Használja a felső sávban levő keresőnket, hogy a lehető leggyorsabban megtalálja amit szeretne!
arrow-up

Dunaterm radiátor

Részletes kereső megnyitása

Szűkítse a találati listát

-
- W
1-12 termék. ÖSSZESEN: 16
Bruttó ár Dunaterm 22k 600x400 mm radiátor Ft
Azonnal elvihető
Bruttó ár Dunaterm 22k 600x600 mm radiátor Ft
Azonnal elvihető
Bruttó ár Dunaterm 22k 600x700 mm radiátor Ft
Azonnal elvihető
Bruttó ár Dunaterm 22k 600x900 mm radiátor Ft
Azonnal elvihető

Magas színvonal és alacsony ár

Dunaterm radiátor
  • 10 év garancia
  • EU-s gyártmány
  • Legjobb ár-érték arány
  • Folyamatos árukészlet

A Dunaterm radiátorok tartósak, 10 éves garancia mellett, megbízhatóan fogják az Ön otthoni és irodai életét kényelmesebbé, komfortosabbá tenni a mindennapokban. A Dunaterm lapradiátorok kiváló minőségét több európai nemzeti minőségi jelének használatára kiadott engedély is bizonyítja. A Dunaterm radiátor ezen minősítései garantálják, hogy a fűtőtestek megfelelnek az ide vonatkozó előírásoknak és követelményeknek, továbbá bizonyítják a kiváló minőségi tervezést, gyártást és bevizsgálást, valamint a minőségi anyagok használatát. Minden Dunaterm radiátor nyomáspróbán esik át ezzel garantálva a legjobb minőséget.

Kétféle szűrés közül választhat! Tud szűrni radiátor vastagságra, itt választható egysoros (11k), kétsoros (22k) vagy háromsoros (33k) konvektor lemezzel szerelt Dunaterm radiátor. Alatta pedig a beépítési magasságokra tudja megtenni hasonlóképp a szűrést! Itt választhat 300-as, 500-as, 600-as vagy 900-as beépítési magasságú radiátort!

Dunaterm radiátor, Dunaterm radiátorok a legjobb akciós árakon. Dunaterm radiátor raktárról, azonnal. Nagy múltú szakboltunkban képzett eladók, szakszerű tanácsadás és segítőkész légkör várja.