Használja a felső sávban levő keresőnket, hogy a lehető leggyorsabban megtalálja amit szeretne!
arrow-up

Gázbojler

Részletes kereső megnyitása

Szűkítse a találati listát

- l
- Ft
1-12 termék. ÖSSZESEN: 30

Használati melegvíz készítése vízmelegítő segítségével gyorsan, egyszerűen, nagy mennyiségben.

A vízmelegítő két fő kategóriára bontható a felhasznált energia szerint: gáz vízmelegítő és villanybojler (elektromos vízmelegítő).

Elektromos vízmelegítő összeszereléseA villanybojler (elektromos vízmelegítő) tovább bontható kis és nagyobb bojler méretre. A kisbojlereket általában mosogató fölé/alá helyezzük fel, míg a nagyobb méretű villanybojler alkalmas fürdőszobai vízvételre és a mosogató/mosdó kiszolgálására együttesen is. Az átfolyós vízmelegítő készülékeket három külön csoportra tudjuk bontani: zárt égésterű vízmelegítő, kéményes vízmelegítő, és kémény nélküli átfolyós vízmelegítő. Válasszon vízmelegítő, bojler kínálatunkból! Vízmelegítő. Villanybojler (elektromos vízmelegítő) és átfolyós vízmelegítő akciós áron, raktárról, azonnal.

 

Vízmelegítő, vízmelegítők a legjobb akciós árakon, raktárról, azonnal. Nagy múltú szakboltunkban képzett eladók, szakszerű tanácsadás és segítőkész légkör várja.

Kémény nélküli gázüzemű vízmelegítő

Kémény nélküli gázüzemű vízmelegítő

A kémény nélküli, gáz üzemű, átfolyós rendszerű vízmelegítők esetében mindenképpen elengedhetetlen a jól szellőző helyiség! A vízmelegítő a helyiség levegőjéből vesz az oxigént, viszont az égésterméket is ugyan oda juttatja vissza. 

Kémény nélküli gázüzemű vízmelegítő

Kéményes gázüzemű vízmelegítő

Kéményes gázüzemű vízmelegítő

A kéményes gáz üzemű vízmelegítő készülékek működéséhez elengedhetetlen, hogy olyan helyiségben legyen elhelyezve ahol tökéletesen meg van oldva a szellőztetés. Ugyanis a vízmelegítő a helyiség levegőjéből nyeri az égéshez szükséges oxigént, majd az égéstermék egy kéményen keresztül távozik.

Kéményes gázüzemű vízmelegítő