Használja a felső sávban levő keresőnket, hogy a lehető leggyorsabban megtalálja amit szeretne!
arrow-up

Rothenberger

Részletes kereső megnyitása

Szűkítse a találati listát

- Ft
1-12 termék. ÖSSZESEN: 469
Akciós bruttó ár: Rothenberger RP30 próbapumpa Ft
Azonnal elvihető
Akció
Akciós bruttó ár: Rothenberger Standard csőtisztító spirál 16 mm 4m Ft
Régi ár: 15 353 Ft
Azonnal elvihető
Akció
Akciós bruttó ár: Rothenberger R550 duguláselhárító gép 16mm-es szerszámkészlettel Ft
Régi ár: 398 257 Ft
Azonnal elvihető
Akció
Akciós bruttó ár: Rothenberger RP50-S próbapumpa Ft
Azonnal elvihető
Akció
Akciós bruttó ár: Rothenberger univerzális peremező Ft
Azonnal elvihető
Akció
Akciós bruttó ár: Rothenberger Rogrip M vízpumpa fogó 7" Ft
Régi ár: 9 017 Ft
Akció
Akciós bruttó ár: Rothenberger Romax AC ECO elektrohidraulikus présgép Ft
Régi ár: 276 846 Ft
Akció
Akciós bruttó ár: Rothenberger Préspofa TH 20 mm Ft
Azonnal elvihető
Akció
Akciós bruttó ár: Rothenberger SUPER CUT 1/2"-2" kézi menetmetsző készlet Ft
Azonnal elvihető
Akció
Akciós bruttó ár: Rothenberger MINIBEND 6-8-10mm kétkezes hajlító készülék Ft
Azonnal elvihető
Akció
Akciós bruttó ár: Rothenberger SUPER FIRE 3 HOTBAG forrasztó készlet Ft
Régi ár: 49 517 Ft
Azonnal elvihető
Akció

Rothenberger - Kiváló minőség a Ventilnél!

Rothenberger

 


Spóroljon az élőmunkán Rothenberger szerszámgépekkel! Boltunkban top árak, egyedi csomag kedvezmények, valóban raktáron lévő készlet várja a gépész vállalkozókat, szerelőket. Duguláselhárító gép, vákuumszivattyú, présgép, gyémánt vágás.

Rothenberger csőszerelő gépek

A Rothenberger által forgalmazott orrfűrész és az opcionálisan kiegészítő láncos csőfogó könnyű és biztonságos csőlevágást biztosít. A préstechnika területén több különböző présgép áll a szakemberek rendelkezésére, ezek között találunk hálózati adapterrel működő csőszerelő gép és akár Li-os akkumulátorral szerelt présgép is A préspofák felhasználhatók más gyártók gépeiben is. A csúcstechnológiát képviselő csőfagyasztó gép lehetővé teszi fűtésszerelés közben a leürítés nélküli javítási és bővítési munkákat, automatikus és ellenőrzött fagyasztás keretében. A csőhajlító gépek kínálatába tartozik az egy kezes hajlító készülékek és a kétkezes hajlító, továbbá az elektromos csőhajlító készülék. Akár 2"os méretig is képesek lehetünk hidegen meghajlítani az acélcsöveket a  Rothenberger hidraulikus csőhajlító gép segítségével. Menetmetszésnél és csőkötéseknél a kézi metszőkön kívül rendelkezésre áll 5/4"-ig a vágó kézi menetmetsző gép vagy ennek nagyobb változata mely 2"-ig vág . Az állványos menetvágó gépek -típustól függően- akár 4"-os méretig vágnak.. A műanyagcsőhegesztésnél használt gépek közül az elektrofitting hegesztő csak a speciális Geberit idomokhoz használható. A leggyakoribb a "tokos műanyagcsőhegesztő" berendezés.
 

