Használja a felső sávban levő keresőnket, hogy a lehető leggyorsabban megtalálja amit szeretne!
arrow-up

Présgép

Részletes kereső megnyitása

Szűkítse a találati listát

- Ft
1-12 termék. ÖSSZESEN: 53
Akciós bruttó ár: Rems radiál présgép Power-Press SE Basic-Pack Ft
Régi ár: 207 564 Ft
Azonnal elvihető
Akció
Akciós bruttó ár: Rems radiál présgép Eco-Press meghajtó szerszám Ft
Régi ár: 41 073 Ft
Azonnal elvihető
Akció
Akció
Akciós bruttó ár: Rems Préspofa TH 18 Ft
Régi ár: 41 660 Ft
Azonnal elvihető
Akció
Bruttó ár Rems Préspofa TH 20 Ft
Azonnal elvihető
Bruttó ár Rems Préspofa TH 16 Ft
Azonnal elvihető
Bruttó ár Rems Préspofa TH 26 Ft
Azonnal elvihető
Bruttó ár Rems Préspofa V22 Ft
Azonnal elvihető
Bruttó ár Rems Préspofa V15 Ft
Azonnal elvihető
Bruttó ár Rems Préspofa V18 Ft
Azonnal elvihető
Bruttó ár Rems Préspofa M28 Ft
Bruttó ár Rems Préspofa V28 Ft
Azonnal elvihető

FIGYELEM!

AKCIÓS EGYEDI PRÉSGÉP ÁRAKért hívjon minket a 20/920-8979-es telefonszámon, vagy küldjön e-mailt a webshop@ventil-team.hu-ra! Ne hagyja ki, kérje egyedi ajánlatunkat!

A Rems présgép termékek között megtalálható az akkumulátoros présgép, hálózatról üzemeltethető kézi présgép és elektromos présgép berendezések. Hosszú élettartamú Li-Ion technológiájának köszönhetően az akkumulátoros préstechnika területén fejlődött. A Rems préstechnikának több al ága van, nevezetesen Axiál préstechnika, Radiál préstechnika és Horony préstechnika. Rems présgép. Rems Axiál-, Radiál- és Horony-présgépek széles választéka akciós áron. azonnal, raktárról.

Rems présgép, Rems présgépek a legjobb akciós árakon, raktárról, azonnal. Nagy múltú szakboltunkban képzett eladók, szakszerű tanácsadás és segítőkész légkör várja.

Axiál-présgép

Axiál-présgép

Ha univerzális toló-, és nyomóhüvelyes kapcsolatokat szeretne készíteni, ajánlott Önnek a Rems axiál-présgép. Nagyon könnyű, és hihetetlenül gyors a használata ennek a présgép terméknek. Egykezes használat is lehetséges ezen présgép használatával, az optimális súlyelosztásnak köszönhetően. Elforgatható présgép. Komplett készlet Rems présfejekből, és tokozófejekből. A Ventilnél kedvező áron, azonnal, raktárról!

Axiál-présgép

Radiál-présgép

Radiál-présgép

A Rems raidál-présgép sokoldalú, praktikus présgép készülék a legtöbb járatos présfitting-rendszer préselt kapcsolatainak készítésére. Teljesen biztonságos préseléseket tesz lehetővé ez a présgép, méghozzá nagyon gyorsan, másodperceken belül. Tekintse meg kínálatunkat, biztos, hogy megtalálja az Önnek megfelelőt. Rems présgép azonnal raktárról, akciós áron!

Radiál-présgép

Horony-présgép

Horony-présgép

Kerületi horony gyártásához használjon Rems horony-présgép szerszámgépet! Kompakt présgép, olajos-hidraulikus előtolással, csőrendszerek csatolására, csövek nútolására. Szinte minden területen alkalmazható, az egyszerűbb szerelésektől kezdve a bányászatig. Egy modern műhely elengedhetetlen eleme a présgép. PVC-, réz-, alumínium-, acélcsövekhez. Azonnal, raktárról, kedvező áron, csak a Ventilnél!

Horony-présgép