőhajlító

Hideg, nehéz hajlítások esetén 180°-ig használható egy Rems gépi csőhajlító, mely kompakt, és nem utolsó sorban univerzális. Nincs szükség satura a hajlításhoz a Rems gépi csőhajlító alkalmazása esetén. Bármilyen munkaterületen megállja a helyét a Rems gépi csőhajlító, legyen az építkezés, műhelyben végzett munka, vagy karbantartás. Kattintson, és olvasson többet a Rems gépi csőhajlító gépekről. Azonnal, raktárról biztosítjuk az értékesítést, méghozzá kedvező áron, csak a Ventilnél!

Gépi csőhajlító