Rothenberger csőszerelő kéziszerszámok

A Rothenberger csőszerelő kéziszerszámok a legmagasabb minőséget és tartósságot képviselik. Az összes forgalomban lévő épületgépészeti csőhöz ajánlanak szerszámokat, ezek lehetnek csőszerelő kisszerszámok, csővágó, csőfogó, forrasztó. A Rothenberger kéziszerszámokra törésgarancia és a kisgépekre pedig 1 év teljes körű és 2 év kiterjeszthető garancia érvényes. A Rothenberger nagy választékban ajánl keményforrasztó és lágyforrasztó készülékeket, amikhez a forraszanyagok és kiegészítők is kaphatók. A forrasztó gázpalackoknál rendkívül nagy a választék a töltőgáz és az égési hőmérséklet függvényében.
 

Rothenberger duguláselhárítás

A Rothenberger duguláselhárító gépek alkalmasak bármilyen dugulás elhárítására. A kínálatunkban megtalálhatók akár kézi csőtisztítótól az ipari csatornatisztító gépig. Minden szerelő használ kézi csőtisztító spirált, de a duguláselhárítással foglalkozóknál a Rothenberger R550 és Rothenberger R600 a legelterjedtebb. A csőtisztító spirál egészen a kis ~6mm méretektől a nagy 32 mm-es méretekig más-más erősségben kapható. Speciális kiképzésű fúró, vágó fejek is megtalálhatóak.

 

Rothenberger klímatechnika

A Rothenberger klímatechnika és hűtőtechnika új terület a gyártó számára. Itt is a legmagasabb német minőséget és innovációt képviseli a Rothenberger márka. 4 különböző teljesítményben készül Rothenberger vákuumszivattyú, amely beépített mágnesszelepével nagyon üzembiztos. A klíma tartozékok közül a leggyakoribbak a peremező szerszámok, nitrogén készletek és az analóg és digitális mérőműszerek. A feltöltő és vákuumozó készülékek közül a Rothenberger kínál teljesen automatikusat, lehetővé téve a maximális biztonság elérését a munka leegyszerűsítése mellett.

 

Rothenberger kamera

A Rothenberger kézi csővizsgáló kamera nagy segítséget jelent a meghibásodások feltárásában és helyének meghatározásában. A Rothenberger ipari csővizsgáló kamera segítségével pontosan meghatározható a meghibásodás helye, jelentős bontási és helyreállítási költség takarítható meg. A Rothenberger ipari kamera színes képe tökéletes minőségű, lehetőséget nyújt a rögzítésre is. Akár 30 m távolságra is elérő tolókábellel van felszerelve.

 

Rothenberger gyémántvágás

A Rothenberger gyémántvágó technológia a kiváló minőségű nedves és száraz gyémántvágó korongok forgalmazásán alapul. Ezek a vágókorongok 115-350mm átmérőig kaphatók. A Rothenberger gyémántfúró a nedves és száraz magfúrók területére bontható. Kisméretű kézi gyémántfúró gép és a profi állványos gyémántfúró rendszer egyaránt megtalálható. Kiváló minőségben és akár 400mm átmérőben van lehetőség kövekbe, márványba, égetett téglába vagy akár vasalt betonba is gyémántfúrást végezni. A fúrókoronák gyémántszegmensei utólag cserélhetőek, sérülésmentes szerszámok felújíthatóak.

 

Rothenberger próbapumpa

A fűtési és vízvezeték hálózatok ellenőrzéséhez a Rothenberger próbapumpa nagy segítséget nyújt. A Rothenberger kézi próbapumpa akkor is nyomás alá tudja helyezni a hálózatot, ha az épület még nincs rákötve a vízre. Az elektromos próbapumpa akár a gépészeti rendszer feltöltésére is alkalmas a nyomás vizsgálat mellett. A kézi próbapumpa 0-60 bar-ig, az elektromos próbapumpa 0-40 bar-ig tud ellenőrző nyomást létrehozni.
 

Rothenberger lerakodás- és vízkőmentesítő

A Rothenberger vízkömentesítő szivattyú a hozzá alkalmazott nagy töménységű vízkőoldó koncentrátum segítségével minden lerakódást és vízkövet eltávolít a csövek és radiátorok belső felületéről. Régi rendszerek esetén rendkívüli mértékű hatásfok javulás érhető el, mert megszűnnek a keresztmetszet szűkülések és javul a hőátadás a radiátorokban. A lerakódásmentesítés legkorszerűbb eszköze a Rothenberger ROPULS mosókompresszor. Akár a víz, akár a fűtési hálózat tisztítható az agresszíven pulzáló víz-levegő keverék segítségével. Bontás és vegyszerek alkalmazása nélkül lehet megszabadulni a padlófűtésben és radiátorokban lévő lerakódásoktól néhány óra alatt.
 


