Használja a felső sávban levő keresőnket, hogy a lehető leggyorsabban megtalálja amit szeretne!
arrow-up

Kazán

Részletes kereső megnyitása

Szűkítse a találati listát

- Ft
1-12 termék. ÖSSZESEN: 131
Akciós bruttó ár: Hajdu HVK-30 vegyestüzelésű kazán Ft
Régi ár: 246 099 Ft
Akció
D
Saunier Duval Renova Electric fűtő kazán elektromos 9 kW Eu-ErP
Akciós bruttó ár: Saunier Duval Renova Electric fűtő kazán elektromos 9 kW Eu-ErP Ft
Régi ár: 245 629 Ft
Akció
Akciós bruttó ár: Viadrus U22 D6 vegyestüzelésű kazán Ft
Régi ár: 334 011 Ft
Akció
D
Saunier Duval Renova Electric fűtő kazán elektromos 6 kW Eu/ErP
Akciós bruttó ár: Saunier Duval Renova Electric fűtő kazán elektromos 6 kW Eu/ErP Ft
Régi ár: 229 999 Ft
Akció
Akciós bruttó ár: Hőterm Carbon M 28kW vegyestüzelésű kazán nagy ajtós Ft
Régi ár: 193 925 Ft
Akció
Akciós bruttó ár: Kazi „S”-33 kW vegyestüzelésű Alap Kazán Ft
Régi ár: 198 951 Ft
Akció
Akciós bruttó ár: Kazi „VR”-28 kW Vizrostélyos vegyestüzelésű Kazán Ft
Régi ár: 174 985 Ft
Akció
Akciós bruttó ár: Hajdu HVK-40 vegyestüzelésű kazán Ft
Régi ár: 240 990 Ft
Akció
Akciós bruttó ár: Celsius P-V30 vegyestüzelésű kazán nagy ajtós kivitel Ft
Régi ár: 208 500 Ft
Azonnal elvihető
Akció
Akciós bruttó ár: Kazi „S”-18 kW vegyestüzelésű Alap Kazán Ft
Régi ár: 165 990 Ft
Akció
Akciós bruttó ár: Viadrus U22 D4 vegyestüzelésű kazán Ft
Régi ár: 274 245 Ft
Azonnal elvihető
Akció
Akciós bruttó ár: Hőterm Carbon M 23kW vegyestüzelésű kazán nagy ajtós Ft
Régi ár: 180 748 Ft
Akció

Kazán, vegyestüzelésű kazán és szilárd tüzelésű kazán.

A kazán használatával jelentősen csökkenthető a fűtési költség. Az öntöttvas tagos kazán jóval tartósabb, míg a lemezből készült kazán olcsóbb. Érdemes a minél nagyobb ajtóval rendelkező kazánok valamelyikét választani, azért, mert akkor az összes kerti hulladék, vagy máshonnan beszerzett maradék faanyag belefér a kazánok belsejébe és felhasználható a gyári hasított tűzifán kívül. Nagyon fontos a megfelelő biztonság a kazánok üzemeltetésénél - a megfelelő biztonsági szelep alkalmazása, vagy  nyitott tágulási tartály esetén ügyelni kell a fagyveszélyre - gondolni kell az áramszünet lehetőségére is a kazánok használata során. A kazánok közül csak a legdrágábbak rendelkeznek beépített hűtőkörrel, de utólag is felszerelhető egy ilyen egység a kazánok mindegyikére, amely a hidegvíz hálózatra kötve kíméletesen visszahűti a kazánok hőmérsékletét túlmelegedés esetén.

A vegyestüzelésű kazán belsejeA fűtést biztosító kazán alapja minden magyar háztartásnak. Szilárdtüzelésű kazánok használatával jelentős megtakarítás érhető el a gázfűtéshez képest akár önálló kazánok, akár párhuzamosan kiegészítő szilárdtüzelésű kazánok használatával. Vidéken jellemző, hogy a gáz árak miatt visszatérnek szilárdtüzelésű kazánok használatához, mert az összes kerti hulladék és az olcsón megvásárolható tűzifa is elégethető a kazánok belsejében. Földgáztól való függetlenedésnek tehát nem az a módja, hogy a gázfűtésű kazánok kidobásra kerülnek, hanem párhuzamosan biztosítják a vegyestüzelésű kazánok alternatíváját.Kiállított Atmos kazánok

Vegyestüzelésű kazánok megfelelő tartály és  rendszer kiépítésével képesek a melegvíz  termelésére is.

A szilárdtüzelésű kazán nem igényel különösebb szakértelmet, viszont  hátrányai, hogy a kazánok folyamatos táplálást kívánnak. A szilárdtüzelésű  kazánok két csoportra bonthatóak: lemez kazánok és az öntöttvas tűztérrel  rendelkező kazánok.

A szilárdtüzelésű kazán egyik legnagyobb veszélye a régi típusoknál a  túlhevülés miatt bekövetkező robbanás volt, de ezt a korszerű szilárdtüzelésű kazán esetén már egy beépített hűtőkör segítségével kivédik. Egyre jobb, egyre biztonságosabb kazánok jelennek meg a piacon.

Vegyestüzelésű kazán

A vegyestüzelésű kazánok olyan területen alkalmazhatóak, ahol nem elérhető a gáz-, vagy villanyszolgáltatás, vegyestüzelésű kazánok használata lehet a megoldás. Otthonában megfelelő hőmérsékletet tudnak biztosítani a vegyestüzelésű kazánok, méghozzá takarékosan, ezen kazánok bármelyikével. Ezek lehetnek lemez kazánok, vagy öntvény tagos kazánok. Mai napig közkedvelt fűtési technikának számítanak a vegyestüzelésű kazánok, köszönhetően annak, hogy az égéshez szükséges anyagot (fa, szén, forgács, papírhulladék, brikett...) kedvezőbb áron be lehet szerezni a kazánok fűtéséhez. Vegyestüzelésű kazánok esetén a fűtési költség is alacsonyabb lehet, mint a gáz üzemű kazánok használata mellett.

