Használja a felső sávban levő keresőnket, hogy a lehető leggyorsabban megtalálja amit szeretne!
arrow-up

Szellőztetés

Részletes kereső megnyitása

Szűkítse a találati listát

- Ft
1-12 termék. ÖSSZESEN: 39

A szellőztető rendszerek központi eleme a hővisszanyerő, más szóval rekuperátor. Az eszközön keresztül megy a lakás, családi ház, iroda összes szellőző levegője, ami egy családi ház esetén kb. óránként 150-300 m3/h levegőt jelent. A hővisszanyerős szellőztető a belső levegő hőtartalmát (esetleg páratartalmát) újrahasznosítja, visszanyeri, emiatt kisebb lesz az épület energiaigénye, vagyis a fűtési és hűtési költségek csökkennek. Új építés esetén elképzelhető olyan hatékony fűtés, hogy nem lesz szükség hagyományos fűtési rendszerre (pl. passzívház). A hővisszanyerő további előnye, hogy megfelelő minőségű levegőt biztosít az épület számára, mert az folyamatosan pollenmentes, szűrt levegőjű lesz.

Az LWZ készülékek lakások, családi házak, kisebb irodák, üzlethelyiségek központi hővisszanyeréses szellőztetésére alkalmasak. A hővisszanyerős szellőztetők falra szerelhetőek, levegő oldali csatlakozó csonkjaik a készülékek tetején találhatóak. A megnövelt felületű, kereszt-ellenáramú hőcserélő hatásfoka több mint 90%. A szűrők könnyen tisztíthatók (G3), az állandó térfogat- áramú, egyenáramú ventilátorok nagyon halkak, és fordulatszámuk szabályozható. A levegő áramlási sebessége három fokozatban választható, az egyes fokozatok tömegárama egyszerűen beállítható. Az LWZ 170 E plus és 370 plus típusú készülékek beépített elektromos előfűtővel (intelligens fagyvédelem) és nyári bypass-modullal rendelkeznek.

  • Központi szellőztetés az optimális levegő minőség érdekében
  • Az elhasznált levegő folyamatos elszívása a lakótérből
  • Egyszerű üzemeltetés az állandó térfogatáramú ventilátoroknak köszönhetően
  • Könnyű programozhatóság, beépített kezelőegység
  • Magas hővisszanyerés a kereszt-ellenáramú hőcserélő alkalmazásával
  • Integrált bypass modul (LWZ 170 E Plus, LWZ 370 Plus)
  • Integrált villamos előfűtő (LWZ 170 E Plus, LWZ 370 Plus)

 

Hővisszanyerős szellőztető a legjobb, akciós árakon üzletünkben vásárolhatja meg ezeket a készülékeket!

Szellőztető készülék

Szellőztető készülék

Az LWZ készülékek lakások, családi házak, kisebb irodák, üzlethelyiségek központi hővisszanyeréses szellőztetésére alkalmasak. A készülékek falra szerelhetőek, levegő oldali csatlakozó csonkjaik a készülék tetején találhatóak. A megnövelt felületű, kereszt-ellenáramú hőcserélő hatásfoka több mint 90%. A szűrők könnyen tisztíthatók (G3), az állandó térfogat- áramú, egyenáramú ventilátorok nagyon halkak, és fordulatszámuk szabályozható. A levegő áramlási sebessége három fokozatban választható, az egyes fokozatok tömegárama egyszerűen beállítható. Az LWZ 170 E plus és 370 plus típusú készülékek beépített elektromos előfűtővel (intelligens fagyvédelem) és nyári bypass-modullal rendelkeznek.

Szellőztető készülék

Szellőztető ventilátor

Szellőztető ventilátor
Szellőztető ventilátor