Használja a felső sávban levő keresőnket, hogy a lehető leggyorsabban megtalálja amit szeretne!
arrow-up

Szénmonoxid érzékelő

Részletes kereső megnyitása

Szűkítse a találati listát

- Ft
1-10 termék. ÖSSZESEN: 10
Akciós bruttó ár: Honeywell XC70 szénmonoxid érzékelő Ft
Régi ár: 11 570 Ft
Azonnal elvihető
Akció
Akciós bruttó ár: Honeywell XC100D szénmonoxid érzékelő Ft
Régi ár: 18 000 Ft
Azonnal elvihető
Akció
Akciós bruttó ár: Honeywell XC100 szénmonoxid érzékelő Ft
Régi ár: 14 848 Ft
Azonnal elvihető
Akció

A szénmonoxid színtelen szagtalan gáz, mely a tüzelőberendezések helytelen üzemelésekor keletkezik, ilyenkor veszélyes mértékben felgyűlhet a szénmonoxid a lakásban. Megelőzhető a baleset a berendezések rendszeres karbantartásával és szénmonoxid érzékelő felszerelésével.

Szénmonoxid érzékelő biztonságot ad a családjának, egyszerűen és olcsón. Vezeték felszerelése nélkül, házilag könnyedén elhelyezhető, minőségi, márkás Honeywell szénmonoxid érzékelő önellenőrző funkcióval a hosszú távú biztonság jegyében.

Akciós szénmonoxid érzékelő a Ventilnél! Szénmonoxid érzékelők nagy választéka: Honeywell szénmonoxid érzékelő. Válasszon akciós, márkás Honeywell szénmonoxid érzékelőt!

Kínálatunkban megtalálható a Honeywell szénmonoxid érzékelőinek legújabb fejlesztésű típusai a Honeywell XC70, XC100, XC100D (A Honeywell H450EN szénmonoxid érzékelő utódja), mely garantálja nyugodt álmát szeretteinek.

 Egy apró kis riasztó szerkezettel, mely képes érzékelni nemcsak a szénmonoxid gázt, hanem a visszaáramló füstgázt, de a szivárgó földgázt is képes kiszűrni, megelőzhető a tragédia! A maximális biztonság érdekében rendszeres időközönként cserélni kell minden szénmonoxid érzékelő berendezést, mert a bennük lévő érzékelő elhasználódik. A Honeywell szénmonoxid érzékelőire egyedülállóan 7 illetve 10 év élettartam garancia jár.

Törődjön szeretteivel, szereltessen fel szénmonoxid érzékelőt!

Szénmonoxid érzékelő, szénmonoxid érzékelők a legjobb akciós árakon, raktárról, azonnal. Nagy múltú szakboltunkban képzett eladók, szakszerű tanácsadás és segítőkész légkör várja.