Kazán

1-12 termék. ÖSSZESEN: 51
A
Ingyen szállítjuk Ariston Clas Premium EVO 24 EU ERP kondenzációs gázkazán kombi
Akciós ár: Ariston Clas Premium EVO 24 EU ERP kondenzációs gázkazán kombi Ft
Régi ár: 271 359 Ft
Azonnal elvihető
Akció
Akció
Akciós ár: Hajdu HVK-30 vegyestüzelésű kazán Ft
Régi ár: 217 340 Ft
Akció
Akciós ár: Viadrus U22 D6 vegyestüzelésű kazán Ft
Régi ár: 305 860 Ft
Akció
Akciós ár: Celsius P-V25 vegyestüzelésű kazán Ft
Régi ár: 180 990 Ft
Akció
Akciós ár: Celsius P-V30 vegyestüzelésű kazán Ft
Régi ár: 199 990 Ft
Akció
Akciós ár: BUDERUS Logano SFV 45 faelgázosító kazán Ft
Régi ár: 3 235 474 Ft
Akció
Akciós ár: Kazi „S”-43 kW vegyestüzelésű Alap Kazán Ft
Régi ár: 219 990 Ft
Akció
Akciós ár: Celsius P-V35 vegyestüzelésű kazán Ft
Régi ár: 216 990 Ft
Akció
Akció
Akciós ár: Kazi „S”-33 kW vegyestüzelésű Alap Kazán Ft
Régi ár: 184 300 Ft
Akció

Kazán, vegyestüzelésű kazán és szilárd tüzelésű kazán.

A kazán használatával jelentősen csökkenthető a fűtési költség. Az öntöttvas tagos kazán jóval tartósabb, míg a lemezből készült kazán olcsóbb. Érdemes a minél nagyobb ajtóval rendelkező kazánok valamelyikét választani, azért, mert akkor az összes kerti hulladék, vagy máshonnan beszerzett maradék faanyag belefér a kazánok belsejébe és felhasználható a gyári hasított tűzifán kívül. Nagyon fontos a megfelelő biztonság a kazánok üzemeltetésénél - a megfelelő biztonsági szelep alkalmazása, vagy  nyitott tágulási tartály esetén ügyelni kell a fagyveszélyre - gondolni kell az áramszünet lehetőségére is a kazánok használata során. A kazánok közül csak a legdrágábbak rendelkeznek beépített hűtőkörrel, de utólag is felszerelhető egy ilyen egység a kazánok mindegyikére, amely a hidegvíz hálózatra kötve kíméletesen visszahűti a kazánok hőmérsékletét túlmelegedés esetén.

A vegyestüzelésű kazán belsejeA fűtést biztosító kazán alapja minden magyar háztartásnak. Szilárdtüzelésű kazánok használatával jelentős megtakarítás érhető el a gázfűtéshez képest akár önálló kazánok, akár párhuzamosan kiegészítő szilárdtüzelésű kazánok használatával. Vidéken jellemző, hogy a gáz árak miatt visszatérnek szilárdtüzelésű kazánok használatához, mert az összes kerti hulladék és az olcsón megvásárolható tűzifa is elégethető a kazánok belsejében. Földgáztól való függetlenedésnek tehát nem az a módja, hogy a gázfűtésű kazánok kidobásra kerülnek, hanem párhuzamosan biztosítják a vegyestüzelésű kazánok alternatíváját.Kiállított Atmos kazánok

Vegyestüzelésű kazánok megfelelő tartály és  rendszer kiépítésével képesek a melegvíz  termelésére is.

A szilárdtüzelésű kazán nem igényel különösebb szakértelmet, viszont  hátrányai, hogy a kazánok folyamatos táplálást kívánnak. A szilárdtüzelésű  kazánok két csoportra bonthatóak: lemez kazánok és az öntöttvas tűztérrel  rendelkező kazánok.

A szilárdtüzelésű kazán egyik legnagyobb veszélye a régi típusoknál a  túlhevülés miatt bekövetkező robbanás volt, de ezt a korszerű szilárdtüzelésű kazán esetén már egy beépített hűtőkör segítségével kivédik. Egyre jobb, egyre biztonságosabb kazánok jelennek meg a piacon.

Vegyestüzelésű kazán

A vegyestüzelésű kazánok olyan területen alkalmazhatóak, ahol nem elérhető a gáz-, vagy villanyszolgáltatás, vegyestüzelésű kazánok használata lehet a megoldás. Otthonában megfelelő hőmérsékletet tudnak biztosítani a vegyestüzelésű kazánok, méghozzá takarékosan, ezen kazánok bármelyikével. Ezek lehetnek lemez kazánok, vagy öntvény tagos kazánok. Mai napig közkedvelt fűtési technikának számítanak a vegyestüzelésű kazánok, köszönhetően annak, hogy az égéshez szükséges anyagot (fa, szén, forgács, papírhulladék, brikett...) kedvezőbb áron be lehet szerezni a kazánok fűtéséhez. Vegyestüzelésű kazánok esetén a fűtési költség is alacsonyabb lehet, mint a gáz üzemű kazánok használata mellett.

Faelgázosító kazán

Faelgázosító kazánok használata mellett kinyerhetjük a fa maximális hőenergiáját, ezáltal kevesebb fára van szükségünk a kazánok használatánál, csökkenthetjük fűtési költségeinket ezen kazán, kazánok alkalmazásával. Ezen felül a faelgázosító kazánok esetén nincs szükség gyakori töltésre. A kazánok bármelyikébe tehetünk nagyobb fahasábokat is, akár hasogatás nélkül.

Kazán, kazánok, fali kazánok, kondenzációs kazánok, vegyestüzelésű kazánok, faelgázosító kazánok kedvező áron a Ventilnél.

Kazán, kazánok a legjobb akciós árakon, raktárról, azonnal. Nagy múltú szakboltunkban képzett eladók, szakszerű tanácsadás és segítőkész légkör várja.

Vegyestüzelésű kazán

Vegyestüzelésű kazán

Olyan területen, ahol nem elérhető a gáz-, vagy villanyszolgáltatás, vegyestüzelésű kazánok használata lehet a megoldás. Otthonában megfelelő hőmérsékletet tud biztosítani, méghozzá takarékosan, ezen kazánok bármelyikével. Ezek lehetnek lemez kazánok, vagy öntvény tagos kazánok. Mai napig közkedvelt fűtési technikának számítanak a vegyestüzelésű kazánok, köszönhetően annak, hogy az égéshez szükséges anyagot (fa, szén, forgács, papírhulladék, brikett...) kedvezőbb áron be lehet szerezni. Vegyestüzelésű kazánok esetén a fűtési költség is alacsonyabb lehet, mint a gáz üzemű kazánok használata mellett.

Vegyestüzelésű kazán

Faelgázosító kazán

Faelgázosító kazán

Faelgázosító kazánok használata mellett kinyerhetjük a fa maximális hőenergiáját, ezáltal kevesebb fára van szükségünk, csökkenthetjük fűtési költségeinket ezen kazánok alkalmazásával. Ezen felül a faelgázosító kazánok esetén nincs szükség gyakori töltésre. A kazánok bármelyikébe tehetünk nagyobb fahasábokat is, akár hasogatás nélkül.

Faelgázosító kazán