Használja a felső sávban levő keresőnket, hogy a lehető leggyorsabban megtalálja amit szeretne!
arrow-up

Gyémánt vágás

Válasszon a kategóriák közül:

1-12 termék. ÖSSZESEN: 52
Akció
Akció
Akció
Akció
Akció
Akció
Akció
Akció
Akció
Akció
Akció
Akciós bruttó ár: Rothenberger Rodiadrill 200 Ft
Régi ár: 986 776 Ft
Akció

A Rothenberger gyémánt fúrástechnika révén hajszálpontos furatokat készíthetünk falazatban, betonban, vasbetonban, természetes vagy műkövön, de akár érzékeny kerámia-anyagokban is. A magfúrás terén olyan nagy teljesítményű gyémánt vágó gépek állnak rendelkezésre, melyek magas minőségű gyémánt vágókorong szegmensekkel vannak ellátva. A technológia két fő részből áll: vizes gyémánt fúrás és száraz gyémánt fúrás. Gyémánt vágás. Rothenberger gyémánt vágók gyémánt fúrók a legjobb akciós árakon, raktárról, azonnal. Nagy múltú szakboltunkban képzett eladók, szakszerű tanácsadás és segítőkész légkör várja.

Gyémántfúró

Gyémántfúró

Rothenberger gyémánt magfúró gépei lehetőséget bizosítanak arra, hogy pontos és kiegyensúlyozott lyukakat fúrjunk  falazaton, betonon, vasbetonon, természetes vagy műkövön, de akár érzékeny kerámia-anyagon is. Állványos nedves magfúrás betonban 10-162 mm-ig. Állványos száraz magfúrás falazatban 32-162 mm-ig. Kézzel vezetett nedves magfúrás betonban 10-82 mm-ig. Kézzel vezetett száraz magfúrás falazatban 32-202 mm-ig. Precíz, vibrációmentes magfúrás a 4 vezetőgörgőnek köszönhetően. Szerszám nélkül áthelyezhető rozsdamentes acél hajlító kar a magfúró esetén. A magfúrógép nagy előnye a cserélhető fogasléc és vezetősín. Stabil menetes csatlakozás az oszlop és a talp között. A magfúrógép jellemzői közt van a csekély súly, a kis méret is mely biztosítja, hogy egy ember problémamentesen kezelje és bizonyítja, hogy ennek a gépnek minden építkezésen ott a helye. Gyémántfúró. Rothenberger gyémántfúró gépek akciós áron, azonnal, raktárról.

Gyémántfúró

Gyémántvágás

Gyémántvágás

Rothenberger nagy hangsúlyt fektet a gyémántvágás technológiájának fejlesztésére. Kis- és nagyteljesítményű falhoronymarók és a hozzájuk tartozó gyémánt vágókorongok teszik teljessé e kategória termékskáláját. A gyémánt korongok alkalmasak falazaton, betonon, vasbetonon, természetes vagy műkövön és érzékeny kerámia-anyagon való vágásra. Gyémántvágás. Rothenberger falhoronymarók, vágókorongok akciós áron, azonnal, raktárról.

Gyémántvágás