Akciós és kiemelt Rothenberger szerszámok:

Duguláselhárítás

Duguláselhárítás

Rothenberger cég teljes körű megoldást kínál a duguláselhárítás terén. A Rothenberger kínálatában megtalálhatóak a csőtisztításhoz és -ellenőrzéshez szükséges készülékek. Nagynyomású tisztítóberendezések, csőtisztító spirálok, csővizsgáló eszközök teszik teljessé a termékpalettát, mely megkönnyíti a dugulások elhárítását. Duguláselhárítás. Duguláselhárító gép és csőtisztító spirál termékek akciós áron, azonnal, raktárról.

Duguláselhárítás
Bruttó ár Rothenberger csat.tisztító egyenes fúró 16 mm Ft
Azonnal elvihető
Bruttó ár Rothenberger csat.tisztító egyenes fúró 22 mm Ft
Azonnal elvihető
Bruttó ár Rothenberger csat.tisztító lapos fúró 16/25 Ft
Azonnal elvihető

Klímatechnika

Klímatechnika

Rothenberger különös figyelmet fordít többek között a klímatechnikai készülékek széles körben való elterjedésére. Ezért a Rothenberger cég is folyamatosan fejleszti klímaberendezéseit, melyek közt megtalálhatóak a vákuumszivattyúk, hűtőközeglefejtők, különböző klímatechnikai szerszámok és az ellenőrző készülékek is. Klímatechnika. Rothenberger klímatechnikai termékek akciós áron, azonnal, raktárról.

Klímatechnika

Gyémánt vágás

Gyémánt vágás

Rothenberger gyémánt fúrástechnika révén hajszálpontos furatokat készíthetünk falazatban, betonban, vasbetonban, természetes vagy műkövön, de akár érzékeny kerámia-anyagokban is. A magfúrás terén olyan nagy teljesítményű gépek állnak rendelkezésre, melyek magas minőségű gyémánt vágókorong szegmensekkel vannak ellátva. A technológia két fő részből áll: vizes gyémánt fúrás és száraz gyémánt fúrás. Gyémánt vágás. Rothenberger gyémánt vágás-fúráshoz szükséges eszközök akciós áron, azonnal, raktárról.

Gyémánt vágás

Csőszerelő gépek

Csőszerelő gépek

Rothenberger csőszerelő gépek széles palettát ölel fel. Ebben a kategóriában megtalálható a csőhajlító gép, présgép, orrfűrész, menetmetsző, csőfagyasztó, lerakódás -mentesítő és műanyaghegesztő készülékek. Használatosak minden olyan csőszerelési munkálatokhoz, melyekhez az emberi erő többszöröse szükséges és precíziós munkát kell végezni. Csőszerelő gépek. Minden ami Rothenberger csőszerelés. Akciós áron, azonnal, raktárról.

Csőszerelő gépek

Csőszerelő kéziszerszámok

Csőszerelő kéziszerszámok

Rothenberger csőszerelő kéziszerszámok profi megoldást nyújtanak a szaniter-, fűtés- és klímaberendezések szereléséhez. Profi Rothenberger fogók, csavaró, szerelő és vágószerszámok segítik a szerelés menetét. Csőszerelő kéziszerszámok. Rothenberger csőfogó, csővágó, forrasztó, próbapumpa, kisszerszámok akciós áron, azonnal raktárról.

Csőszerelő kéziszerszámok

Kamera

Kamera

Rothenberger kamerái precíziós kamerák, melyek milliméter pontossággal tudják meghatározni a dugulás helyét. Nagyon fontos és szinte elengedhetetlen kelléke a duguláselhárításnak a csővizsgáló kamera, mivel ezzel tudjuk pontosan meghatározni a dugulás típusát és helyét, meg tudjuk állapítani belőle csőrendszerünk állapotát, és mindezt rögzíteni is tudjuk későbbi elemzésekre. Kamera. Rothenberger ipari és kézi kamerák akciós áron, azonnal, raktárról.