Használja a felső sávban levő keresőnket, hogy a lehető leggyorsabban megtalálja amit szeretne!
arrow-up

Fekvő villanybojler

Részletes kereső megnyitása

Szűkítse a találati listát

- l
- Ft
1-12 termék. ÖSSZESEN: 25

A fekvő villanybojler berendezések csak vízszintes helyzetben szerelhetőek föl. A fekvő villanybojler termékek űrtartalma: 80, 120, vagy 150 liter. A fekvő villanybojler felszerelése megoldható a mennyezetről lógatva vagy a falra rögzítve is. A fekvő villanybojler teljes felfűtése űrtartalomtól függően 5 órán belül megvalósul. Csak helyszűke esetén célszerű fekvő villanybojler berendezést alkalmazni, mert nem véletlenül álló helyzetűek általában a villanybojler testek. (kedvezőtlenebb a hideg és meleg vízréteg külön rétegződése a fekvő villanybojler eszközben, hamarabb összekeveredik belül, rövidebb a fekvő villanybojler élettartama az eltérő vízkövesedés miatt...)

fekvő villanybojler

Érdemes magyar gyártmányú fekvő villanybojler terméket vásárolni, mert azokhoz mindig van elérhető csere alkatrész (aktív anód) és olcsóbb a magyar fekvő villanybojler eszközök esetleges javíttatása is. Fekvő villanybojler készülékek  és a hozzájuk tartozó fekvő villanybojler alkatrészek nagy választékban kedvező áron beszerezhetők nálunk!

Fekvő villanybojler, fekvő villanybojlerek a legjobb akciós árakon, raktárról, azonnal. Nagy múltú szakboltunkban képzett eladók, szakszerű tanácsadás és segítőkész légkör várja.