Használja a felső sávban levő keresőnket, hogy a lehető leggyorsabban megtalálja amit szeretne!
arrow-up

Kazán

1-12 termék. ÖSSZESEN: 131
Akciós bruttó ár: Hajdu HVK-30 vegyestüzelésű kazán Ft
Régi ár: 246 099 Ft
Azonnal elvihető
Akció
Akciós bruttó ár: Viadrus U22 D6 vegyestüzelésű kazán Ft
Régi ár: 334 011 Ft
Akció
Akciós bruttó ár: Hőterm Carbon M 28kW vegyestüzelésű kazán nagy ajtós Ft
Régi ár: 193 925 Ft
Azonnal elvihető
Akció
Akciós bruttó ár: Kazi „S”-33 kW vegyestüzelésű Alap Kazán Ft
Régi ár: 198 951 Ft
Akció
Akciós bruttó ár: Viadrus U22 D4 vegyestüzelésű kazán Ft
Régi ár: 274 245 Ft
Azonnal elvihető
Akció
Akciós bruttó ár: Hőterm Carbon M 23kW vegyestüzelésű kazán nagy ajtós Ft
Régi ár: 180 748 Ft
Akció
Akciós bruttó ár: BUDERUS Logano SFV 45 faelgázosító kazán Ft
Régi ár: 3 689 588 Ft
Akció
Akciós bruttó ár: Kazi „S”-43 kW vegyestüzelésű Alap Kazán Ft
Régi ár: 225 514 Ft
Akció
Akciós bruttó ár: Kazi „S”-23 kW vegyestüzelésű Alap Kazán Ft
Régi ár: 169 346 Ft
Akció
Akciós bruttó ár: Hőterm Carbon 28kW vegyestüzelésű kazán normál kivitel Ft
Régi ár: 194 261 Ft
Akció
D
Saunier Duval Renova Electric fűtő kazán elektromos 9 kW Eu-ErP
Bruttó ár Saunier Duval Renova Electric fűtő kazán elektromos 9 kW Eu-ErP Ft
Azonnal elvihető
D
Saunier Duval Renova Electric fűtő kazán elektromos 6 kW Eu/ErP
Bruttó ár Saunier Duval Renova Electric fűtő kazán elektromos 6 kW Eu/ErP Ft
Azonnal elvihető

Kazán, vegyestüzelésű kazán és szilárd tüzelésű kazán.

A kazán használatával jelentősen csökkenthető a fűtési költség. Az öntöttvas tagos kazán jóval tartósabb, míg a lemezből készült kazán olcsóbb. Érdemes a minél nagyobb ajtóval rendelkező kazánok valamelyikét választani, azért, mert akkor az összes kerti hulladék, vagy máshonnan beszerzett maradék faanyag belefér a kazánok belsejébe és felhasználható a gyári hasított tűzifán kívül. Nagyon fontos a megfelelő biztonság a kazánok üzemeltetésénél - a megfelelő biztonsági szelep alkalmazása, vagy  nyitott tágulási tartály esetén ügyelni kell a fagyveszélyre - gondolni kell az áramszünet lehetőségére is a kazánok használata során. A kazánok közül csak a legdrágábbak rendelkeznek beépített hűtőkörrel, de utólag is felszerelhető egy ilyen egység a kazánok mindegyikére, amely a hidegvíz hálózatra kötve kíméletesen visszahűti a kazánok hőmérsékletét túlmelegedés esetén.

A vegyestüzelésű kazán belsejeA fűtést biztosító kazán alapja minden magyar háztartásnak. Szilárdtüzelésű kazánok használatával jelentős megtakarítás érhető el a gázfűtéshez képest akár önálló kazánok, akár párhuzamosan kiegészítő szilárdtüzelésű kazánok használatával. Vidéken jellemző, hogy a gáz árak miatt visszatérnek szilárdtüzelésű kazánok használatához, mert az összes kerti hulladék és az olcsón megvásárolható tűzifa is elégethető a kazánok belsejében. Földgáztól való függetlenedésnek tehát nem az a módja, hogy a gázfűtésű kazánok kidobásra kerülnek, hanem párhuzamosan biztosítják a vegyestüzelésű kazánok alternatíváját.Kiállított Atmos kazánok

Vegyestüzelésű kazánok megfelelő tartály és  rendszer kiépítésével képesek a melegvíz  termelésére is.

A szilárdtüzelésű kazán nem igényel különösebb szakértelmet, viszont  hátrányai, hogy a kazánok folyamatos táplálást kívánnak. A szilárdtüzelésű  kazánok két csoportra bonthatóak: lemez kazánok és az öntöttvas tűztérrel  rendelkező kazánok.

A szilárdtüzelésű kazán egyik legnagyobb veszélye a régi típusoknál a  túlhevülés miatt bekövetkező robbanás volt, de ezt a korszerű szilárdtüzelésű kazán esetén már egy beépített hűtőkör segítségével kivédik. Egyre jobb, egyre biztonságosabb kazánok jelennek meg a piacon.