Faelgázosító kazán

Faelgázosító kazánok használata mellett kinyerhetjük a fa maximális hőenergiáját, ezáltal kevesebb fára van szükségünk a kazánok használatánál, csökkenthetjük fűtési költségeinket ezen kazán, kazánok alkalmazásával. Ezen felül a faelgázosító kazánok esetén nincs szükség gyakori töltésre. A kazánok bármelyikébe tehetünk nagyobb fahasábokat is, akár hasogatás nélkül.

Kazán, kazánok, fali kazánok, kondenzációs kazánok, vegyestüzelésű kazánok, faelgázosító kazánok kedvező áron a Ventilnél.

Kazán, kazánok a legjobb akciós árakon, raktárról, azonnal. Nagy múltú szakboltunkban képzett eladók, szakszerű tanácsadás és segítőkész légkör várja.

Vegyestüzelésű kazán

Vegyestüzelésű kazán

Olyan területen, ahol nem elérhető a gáz-, vagy villanyszolgáltatás, vegyestüzelésű kazánok használata lehet a megoldás. Otthonában megfelelő hőmérsékletet tud biztosítani, méghozzá takarékosan, ezen kazánok bármelyikével. Ezek lehetnek lemez kazánok, vagy öntvény tagos kazánok. Mai napig közkedvelt fűtési technikának számítanak a vegyestüzelésű kazánok, köszönhetően annak, hogy az égéshez szükséges anyagot (fa, szén, forgács, papírhulladék, brikett...) kedvezőbb áron be lehet szerezni. Vegyestüzelésű kazánok esetén a fűtési költség is alacsonyabb lehet, mint a gáz üzemű kazánok használata mellett.

Vegyestüzelésű kazán
Akciós bruttó ár: Beretta RBS 3 vegyestüzelésű kazán 15 kW Ft
Régi ár: 197 600 Ft
Akció
Akciós bruttó ár: Beretta RBS 4 vegyestüzelésű kazán 21 kW Ft
Régi ár: 200 400 Ft
Akció

Faelgázosító kazán

Faelgázosító kazán

Faelgázosító kazánok használata mellett kinyerhetjük a fa maximális hőenergiáját, ezáltal kevesebb fára van szükségünk, csökkenthetjük fűtési költségeinket ezen kazánok alkalmazásával. Ezen felül a faelgázosító kazánok esetén nincs szükség gyakori töltésre. A kazánok bármelyikébe tehetünk nagyobb fahasábokat is, akár hasogatás nélkül.

Faelgázosító kazán
A+
Viessmann Vitoligno 100-S 25 kW faelgázosító kazán
Akciós bruttó ár: Viessmann Vitoligno 100-S 25 kW faelgázosító kazán Ft
Régi ár: 968 507 Ft
Akció
Akciós bruttó ár: ATMOS DC 18 S faelgázosító kazán 18kW Ft
Régi ár: 375 000 Ft
Akció
Akciós bruttó ár: ATMOS DC 22 S faelgázosító kazán 22kW Ft
Régi ár: 439 990 Ft
Akció

Elektromos kazán

Elektromos kazán

Olyan területen, ahol nem elérhető a gázszolgáltatás, elektromos kazánok használata lehet a megoldás. Otthonában megfelelő hőmérsékletet tud biztosítani, méghozzá takarékosan, ezen kazánok bármelyikével. Az elektromos kazán magas minőségben látja el az épületek központi fűtését, kiemelkedő teljesítményével akár önálló hőforrásként, de együttesen egyéb hő termelőkkel együtt működve is alkalmazható. Nem igényel rendszeres karbantartást, a vezérlőrendszer biztosítja az állandó hőmérsékletet, és egyénileg könnyedén szabályozható. Az automatikus modulációs rendszernek köszönhetően több fokozatban képes üzemelni, és magas hatékonysága révén megközelítőleg 99% -ban energiatakarékos. Egyes típusoknál az igények szerint HMV tárolóval is összeköthetőek. AZ ilyen elektromos kazánokat biztonsági hő kioldóval szerelik fel, ami a hiba estén áramtalanítja, további problémák és a túlmelegedés ellen. A kezelőfelületük segít beállítani és leolvasni az aktuális értékeket.

Elektromos kazán
D
Saunier Duval Renova Electric fűtő kazán elektromos 24 kW Eu-ErP
Akciós bruttó ár: Saunier Duval Renova Electric fűtő kazán elektromos 24 kW Eu-ErP Ft
Régi ár: 274 005 Ft
Azonnal elvihető
Akció
D
Saunier Duval Renova Electric fűtő kazán elektromos 18 kW Eu-ErP
Akciós bruttó ár: Saunier Duval Renova Electric fűtő kazán elektromos 18 kW Eu-ErP Ft
Régi ár: 262 995 Ft
Akció
D
Saunier Duval Renova Electric fűtő kazán elektromos 9 kW Eu-ErP
Akciós bruttó ár: Saunier Duval Renova Electric fűtő kazán elektromos 9 kW Eu-ErP Ft
Régi ár: 245 629 Ft
Akció
D
Saunier Duval Renova Electric fűtő kazán elektromos 6 kW Eu/ErP
Akciós bruttó ár: Saunier Duval Renova Electric fűtő kazán elektromos 6 kW Eu/ErP Ft
Régi ár: 229 999 Ft
Akció