Használja a felső sávban levő keresőnket, hogy a lehető leggyorsabban megtalálja amit szeretne!
arrow-up

Mosogatótálca

Részletes kereső megnyitása

Szűkítse a találati listát

- cm
- cm
- cm
- Ft
1-12 termék. ÖSSZESEN: 41
Bruttó ár Teka Basico 79 2B rozsdamentes mosogatótálca, 790x500 mm, 2 medencés Ft
Azonnal elvihető

A mosogatótálcák
A mosogatótálcák kiváló minőségű rozsdamentes acélból készülnek, garantálva a hosszú élettartamot a konyhában. A kialakítás szempontjából a variációk szinte végtelenek, van egymedencés, több medencés, szögletes vagy kör alakú, de még csepptálcával, és egyes típusoknál gyümölcs mosóval is kapható, a tökéletes összkomfort kialakításához, hogy bármely konyhában megállják a helyüket. A mosogatótálcák  anyagául szolgáló rozsdamentes acél, minden egyéb felületkezelés nélkül, magasan higiénikus, hőálló és rendkívül tartós felületet képez. A mosogatótálcák többségében hagyományos kivitelűek, egyedileg beépíthetők a kiválasztott pultba. Egyes mosogatótálca típusoknál variálható a csap helye, a gyárilag két oldalt kikönnyített rész segítségével, mellyel a kívánt helyre köthető a szerelvény.

A rozsdamentes acél minimum 10,5% krómot tartalmazó acélötvözet, mely segítségével fokozott rozsdaállóságot nyer a közönséges acéllal szemben, de természetesen a nevével ellentétben képes a rozsdásodásra, viszont csakis szélsőséges - különösen alacsony oxigéntartalmú, magas sótartalmú vagy nem szellőző - körülmények között. A rozsdamentes acélt a közönséges acéltól krómtartalma különbözteti meg.

Rozsdamentes acél mosogató tisztítása:

Makacs foltok eltávolításához folyékony, karcmentes tisztítószer javasolt. Ha a mosogató felületén idegen eredetű oxidréteg (pl.: rozsda) rakódik le, vagy a mosogató felülete kopott, enyhén karcos, foltos fémtisztítóval lehet tisztítani, de kizárólag a rozsdamentes anyagnál! Tilos drótkefét, kést, acélgyapotot, csiszolópapírt és egyéb karcoló eszközt használni! Vízkőfoltot vízkőoldóval, vagy citromlével lehet eltávolítani, ezt egy percen belül le kell vízzel öblíteni! Egyéb savas szulfid-, foszfor-, sósav stb. vagy klórtartalmú maró hatású készítményt nem szabad használni!

A gyümölcs és a kávé foltot haladéktalanul mossa, vagy öblítse le!