Vegyestüzelésű kazán

A vegyestüzelésű kazánok olyan területen alkalmazhatóak, ahol nem elérhető a gáz-, vagy villanyszolgáltatás, vegyestüzelésű kazánok használata lehet a megoldás. Otthonában megfelelő hőmérsékletet tudnak biztosítani a vegyestüzelésű kazánok, méghozzá takarékosan, ezen kazánok bármelyikével. Ezek lehetnek lemez kazánok, vagy öntvény tagos kazánok. Mai napig közkedvelt fűtési technikának számítanak a vegyestüzelésű kazánok, köszönhetően annak, hogy az égéshez szükséges anyagot (fa, szén, forgács, papírhulladék, brikett...) kedvezőbb áron be lehet szerezni a kazánok fűtéséhez. Vegyestüzelésű kazánok esetén a fűtési költség is alacsonyabb lehet, mint a gáz üzemű kazánok használata mellett.

Faelgázosító kazán

Faelgázosító kazánok használata mellett kinyerhetjük a fa maximális hőenergiáját, ezáltal kevesebb fára van szükségünk a kazánok használatánál, csökkenthetjük fűtési költségeinket ezen kazán, kazánok alkalmazásával. Ezen felül a faelgázosító kazánok esetén nincs szükség gyakori töltésre. A kazánok bármelyikébe tehetünk nagyobb fahasábokat is, akár hasogatás nélkül.

Kazán, kazánok, fali kazánok, kondenzációs kazánok, vegyestüzelésű kazánok, faelgázosító kazánok kedvező áron a Ventilnél.

Kazán, kazánok a legjobb akciós árakon, raktárról, azonnal. Nagy múltú szakboltunkban képzett eladók, szakszerű tanácsadás és segítőkész légkör várja.

Vegyestüzelésű kazán

Vegyestüzelésű kazán

Olyan területen, ahol nem elérhető a gáz-, vagy villanyszolgáltatás, vegyestüzelésű kazánok használata lehet a megoldás. Otthonában megfelelő hőmérsékletet tud biztosítani, méghozzá takarékosan, ezen kazánok bármelyikével. Ezek lehetnek lemez kazánok, vagy öntvény tagos kazánok. Mai napig közkedvelt fűtési technikának számítanak a vegyestüzelésű kazánok, köszönhetően annak, hogy az égéshez szükséges anyagot (fa, szén, forgács, papírhulladék, brikett...) kedvezőbb áron be lehet szerezni. Vegyestüzelésű kazánok esetén a fűtési költség is alacsonyabb lehet, mint a gáz üzemű kazánok használata mellett.

Vegyestüzelésű kazán

Faelgázosító kazán

Faelgázosító kazán

Faelgázosító kazánok használata mellett kinyerhetjük a fa maximális hőenergiáját, ezáltal kevesebb fára van szükségünk, csökkenthetjük fűtési költségeinket ezen kazánok alkalmazásával. Ezen felül a faelgázosító kazánok esetén nincs szükség gyakori töltésre. A kazánok bármelyikébe tehetünk nagyobb fahasábokat is, akár hasogatás nélkül.

Faelgázosító kazán

Elektromos kazán

Elektromos kazán

Olyan területen, ahol nem elérhető a gázszolgáltatás, elektromos kazánok használata lehet a megoldás. Otthonában megfelelő hőmérsékletet tud biztosítani, méghozzá takarékosan, ezen kazánok bármelyikével. Az elektromos kazán magas minőségben látja el az épületek központi fűtését, kiemelkedő teljesítményével akár önálló hőforrásként, de együttesen egyéb hő termelőkkel együtt működve is alkalmazható. Nem igényel rendszeres karbantartást, a vezérlőrendszer biztosítja az állandó hőmérsékletet, és egyénileg könnyedén szabályozható. Az automatikus modulációs rendszernek köszönhetően több fokozatban képes üzemelni, és magas hatékonysága révén megközelítőleg 99% -ban energiatakarékos. Egyes típusoknál az igények szerint HMV tárolóval is összeköthetőek. AZ ilyen elektromos kazánokat biztonsági hő kioldóval szerelik fel, ami a hiba estén áramtalanítja, további problémák és a túlmelegedés ellen. A kezelőfelületük segít beállítani és leolvasni az aktuális értékeket.

Elektromos kazán
D
Saunier Duval Renova Electric fűtő kazán elektromos 24 kW Eu-ErP
Bruttó ár Saunier Duval Renova Electric fűtő kazán elektromos 24 kW Eu-ErP Ft
Azonnal elvihető
D
Saunier Duval Renova Electric fűtő kazán elektromos 18 kW Eu-ErP
Bruttó ár Saunier Duval Renova Electric fűtő kazán elektromos 18 kW Eu-ErP Ft
Azonnal elvihető
D
Saunier Duval Renova Electric fűtő kazán elektromos 9 kW Eu-ErP
Bruttó ár Saunier Duval Renova Electric fűtő kazán elektromos 9 kW Eu-ErP Ft
Azonnal elvihető
D
Saunier Duval Renova Electric fűtő kazán elektromos 6 kW Eu/ErP
Bruttó ár Saunier Duval Renova Electric fűtő kazán elektromos 6 kW Eu/ErP Ft
Azonnal elvihető