Használja a felső sávban levő keresőnket, hogy a lehető leggyorsabban megtalálja amit szeretne!
arrow-up

WC csésze

Részletes kereső megnyitása

Szűkítse a találati listát

- Ft
1-12 termék. ÖSSZESEN: 39

Szakboltunkban elérhető áron megvehető az Alföldi WC csésze szinte teljes szortimentje. Bázis, Liner, Saval, Miron, Perl családok termékei kedvező árakon! A szaniter termékek anyaga mázzal bevont porcelán.

Alföldi Easyplus - A könnyebb tisztíthatóság

Az Easyplus egy speciális mázfelület, melyet az Alföldi szakemberei fejlesztettek ki. Az Easyplus sima, tömör és karcmentes felületet képez az Alföldi szanitereken, mely tartósan ellenáll a háztartásban előforduló lúgos vagy savas szerekkel szemben.

Ezen speciális Alföldi bevonat azzal a tulajdonsággal bír, mely egyedülálló a szaniterek körében: vízcseppekké áll össze, melyek egyszerűen legördülnek a felületről. Így a szennyeződés is távozik a kerámiáról.

Szinte el is felejtheti a tisztítószerek használatát, mivel az Alföldi Easyplus bevonata tisztán tartja kerámiáját. Az Easyplus a könnyű tisztíthatósága révén hozzájárul a környezetbarát háztartáshoz.

easyplus easyplus

WC csésze - minőségi Alföldi és Cersanit szaniter. Akciós árak, azonnal, raktárról.

WC csésze, WC csészék a legjobb akciós árakon, raktárról, azonnal. Nagy múltú szakboltunkban képzett eladók, szakszerű tanácsadás és segítőkész légkör várja.