Használja a felső sávban levő keresőnket, hogy a lehető leggyorsabban megtalálja amit szeretne!
arrow-up

Dunaterm radiátor

Részletes kereső megnyitása

Szűkítse a találati listát

-
- W
1-12 termék. ÖSSZESEN: 16

Magas színvonal és alacsony ár

Dunaterm radiátor
  • 10 év garancia
  • EU-s gyártmány
  • Legjobb ár-érték arány
  • Folyamatos árukészlet

A Dunaterm radiátorok tartósak, 10 éves garancia mellett, megbízhatóan fogják az Ön otthoni és irodai életét kényelmesebbé, komfortosabbá tenni a mindennapokban. A Dunaterm lapradiátorok kiváló minőségét több európai nemzeti minőségi jelének használatára kiadott engedély is bizonyítja. A Dunaterm radiátor ezen minősítései garantálják, hogy a fűtőtestek megfelelnek az ide vonatkozó előírásoknak és követelményeknek, továbbá bizonyítják a kiváló minőségi tervezést, gyártást és bevizsgálást, valamint a minőségi anyagok használatát. Minden Dunaterm radiátor nyomáspróbán esik át ezzel garantálva a legjobb minőséget.

Kétféle szűrés közül választhat! Tud szűrni radiátor vastagságra, itt választható egysoros (11k), kétsoros (22k) vagy háromsoros (33k) konvektor lemezzel szerelt Dunaterm radiátor. Alatta pedig a beépítési magasságokra tudja megtenni hasonlóképp a szűrést! Itt választhat 300-as, 500-as, 600-as vagy 900-as beépítési magasságú radiátort!

Dunaterm radiátor, Dunaterm radiátorok a legjobb akciós árakon. Dunaterm radiátor raktárról, azonnal. Nagy múltú szakboltunkban képzett eladók, szakszerű tanácsadás és segítőkész légkör várja.