Használja a felső sávban levő keresőnket, hogy a lehető leggyorsabban megtalálja amit szeretne!
arrow-up

Forrasztó

Válasszon a kategóriák közül:

Részletes kereső megnyitása

Szűkítse a találati listát

- Ft
1-8 termék. ÖSSZESEN: 8

FIGYELEM!

AKCIÓS EGYEDI FORRASZTÓ ÁRAKért hívjon minket a 20/920-8979-es telefonszámon, vagy küldjön e-mailt a webshop@ventil-team.hu-ra! Ne hagyja ki, kérje egyedi forrasztó ajánlatunkat!

A Rems forrasztó készülékek két kategóriába sorolhatóak. Elektromos forrasztók és gáz forrasztók. Az elektromos üzemű forrasztók kis és nagy teljesítményű elektromos készülékek lágyforrasztáshoz. A gáz üzemű forrasztók praktikus gázforrasztók öngyújtással és turbó lánggal a lágy és kemény forrasztáshoz. Forrasztó. Elektromos forrasztó és gáz forrasztó kemény- és lágyforrasztáshoz akciós áron, azonnal, raktárról.

Rems forrasztó, Rems forrasztók a legjobb akciós árakon, raktárról, azonnal. Nagy múltú szakboltunkban képzett eladók, szakszerű tanácsadás és segítőkész légkör várja.

Elektromos forrasztó

Elektromos forrasztó

A Rems elektromos forrasztó készülék egyik főbb jellemzője, a nagy teljesítmény, és a könnyű szerkezet, melyek tökéletesek lágyforrasztáshoz. A forrasztó készülékek használatához nincs szükség transzformátorra, közvetlen hálózati csatlakozás is elegendő a forrasztó gépek működtetéséhez (van lehetőség biztonsági transzformátor beiktatására is). Láng nélküli forrasztás, gyorsan. Raktári készletünkről azonnal, akciós áron!

Elektromos forrasztó

Gáz forrasztó

Gáz forrasztó

A gyors kemény-, és lágyforrasztás érdekében, a Rems gáz forrasztó készülékek öngyújtással, és turbó lánggal rendelkeznek. Mindegyik gáz forrasztó alacsony gázfogyasztással büszkélkedhet. Vörösrézcsövek forrasztása 64 mm-ig. Többek között végrehajtható forrasztó műveletek: felmelegítés, zsugorítás, leégetés, felhevítés, olvasztás, kiolvasztás. Forrasztó lánghőmérséklet akár 2500°C is lehet. Raktárról, azonnal, kedvező áron!

Gáz forrasztó
Akciós bruttó ár: REMS Blitz Turbo propán gázforrasztó Ft
Régi ár: 80 264 Ft
Azonnal elvihető
Akció